FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Fanii Stelei tremură » Anunţul făcut de impresarul lui Claudiu Keşeru

Claudiu Keșeru, foto: reuters
Claudiu Keșeru, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 20 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 20 ianuarie 2015 12:20

Claudiu Keşeru ar putea pleca de la Steaua în această iarnă, după un 2014 de senzaţie în tricoul ”roş-albaştrilor”. Atacantul campioanei României e dorit de mai multe formaţii din zona arabă, dar şi din Vestul Europei.
Jeremy Bouhy, agentul atacantului de 28 de ani, a vorbit despre interesul pentru jucătorul său şi despre şansele ca el să plece de la Steaua.

"Sîntem în legătură inclusiv cu Arabia Saudită. Sînt discuţii, adevărat, dar n-a fost vorba de cifre. Sînt şi multe speculaţii, pentru că nu s-a ajuns la oferte concrete. Keşeru are contract cu Steaua pînă în 2016. Ca să plece acum de la Steaua trebuie să fie ceva incredibil.

Sînt două aspecte. Dacă vine o ofertă de la un club mare din Europa sau o propunere financiară de nerefuzat dintr-un campionat exotic, atunci stăm de vorbă. Ambele opţiuni sînt pe masă. Claudiu e dorit de un club european mare, dar şi de un mare club din Arabia", a spus Jeremy Bouhy.

30 de goluri a marcat Keşeru în toate competiţiile anul trecut

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
seriful1971
seriful1971  •  20 Ianuarie 2015, 14:40

Toate clubirile mari ale lumii se bat pe semnatura lui hungaro -kesero...insa marea lovitura este aducerea lui cutudean si a lui tamas....mare lovitura da fc hahalborg,similara cu aducerea lui lukin,ati uitat presa vremii?...Ce sa zic...felicitari,sunt impresionat de fc.puscaria...tot inainte...urmeaza postul de portar. Va fac o propunere...MOTI...si nu veti avea e...MOTII

cracker
cracker  •  20 Ianuarie 2015, 14:32

Inca astept sa tremur bai JSP-ule

vasileschi
vasileschi  •  20 Ianuarie 2015, 14:31

Si ce daca pleaca , vine marele cutudean care va da in acest retur 866 de goluri !!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close