FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Farmecul Rapidului a mai făcut o victimă » Gigi Becali admiră imnul şi suporterii giuleştenilor ;)

Gigi Becali şi-ar dori ca Steaua să aibă imn şi suporteri ca a-i rapidiştilor
Gigi Becali şi-ar dori ca Steaua să aibă imn şi suporteri ca a-i rapidiştilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 24 septembrie 2011 11:51

Chiar dacă îi mai ironizează din cînd în cînd, Gigi Becali găseşte multe motive de admiraţie pentru Rapid. După amenda primită de Steaua pentru incidentele provocate de suporteri în dubla cu ŢSKA, patronul Stelei i-a dat ca exemplu de fani adevăraţi pe suporterii rapidişti

Gigi Becali e supărat că suporterii stelişti au adus o pagubă de 20.000 de euro clubului Steaua şi regretă că nu au şi ei un comportament ce fanii giuleştenilor: "Ăştia de la Rapid încurajează echipa, indiferent de rezultat. Ăia sînt suporteri adevăraţi".

Patronul roş-albaştrilor şi-a exprimat în trecut şi admiraţia pentru imnul Rapidului, de care s-a ataşat foarte repede, momentul decisiv fiind dubla din Steaua - Rapid din Cupa Uefa, din 2006.

"Mie-mi place imnul Rapidului. Cînd am jucat cu ei, în Cupa UEFA, l-am auzit de atîtea ori şi mi-a plăcut. Ajunsesem să-l fredonez pe stadion. Şi acasă mă trezeam că-l fredonam. E frumos, are cuvinte româneşti, să inţeleagă omul. Mi-ar plăcea ca şi Steaua să aibă un imn ca al Rapidului".

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (11)
pancone51
pancone51  •  24 Septembrie 2011, 22:04

si mie imi place imnul dinamovistilor, chiar il fredonez, normal ca nu se compare cu imnul Rapidului ,dar de aici pana la a tine cu maidanezii.... niciodata , imi place imnul si atat, fortza Rapid

the_cezar
the_cezar  •  24 Septembrie 2011, 13:50

chemarea sangelui! (tzi!!)

puiulamiba
puiulamiba  •  24 Septembrie 2011, 12:54

Becali sa-si vada de OILE lui!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează