FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL CONSTANȚA

Farul Constanța se desparte de un triplu campion al României » Fotbalistul va merge în prima ligă din Ucraina

Farul Constanța se desparte de portarul Valentin Cojocaru
foto: Cristi Preda/GSP
Farul Constanța se desparte de portarul Valentin Cojocaru foto: Cristi Preda/GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iulie 2021 12:09 / Actualizat duminica, 04 iulie 2021 12:38

Farul Constanța este pe punctul de a se desparți de un multiplu campion al României. Este vorba de Valentin Cojocaru (25 de ani), portarul român urmând a semna cu o echipă din Ucraina.

Jucătorul de 25 de ani se afla în ultimele șase luni de contract cu formația patronată de Gică Hagi, astfel că formația dobrogeană a decis să-l vândă în această perioadă de transferuri pentru a nu-l pierde gratis.

Fostul portar al FCSB-ului va semna în cursul zilei de azi cu SK Dnipro-1, locul 7 în prima ligă din Ucraina, în campionatul trecut, anunță Prosport.

Cojocaru merge în Ucraina

Goalkeeper-ul crescut de FCSB și-a dat acceptul pentru un contract de 3 ani, iar astăzi a plecat deja în Ucraina pentru a i se alătura noii echipe. În urma transferului, Farul va încasa aproximativ 100.000 de euro.

SK Dnipro-1 este cel de-al șaptelea club din cariera lui Valentin Cojocaru, după FCSB, Crotone, Frosinone, Apollon Limassol, FC Viitorul și FC Voluntari.

750de mii de euro este cota lui Cojocaru, potrivit transfermarkt.

7trofee are în palmares Cojocaru: 3 titluri, 1 Cupă și 1 Supercupă cu FCSB, în timp ce la Viitorul a câștigat 1 Cupă și 1 Supercupă

SK Dnipro-1, echipă fondată în anul 2017

Noua sa formație a fost fondată în 2017, cu un an mai devreme ca FC Dnipro Dnipropetrovsk să intre în faliment pentru neplata jucătorilor și a staff-ului tehnic condus la acea vreme de Juande Ramos. La începutul acestui an, FIFA a respins solicitarea celor păgubiți de a o recunoaște pe SK Dnipro-1 ca succesoare a fostei entități.

Citește și alte știri despre Liga 1:

Un fost fotbalist de la CSA Steaua, investiții la Bursă și în cryptomonede: „Dacă nu ești educat financiar, poți pierde banii foarte repede”

De ce ar fi decis Ante Puljic să plece de la Dinamo » Detaliul care l-a deranjat pe croat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează