FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL - STEAUA, DUMINICĂ, 17:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

FANTEZIE DIN REGIE » Gigi l-a convins pe Şiman să i-l dea pe Tibi Bălan

Tibi Bălan e chemat să revigoreze atacul Stelei FOTO Alex Nicodim
Tibi Bălan e chemat să revigoreze atacul Stelei FOTO Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 23 septembrie 2011 09:34

Ieri, Becali şi Şiman au bătut palma pentru mijlocaşul în vîrstă de 30 de ani, care astăzi se va antrena sub comanda lui Levy şi va avea drept de joc începînd de la meciul cu Oţelul


Campionatul a început prost pentru Steaua, iar Gigi Becali încearcă orice pentru a schimba situaţia dramatică din clasament. A încercat să-l ia pe Goga de la Timişoara, însă n-a reuşit din cauza salariului de 300.000 de euro anual pe care îl solicită atacantul, însă a dat lovitura ieri după ce l-a convins pe Vasile Şiman să-l lase la Steaua pe Tibi Bălan.

Gigi explică de ce l-a luat
"De vineri va fi la antrenament, sub comanda lui Levy. Am realizat că el era exact jucătorul care ne lipsea, acel număr 10 veritabil. MM mi-a zis de el că e fantastic şi mi-a spus că a vorbit cu Dan Petrescu şi i-a zis că Tibi Bălan e cel mai bun fotbalist din Liga 1, de-asta l-am luat, mai ales că şi Hagi mi-a vorbit frumos de el", a anunţat Becali la Contraatac, la GSP TV.

Vine liber, Sportul ia banii abia la revînzare
Informaţia a fost confirmată de Vasile Şiman: "Bălan se poate antrena cu Steaua de vineri, dar drept de joc va avea începînd de săptămîna viitoare". Bălan va veni liber de contract, aşteptîndu-se ca marţi Comisia de Recurs să-l dea liber pe mijlocaş. "Joacă la Steaua şi, atunci cînd îl vom vinde, banii îi va lua Şiman. Cu asta l-am şi convins pe Şiman", a adăugat Becali. Bălan va împlini 31 de ani în februarie anul viitor.

Sezonul trecut foarte bun
- a jucat 25 de meciuri, toate ca titular
- a marcat nu mai puţin de 12 goluri şi a oferit două pase de gol
- a avut o medie a notelor GSP de 6,20, fiind al doilea în topul jucătorilor de la Sportul, după Varga (6,27)

Sezonul actual foarte slab
- a jucat 5 meciuri din 7 posibile
- n-a marcat nici un gol, n-a oferit nici o pasă de gol
- are o medie a notelor de doar 5,80

13 transferuri a bifat Steaua în acest sezon odată cu parafarea achiziţiei lui Bălan, ceilalţi jucători fiind G. Matei, Tatu, Rusescu, M. Costea, Fl. Costea, Emeghara, Nikolici, D. Popa, Băjenaru, Bourceanu, Prepeliţă şi Chiricheş

VEZI CUM ARATĂ STEAUA DUPĂ SOSIREA LUI TIBI BĂLAN!

Interzis în Europa League
Tibi Bălan va fi legitimat săptămîna viitoare şi primul meci în care va avea drept de joc pentru Steaua va fi cel cu Oţelul, de pe 2 octombrie. Bălan nu va putea fi folosit de Levy în jocurile din Europa League deoarece nu a fost inclus pe lista UEFA pînă pe 1 septembrie.

Afacere înainte cu 3 zile înaintea meciului direct
Acordul la care au ajuns ieri Gigi Becali şi Vasile Şiman s-a produs cu puţine zile îniantea etapei a 8-a, în care e programat meciul direct dintre echipele pe care cei doi le patronează. Sportul - Steaua se va disputa duminică, de la ora 17:00, pe stadionul din Regie.

"Tibi Bălan e superfotbalist, poate lovi piciorul cu ambele mingi" :)
Gigi Becali, patron Steaua

176 de meciuri a jucat Tibi Bălan în Liga 1, doar doi dintre jucătorii din lotul actual al Stelei avînd mai multe partide pe prima scenă: Prepeliţă (234) şi Galamaz (212)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
maroos
maroos  •  23 Septembrie 2011, 13:25

si uite asa s a mai cumparat un meci...

ulle
ulle  •  23 Septembrie 2011, 12:46

AAAAAAAHHAAHUHAHAHAHAAAA GIGI PRESEDINTE!!!

screwball
screwball  •  23 Septembrie 2011, 12:35

Daca e vorba de gigi, e fantezie cu rahat?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează