FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CFR CLUJ 0-3

Basarab Panduru nu e de acord cu Dan Petrescu: „Ţi se pare că noi putem face asta?”

Articol de GSP - Publicat marti, 24 ianuarie 2023 07:20 / Actualizat marti, 24 ianuarie 2023 15:45

După Farul – CFR Cluj 0-3, Basarab Panduru a analizat discursul lui Dan Petrescu și l-a criticat pe acesta.

La finalul partidei, antrenorul clujenilor s-a declarat din nou nemulțumit de faptul că nu poate înscrie mai mulți jucători pentru lista de Liga 1.

Petrescu a început interviul cu un zâmbet larg și a încheiat cu un atac descătușat: „Râde lumea de tine dacă te aude!”
Farul - CFR Cluj 0-3
Petrescu a început interviul cu un zâmbet larg și a încheiat cu un atac descătușat: „Râde lumea de tine dacă te aude!”

Basarab Panduru se ia de Dan Petrescu: „Mioveni poate avea 30 de jucători în lot?”

După ce a văzut declarațiile lui Petrescu, Basarab Panduru l-a taxat imediat pe tehnician.

„Noi nu suntem în stare să plătim 20 de jucători la zi. De asta vrem aşa ceva? Să ajungă şi alte echipe cum sunt unele... Ţi se pare că noi putem să avem 30 de jucători în lot? Poate Mioveni asta? 

De ce nu ne gândim cum să plătim jucătorii la timp? Noi ne gândim la lot de 30 de jucători. Sunt reguli introduse de oameni ca să le fie doar lor bine. Nu vine cineva cu o idee care să ajute pe toată lumea.

Iar la noi în România cred că e bună regula cu înjumătățirea punctelor. A făcut campionatul mai atractiv”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

Totuși, Panduru îi dă dreptate lui Petrescu în cazul reguli U21: „Nici mie nu mi se pare normal să obligi pe cineva să facă ceva. Am introdus-o să îi păcălim pe alţii. Au fost echipe care băgau jucători tineri şi fără regula asta”.

Lui Panduru nu i-a plăcut de Ermal Krasniqi

Aflat la debutul la CFR Cluj, kosovarul Ermal Krasniqi (24 de ani) a marcat un gol, în minutul 49, la 0-0. Totuși, evoluția sa a fost criticată de Panduru.

„M-a mirat că în atacul CFR-ului apare Krasniqi. Nu îl ştiu, nu l-am văzut aşa cum l-a văzut Petrescu la antrenamente. Lui i se pare cel mai bun jucător. 

Dacă mă întrebai la pauză cum a jucat, nu ştiam ce să spun. Nu a atins mingea, nu a făcut nimic în prima repriză”, a declarat fostul jucător, pentru sursa citată.

Ce a spus Dan Petrescu după Farul – CFR Cluj

„Nu înțeleg numărul de pe listă. De ce Chelsea să aibă 30 de jucători, iar noi doar 22? Noi avem mai multe meciuri decât Chelsea! Avem Cupa, avem Conference League. Care e motivul ca un club să aibă doar 22 de jucători trecuți pe lista de campionat? Să trimit prin tribune, să îi las afară. Cer ceva imposibil? 

De ce să nu avem 11 jucători pe bancă? E normal ca un jucător să fie supărat dacă îl trimit în tribune. Noi suntem mereu pe invers. Și cu antrenorii, aici antrenează cine vrea. Eu chiar nu înțeleg. Fiecare echipă ar trebui să aibă un antrenor cu licență. Toată lumea deja vorbește prea mult despre asta.  Să îmi spună și mie cineva ce beneficii a adus regula asta U21, că la națională nu batem pe nimeni. Am fost peste tot în lumea asta, dar n-am văzut așa ceva. Râde lumea de tine dacă aude”, a răbufnit antrenorul campioanei. 

VIDEO Ermal Krasniqi, gol la debutul oficial pentru CFR Cluj, chiar în poarta Farului

Citește și: 

Ce transformare pentru fotbalistul indispensabil al lui Petrescu! Cel mai bun sezon din carieră, cotă refăcută și pole-position pentru națională

Acționarul lui CFR Cluj, în extaz după recitalul cu Farul: „Extraordinar, superb” + Pe cine a remarcat: „A fost fabulos”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  24 Ianuarie 2023, 18:49

Dmn. Panduru nu merge comparația, " ........Poate Mioveni asta ( cu 30 de jucători) Nu suntem în comunism sa fim egali ( mai ales în jos ) sa nivelam valorile ,de ce sa nu tindem mai sus !? Plus ca o echipa calificata în fazele superioare ( pe care tot ne străduim cu toții în fiecare an dar ce greu ne este și noi ii mai dam și în cap ) va avea un nr. mult mai mare de meciuri și o densitate mai mare la 3- 4 zile meciuri etc. Chiar este absurd și poate inuman sa nu poți avea la dispoziție mai mulți jucători, ce sa mai zic de accidentări etc.etc. Apărăm doamne de prieteni ca de dușmani ma apar eu !? Ca la noi la nimeni ,ne tăiem singuri craca !

1945sv0509
1945sv0509  •  24 Ianuarie 2023, 17:30

A ajuns un biet comentator de pe margine sa nu fie de acord cu Petrescu. Aceasta nulitate si-a gasit o slujba atacind pe toti si toate.

mafa
mafa  •  24 Ianuarie 2023, 16:39

Lui Pandeuri îi spui , acolo nu ca-i *** !!!...si-l gasesti mânjit la gura.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează