FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Fanii Stelei îl ridică în slăvi pe Talpan: "El ne scapă de cioban" » Becali a intrat imediat la TV: "Nu sunt suporteri adevărați"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 martie 2017 11:44

Echipa de baschet a Stelei a învins-o miercuri pe CSU Sibiu, scor 71-57, într-un meci din prima ligă de baschet.

  • Desfășurat în Sala "Mihai Viteazul" din București, meciul a avut parte de o atmosferă electrizantă creată de ultrașii stelei din Peluza Sud;
  • La meci a fost prezent și Florin Talpan, juristul CSA, iar fanii au profitat de ocazie pentru a-l lăuda pe acesta și a se fotografia cu el.
  • În timpul meciului, suporterii au scandat împotriva lui Becali și pro-Talpan: "Talpan e unul dintre noi" și "Talpan ne scapă de cioban".

 

"Eu mă bucur că fanii au venit la meci. Mă voi lupta în continuare. Vor fi mai mulți fani la meciurile echipei de fotbal. Echipa a luat ființă și o vom înscrie în campionat cât de curând. Mă bucur că fanii mă apreciază. Îmi dau putere și simt că munca îmi e apreciată." Florin Talpan la TV Sport ro

Beacali a reacționat imediat

Gigi Becali a reacționat imediat la TV și a spus că aceia nu sunt fanii Stelei și că se bucură că au plecat de la fotbal. În plus, patronul roș-albaștrilor a declarat că suporterii vor veni în număr mare la meciurile din Liga Campionilor.

"Cei care s-au dus acolo nu sunt suporterii Stelei. Îi mulțumesc lui Talpan că i-a luat. Aceștia sunt suporterii mai răi, mai fanatici. Dar fiecare face ce vrea.

Când vom juca în grupele Champions League, fanii vor veni la meci, Vor fi tribunele pline. Eu nu fac niciun pas pentru a-i aduce înapoi. Fiecare face ce vrea", a declarat Becali la TV Sport ro.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (82)
883135188391540
Popa Corneliu  •  09 Martie 2017, 21:28

Pana si institutia la care au apelat *** unei*** colective, dupa o betie lasata cu-n mic barbut, eventual, la cererea lu' Piti-lasa-ne!, sa inscrie noua echipa, fara de care Habarnam Burleanu si conu' Lu;escu de la UEFA, n-au cum sa mai "modernizeze" stadionul Ghencea, nu prea sunt in legalitate! La fel ca firma lu' peste care a facut evaluarea! Ce pretentii sa avem la Justitie si CCR care stau *** la comenzile PSD!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

883135188391540
Popa Corneliu  •  09 Martie 2017, 21:21

Oare MAPnU-ul cu banii publici "bagati in alintul lui Talpan", cel cu apucaturi de cioban? Inzestrare, rezolvare de conditii sociale pentru angajati, mai multi bani pentru utilarrea Spitalului Militar? Trebuie sa investeasca bani in betivi si barbugii? Halal natiune!

883135188391540
Popa Corneliu  •  09 Martie 2017, 21:16

"Talpan, Talpan, fura-l, fura-l pe cioban! Asa se face in Armata, cu arcanu! Politicul ordona, FRF, Liga "executa!" Cand Piti-barbut era in Belgia numai putea fi si actionar la Steaua!! Conflict de interese! Cand CCA-ul a schimbat sigla si denumirea, ce s-a intamplat! Totul a ramas la Steaua MApN-ului!! Judecatorii "stau capra" la comenzile politice" a lui Talpan cel cu "Dreptul" obtinut la Scoala de Politie! Capisci?

Vezi toate comentariile (82)
Comentează