FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CHINDIA 0-0

Adrian Mihalcea, după egalul de la Ovidiu: „Aș fi fost în mare parte mulțumit și dacă pierdeam” + Un titular anunță: „Probabil voi prinde un transfer”

Adrian Mihalcea // foto: Imago Images
Adrian Mihalcea // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2022 23:55 / Actualizat sambata, 30 iulie 2022 00:27

Adrian Mihalcea (46 de ani), antrenorul celor de la Chindia Târgoviște, a analizat remiza cu Farul, scor 0-0.

Chindia rămâne fără victorie în acest început de sezon, în care a pierdut cu FC Botoșani și a remizat cu Hermannstadt, dar antrenorul Adrian Mihalcea se declară mulțumit de punctul smuls la Ovidiu.

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a fost interzis pentru 6 luni. Concret însă, sancțiunea nu înseamnă nimic :D
FC BOTOȘANI
Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a fost interzis pentru 6 luni. Concret însă, sancțiunea nu înseamnă nimic :D

Adrian Mihalcea, după Farul - Chindia: „I-am felicitat pe băieți”

„A fost un joc dificil, dar contra Farului nu cred că poți vreodată să spui că e ușor. E o echipă care deține controlul partidei, dar astăzi ne-am achitat de sarcini, am stat bine defensiv.

Poate am profitat și de absențele lor, iar cu puțină atenție am fi putut înscrie. În același timp, au avut o ocazie foarte mare unde se putea termina totul. I-am felicitat pe băieți, am văzut atitudine. 

Chiar dacă am fi pierdut astăzi, aș fi fost în mare parte mulțumit. Au înțeles că nu avem o echipă de individualități și că trebuie să ne bazăm pe grup. Îmi place ce am făcut în astea 3 etape”, a precizat Mihalcea la Orange Sport.

Adrian Mihalcea: „Am arătat că ne putem apăra”

Întrebat despre tactica adoptată, antrenorul Chindiei a răspuns: 

„Nu mereu se întâmplă ca posesia să îți câștige meciul. Știam că nu avem atuurile necesare să ne luptăm cu ei. Am considerat că trebuie să închidem spațiile centrale cât mai mult, să le dăm posesia și să ne apărăm cât mai bine. În primele două etape am arătat că putem înscrie, astăzi că ne putem apăra, că putem suferi.

Am luat un punct, suntem tot acolo. În seara asta sunt mulțumit, dar nu ne ajută extraordinar de mult. Trebuie să adunăm puncte în continuare. Nu ne permitem să ne relaxăm în niciun meci. Tratăm toate adversarele serios”. 

Am avut de suferit în unele momente, dar mă bucur că ne-am ales măcar cu un punct. Mergem la Târgoviște cu capul sus. Ne-am făcut treaba pe teren, am stat bine defensiv, asta s-a văzut.

Încercăm să avem o posesie mai bună, să jucăm alt fotbal. Sper să devenim mai buni pe zi ce trece. 

Probabil voi prinde un transfer, dar încă nu știu sigur, vedem. 

- Marco Dulca, Chindia 

A comis-o Rotaru? » Pariul lui MM devine câștigător: cifre impresionante în FCSB - Saburtalo

Ișfan, după ce a rezolvat meciul cu U Cluj: „Sunt foarte fericit, se vorbește de mine peste tot” + Sfatul lui Straton: „Dacă mergi la Steaua, așa să procedezi”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează