LIGA 1  ·  ACCIDENTARE

Fără Lazăr!

Articol de , - Publicat vineri, 29 februarie 2008 00:00

Lovit la coloană, mijlocaşul e speriat că ar putea fi ceva grav

Înfrîngerile nu vin singure la Rapid, ci însoţite de accidentări. Giuleştenii au rămas fără Costin Lazăr. Fotbalistul de 26 de ani s-a accidentat în meciul cu Unirea Urziceni şi staff-ul tehnic se teme că ar putea fi vorba despre ceva grav! Lazăr a fost lovit, în săritură, cu capul în ceafă de un adversar şi s-a ales cu probleme la coloana vertebrală. Ieri nici nu putea să-şi mişte gîtul şi nu s-a antrenat, iar astăzi va afla diagnosticul exact.

Cert este că el nu va fi în lot pentru jocul cu Oţelul, de duminică, urmînd să fie substituit de Nicolae Grigore, care n-a fost nici măcar rezervă la Constanţa. Vestea bună pentru alb-vişinii este că Maftei are şanse mari să joace duminică. Fundaşul a primit o lovitură deasupra genunchiului drept şi a părăsit terenul după 42 de minute, din cauza durerilor. Căpitanul are însă doar o contuzie şi poate evolua la Galaţi, ca şi Marius Constantin, şi el accidentat uşor în partida cu Urziceniul.Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (4)
 •  29 Februarie 2008, 12:15

Nicolae Grigore e la fel de bun. La capitolul deposedari sta mia prost decat Lazar, dar compenseaza prin sut, detenta si tehnica. Dar vestea ca e apt Maftei ne da siguranta ca nu vom primi gol la Galati :) .

 •  29 Februarie 2008, 11:58

nu stiu daca este o veste buna,ca maftei poatea joace!

 •  29 Februarie 2008, 06:53

ciorilor din Giuleşti o să răsuflaţi a

Vezi toate comentariile (4 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1