FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CFR CLUJ 1-1

VIDEO Gică Hagi, mesaj frontal după egalul cu CFR: „Să nu uitați un lucru, domnilor”

Gică Hagi, după Farul - CFR Cluj 1-1 +16   FOTO
Gică Hagi, după Farul - CFR Cluj 1-1

Articol de , - Publicat sambata, 02 martie 2024 22:43 / Actualizat sambata, 02 martie 2024 23:00

Gică Hagi (59 de ani), antrenorul-finanțator al Farului, a comentat remiza cu CFR Cluj, 1-1, un rezultat injust în opinia lui.

Antrenorul campioanei consideră că Farul merita victoria în această seară. Cu un singur punct, constănțenii tremură în continuare pentru locul de play-off, fiind nevoiți să-l tranșeze în ultima etapă din sezonul regulat, la Botoșani.

Adi Mutu, după rezultatul care poate lăsa CFR-ul la -14 puncte: „Am avut ocazii, am dominat. Au dat gol la singura lor șansă a reprizei”
FARUL - CFR CLUJ 1-1
Adi Mutu, după rezultatul care poate lăsa CFR-ul la -14 puncte: „Am avut ocazii, am dominat. Au dat gol la singura lor șansă a reprizei”

Gică Hagi, după Farul - CFR Cluj 1-1: „Fără dar și poate, meritam victoria!”

„Meritam victoria fără dar și poate, am făcut un meci foarte bun până în ultimele minute, când s-a întâmplat acea fază. Nu am recuperat pe mingea a doua, dar asta este. Am făcut un meci bun, am alergat din primul până în ultimul minut, am făcut presing, am încercat să-i punem în criză de spațiu și timp.

Au jucători valoroși, dar cred că am făcut un meci bun. Jucătorii erau puțin dezamăgiți, dar le-am ridicat moralul. Trebuie să mergem înainte, avem timp să ne recuperăm mental și fizic, apoi să câștigăm în ultima etapă.

Toată echipa a muncit, a vrut, fiecare a încercat să dea cât are. Adversarul a fost foarte bun, calificat în play-off, fără presiune. Am avut ocazii multe, trebuia să marcăm multe goluri, dar portarul a apărat, noi am ratat. Ăsta este fotbalul, n-ai ce să-i faci”, a opinat Hagi.

Gică Hagi: „Nu poți să o lași pe CFR Cluj să vină peste tine”

Întrebat despre faza golului egalizator, înscris de Ajeti în minutul 82, Hagi a spus:

„În ultimele 10-15 minute mental vrei ca timpul să treacă cât mai repede, să se termine. I-am lăsat puțin să ne domine, le-am zis de două zile că nu ai cum să joci cu CFR să te domine, nu poți să o lași să vină peste tine pentru că are calitate și inventează ceva.

De asta am făcut presing sus, am stat în jumătatea lor cât am putut. Cât am făcut a ieșit bine, apoi a venit golul. Asta este. Acum moralul sus, ne odihnim, fotbalul merge înainte”.

Farul - CFR Cluj // foto: Raed Krishan, GSP
Farul - CFR Cluj // foto: Raed Krishan, GSP
Farul - CFR Cluj // foto: Raed Krishan, GSP
Farul - CFR Cluj // foto: Raed Krishan, GSP
Farul - CFR Cluj // foto: Raed Krishan, GSP
+12 FOTO

În final, antrenorul-finanțator al campioanei a avut un mesaj pentru oamenii de fotbal:

„Simt că echipa nu are continuitate cum avea anul trecut. În rest, am avut momentele noastre, știm să jucăm fotbal, facem. Și să nu uitați un lucru, dumneavoastră, cei care vin la stadion și cei din studio: s-au schimbat 11 jucători. Nu că vrea Farul, ci pentru că trebuie. Trebuie, atenție! Ca să plătești salariații, oamenii, trebuie să faci asta”.

Adi vine din numărul 10, e un antrenor creativ, disciplinat, pentru că vine din Italia. Multă tactică, disciplină, grijă de tine, cum arăți, ce trebuie să mănânci, înveți multe în Italia. E un antrenor foarte bun.

- Gică Hagi, antrenor Farul

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

Rednic „curtează” public jucătorul Rapidului: „Domnul Șucu e om inteligent, știe ce e mai bine pentru el”
UTA
Rednic „curtează” public jucătorul Rapidului: „Domnul Șucu e om inteligent, știe ce e mai bine pentru el”
Clujenii au luat foc după golul Farului » S-au dus glonț la arbitru și au cerut anularea reușitei! Faza incriminată de CFR
FARUL - CFR CLUJ
Clujenii au luat foc după golul Farului » S-au dus glonț la arbitru și au cerut anularea reușitei! Faza incriminată de CFR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
MaxiP
MaxiP  •  04 Martie 2024, 10:56
Postat de mario_rdfe_ pe 03 Martie 2024, 17:18

Hagi a fost mai talentat...dar cel mai mare jucator roman la nivel european ramane Adrian Mutu, fara dubii ! El si Cristi Chivu nu au avut o generatie de coechipieri la fel de buna cum a avut Hagi la echipa nationala...dar cei doi sunt de departe cei mai buni, mai completi jucatori romani la nivel european !

Ok, ca medie selectii/goluri, Mutu clar are un procentaj mai bun. Are si ca Boloni, de pilda, dar nu inteleg comparatia. Hagi nu a fost varf, Mutu da. Hagi pentru postul pe care il juca, are un numar destul de ridicat de goluri marcate, cam peste tot unde a jucat. Mutu a marcat cum era normal pentru un varf de calitate. Sigur ca acum vorbim frumos de Mutu, in timpul carierei il cam injuram toti, ca pe multi altii, da, in realitate ambii au fost mari, totusi Hagi a ramas undeva ca printre cei mai mari, Mutu imediat dupa. Ideea ca Hagi a confirmat doar la Galata este o prostie. Da, acolo a fost vedeta echipei, era jucatorul nr 1, a castigat un trofeu european, lucru mai putin obisnuit pentru o echipa turca. Dar la fel si Mutu, a fost nr 1 la Parma, la Fiorentina, nu si la Chelsea sau Juve. Nici Hagi nu a fost o legenda pe la Real Madrid si Barcelona, insa a fost jucator de baza oricat ar incerca unii sa conteste. Multi spun ca facea tusa, pai la o simpla documentare rapida, il gasim marcator in semi-finalele Cupei Uefa in sezonul 1991-92, in prima repriza, deci titular intr-un meci deosebit de important, tinand cont ca pe atunci in Cupa Campionilor evoluau doar campioanele nationale si nu trecea nimeni prin Cupa Uefa ca printr-o competitie secundara. Apoi in sezonul 94-95' il gasesc titular in sferturi de Champions League pentru Barcelona, pentru Real Madrid are 29 si 35 de prezente in campionat in 2 sezoane... se pare ca nu era chiar asa neimportant cum cred unii.

gicapuia
gicapuia  •  03 Martie 2024, 19:33

fff

sion1001
sion1001  •  03 Martie 2024, 17:42
Postat de alexflorin1 pe 03 Martie 2024, 12:12

Nu stiu la cine se referea OP dar iti spun eu cateva exemple: a luat dreptul unei echipe de a participa in liga 1 dupa ce a facut "omenii",au fost preferati copiii de la Academia Hagi in loturile nationale in detrimentul altor copii care poate meritau mai multa atentie doar pentru ca tipa regele pe la televiziuni,fiul sau a ocupat un loc de titular chiar daca in cele mai multe cazuri nu merita la cum juca,loc care trebuia ocupat de altcineva.Eu zic ca toti astia care au fost nedreptatiti din cauza regelui sunt destul de multi.Nu ma mai pun si pe mine la socoteala si altii ca mine nevoiti fiind sa ne uitam la "amicale" daca vrem sa urmarim meciuri din campionatul nostru ca meciuri pe bune in nici un caz nu sunt,7-2 cu Rapid,meciurile cu nasul...serios acuma?? parca au revenit vremurile de dinainte de 89' doar cu un alt dictator

domnul Gheorghe Hagi- ceausescul fotbalului romanesc? saraca limba romana- esti vie, dar ai ajuns sa te vorbeasca- si sa te scrie- toti mortii!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează