FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - U CLUJ 3-1

Ișfan, după ce a rezolvat meciul cu U Cluj: „Sunt foarte fericit, se vorbește de mine peste tot” + Sfatul lui Straton: „Dacă mergi la Steaua, așa să procedezi”

Alexandru Ișfan, FC Argeș // foto: captură DigiSport
Alexandru Ișfan, FC Argeș // foto: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2022 21:25 / Actualizat vineri, 29 iulie 2022 21:26

Alexandru Ișfan (22 de ani), MVP-ul meciului FC Argeș - U Cluj 3-1, cu două goluri și assist, a vorbit la finalul partidei despre posibilitatea de a ajunge la FCSB și CSU Craiova, echipele de top interesate de serviciile sale. 

„O seară frumoasă, pot spune că a fost o seară magică și pentru echipă. Am întors rezultatul, cu atât mai frumoasă este victoria. Ne bucurăm pentru noi și suporterii minunați care ne-au susținut tot meciul.

În începutul de meci parcă n-am fost așa atenți, montați, dar de la acel gol parcă ne-am trezit, apoi totul a decurs foarte bine. Nu știm ce s-ar fi întâmplat la 2-0, dacă ar fi înscris acel penalty. Așa este fotbalul, VAR-ul a fost benefic pentru noi în această seară. Suntem foarte fericiți”, a spus Ișfan în începutul intervenției de la PrimaSport. 

Nou MVP la FCSB » Dică a făcut invers decât Becali și l-a salvat: a fost cel mai bun jucător de pe teren
FCSB
Nou MVP la FCSB » Dică a făcut invers decât Becali și l-a salvat: a fost cel mai bun jucător de pe teren

Alexandru Ișfan, după FC Argeș - U Cluj: „Sunt foarte fericit, se vorbește de mine peste tot”

„Teoretic este cel mai bun meci al meu, cu două goluri și assist. Sunt foarte bucuros, îmi doream foarte mult să înscriu în această seară”, a adăugat Ișfan, care a fost întrebat ulterior dacă este motivat suplimentar de zvonurile despre un eventual transfer la FCSB sau CSU Craiova:

Clar că mă motivează. Sunt foarte fericit, se vorbește de mine peste tot. Doar eu le dau oportunitatea să vorbească prin jocul meu, prin ce fac. În continuare mă pregătesc”, a răspuns Ișfan. 

Traseul de la golul 3 l-am repetat săptămâna asta cu Prepe, ne-a ieșit și suntem bucuroși că în mare parte ne-au ieșit traseele. Am ținut mai bine de minge în a doua parte.

- Alexandru Ișfan, FC Argeș 

Cătălin Straton: „La Steaua nu devii titular cu unul-două goluri”

Tot la final, Cătălin Straton, portarul transferat de FC Argeș în această vară de la FCSB, a fost întrebat despre posibila mutare a lui Ișfan la vicecampioană.

„Dacă ar pleca ar fi o pierdere mare. Sper să plece la mai bine, dar deocamdată mai avem puțină nevoie de el. Dacă va merge acolo, îl sfătuiesc să se pregătească exemplar, să își aștepte șansa și atunci când vine să dea gol. Dar nici așa nu ești titular acolo, cu unul-două goluri. 

Este important ca pe termen cât mai lung să ai o evoluție bună, o pregătire bună. Sunt convins că-și poate consolida un loc de titular, dar nu doar după câteva meciuri. Totuși, vorbim de Steaua București, au jucători care au confirmat”, a fost răspunsul experimentatului portar. 

Țin să îi felicit pe cei de la U Cluj pentru că au revenit în Liga 1, simt că vor face o figură frumoasă. 

O să analizez golul primit. Important este că am câștigat, că am apărat un penalty într-un moment cheie.

Dacă ar fi făcut 2-0 la penalty, cred că meciul ar fi fost jucat. Acel cartonaș roșu a contat foarte mult în economia jocului. Am început jocul destul de prost, poate nu am intrat foarte concentrați. A contat și căldura, dar cel mai important este rezultatul final.

- Cătălin Straton, FC Argeș 

Gigi Becali a plusat! La cât se ridică nouă ofertă pentru David Miculescu și cine are ultimul cuvânt în afacere
FCSB
Gigi Becali a plusat! La cât se ridică nouă ofertă pentru David Miculescu și cine are ultimul cuvânt în afacere
Un fost colaborator își cere banii de la Adrian Mititelu: „Gino, mă poți ajuta? M-a păcălit cu 15.000 de euro”
FCU Craiova
Un fost colaborator își cere banii de la Adrian Mititelu: „Gino, mă poți ajuta? M-a păcălit cu 15.000 de euro”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
Agamemnon
Agamemnon  •  30 Iulie 2022, 07:19

Nu merge el la Steaua București, Stratoane... de la Superligă la liga a doua ar fi un pas înapoi, chiar dacă e vorba de Steaua! La sc fc fcsb sa, în schimb, ar trebui să-i recomanzi să nu se ducă. Nici să nu se gândească! Pac! Clauză de 55. Pac! Fără 200 de milioane nu pleacă! Pac! Ajunge să împlinească 30 de ani, fără să plece în altă parte.

icostin66
icostin66  •  30 Iulie 2022, 05:18

Titlu aiurea... Nu Isfan a ''rezolvat'' meciul, ci arbitrul...

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  30 Iulie 2022, 04:55

Felicitari U cluj pentru joc..... pacat ca evidentuem jucatorii altora... Tanase ...vandut in China dupa meciul cu noi...acum pe Isfan asta , sigur il iau altii... .... Balan trebuia sa traga 11 metri , Ely un pic aerian...in rest asteptam zile mai norocoase. Sa speram etapa viitoare cu colegii de la Petrolul. Haide U !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează