FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CFR CLUJ 1-1

VIDEO Adi Mutu, după rezultatul care poate lăsa CFR-ul la -14 puncte: „Am avut ocazii, am dominat. Au dat gol la singura lor șansă a reprizei”

Adrian Mutu (45 de ani), antrenorul lui CFR Cluj // foto: Raed Krishan, GSP +16   FOTO
Adrian Mutu (45 de ani), antrenorul lui CFR Cluj // foto: Raed Krishan, GSP

Articol de , - Publicat sambata, 02 martie 2024 22:09 / Actualizat sambata, 02 martie 2024 23:01

Adrian Mutu (45 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a comentat remiza cu Farul, scor 1-1, în etapa 29 a Superligii.

Condusă la Ovidiu, CFR a egalat pe final, în minutul 82, prin supergolul înscris de Ajeti. Fără victorie în ultimele două runde, ardelenii riscă să încheie etapa la 14 puncte sub liderul FCSB.

Gică Hagi, mesaj frontal după egalul cu CFR: „Să nu uitați un lucru, domnilor”
FARUL - CFR CLUJ 1-1
Gică Hagi, mesaj frontal după egalul cu CFR: „Să nu uitați un lucru, domnilor”

„Au fost două reprize diferite. În prima am suferit puțin, Farul a făcut un presing foarte bun. În repriza a doua cred că am dominat. Nu am văzut faza (n.r. - de la golul Farului), să spun dacă a fost fault sau nu la Fica, dar o acțiune a noastră s-a transformat într-un gol al lor. Total neașteptat, cred că a fost singura lor ocazie în partea a doua.

Trebuie să fructificăm fazele avute, am avut ocazii, am dominat, dar nu am avut inspirație în ultimii metri. Până la urmă, un punct e un punct, am jucat pe terenul unei echipe de play-off”, a spus Mutu după meci, la DigiSport.

Adrian Mutu, după Farul - CFR Cluj 1-1: „Trebuie mai multă personalitate și încredere”

Mutu a găsit o parte bună la partida din această seară:

„Meritam golul la cum am jucat în repriza a doua. De când sunt eu, repriza a doua ne-a aparținut în toate meciurile, am schimbat jocul mereu în partea a doua. Asta este bine, dar trebuie să începem meciurile bine și să o ducem așa până la capăt”.

Ce lipsește echipei din Gruia? „Trebuie mai multă personalitate și încredere în forțele proprii în prima repriză, să controlăm jocul mai mult”, consideră „Briliantul”.

Se înjumătățesc punctele, apoi vom vedea. Important este să câștigăm următorul meci, apoi vom avea meciuri tari în play-off. Să vedem cine mai intră, e luptă mare pe ultimele locuri. Farul nu e calificată matematic, vom vedea.

- Adrian Mutu

Farul - CFR Cluj // foto: Raed Krishan, GSP
Farul - CFR Cluj // foto: Raed Krishan, GSP
Farul - CFR Cluj // foto: Raed Krishan, GSP
Farul - CFR Cluj // foto: Raed Krishan, GSP
Farul - CFR Cluj // foto: Raed Krishan, GSP
+12 FOTO

Adrian Mutu: „Nu am avut deplasări ușoare”

Întrebat despre bilanțul echipei sub comanda lui, Mutu a căutat circumstanțe atenuante:

„Am pierdut doar o dată în 7 meciuri, ceea ce e bine. Până la urmă am avut două deplasări dificile, de 8 zile suntem pe drumuri, un du-te, vino continuu. Și meciuri grele, cu echipa revelație (n.r. - Oțelul), foarte agresivă acasă, plus Farul, care e în luptă pentru play-off și știm că este foarte puternică acasă.

Nu am avut deplasări ușoare, dar am ieșit neînvinși, ceea ce este un lucru pozitiv. Vom vedea, poate aceste meciuri ne călesc și ne vom da seama ce ne așteaptă în play-off”.

A fost un meci dificil, ambele echipe au avut ocazii, așa că egalul a fost echitabil în opinia mea. A fost un meci dificil, pe un teren greu.

Lucrăm cu el de o lună, este mai apropiat de jucători, vrea să transmită spiritul lui echipei.

Suntem o echipă mare, CFR, mereu luptăm pentru titlu. Vom vedea câte puncte vom avea sub, vom face calculele și va trebui să câștigăm toate meciurile.

Cred că am făcut totul bine astăzi, ne-am creat multe ocazii, dar dacă nu înscrii, nu câștigi. Nu e în regulă să primim un asemenea gol. Trebuie ca adversarilor să le fie mai greu să înscrie împotriva noastră.

- Panagiotis Tachtsidis, mijlocaș CFR Cluj

Citește și:

Șucu, la un pas de a transfera noul preferat al lui Gigi Becali: „O onoare să joc la Rapid!”
FCSB
Șucu, la un pas de a transfera noul preferat al lui Gigi Becali: „O onoare să joc la Rapid!”
Revine la FCSB? Anunțul făcut imediat după „dubla” din Superligă
HERMANNSTADT - OȚELUL 4-1
Revine la FCSB? Anunțul făcut imediat după „dubla” din Superligă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
bunicu
bunicu  •  03 Martie 2024, 13:02

Mutu prietenul patronului Varga și atât despre meseria de antrenor altă dată

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  03 Martie 2024, 09:03

Pina în prezent nu se vede mana antrenorului ,joaca fiecare cum vrea și în ritmul lor ,adică lent previzibil ! Nici la lovituri libere nu stam bine ( azi sau dat multe cornere în primul om al lor etc ) ! Ca antrenor are reacție târzie sau deloc stam la ce o fi ,așteptăm mult de la presingul lui Birligea și viteza lui Otele ! De ce schimbi vârf cu vârf când tu trebuie sa ataci ,îl lași singur în fata unde se irosește!? De ce nu reacționezi la pauza și sa- i schimbi pe Fica și Manea care erau aerieni ,bulevard pe lingă ei !? ( și un cioban vedea asta ) ! Nu ați jucat repriza 2 - a mai bine doar cam 10 minute restul 80 de minute ați umblat pe teren dea latul și înapoi neștiind și negăsind soluții, fotbalul se joaca spre poarta adversa pt. gol ,asta este regula acestui joc dacă încă o căutați în disperare ! Apropo de Manea ,nu mai joaca nimic lăsați-l sa se pregătească ( la echipa 2- a ) de plecare ! Nici Fica nu este de CFR, Camora joaca la alibi cu primul om repede pasa în spate și mai sant pe acolo ,dar de aceea este un antrenor plătit SA VADA ,și Sa intervină!

Haha1989
Haha1989  •  03 Martie 2024, 08:12

Pana acuma Mutu a demonstrat ca e un antrenor slab, Otelul e echipa tare? O nou promovata care și-a arătat limitele, dar și Mutu.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează