FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CSU CRAIOVA 0-3

Moment rar! Reghecampf, scuze pentru „centralul” Popa: „O fază de amatori din partea mea. O să mă pedepsesc singur” + Aplaudat în direct

CS Universitatea Craiova s-a impus în deplasarea cu Farul Constanța, scor 3-0. Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul oltenilor, spune că elevii lui au început să pună în practică exact ce le cere la antrenamente. +17   FOTO
CS Universitatea Craiova s-a impus în deplasarea cu Farul Constanța, scor 3-0. Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul oltenilor, spune că elevii lui au început să pună în practică exact ce le cere la antrenamente.

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 aprilie 2022 22:55 / Actualizat sambata, 16 aprilie 2022 23:05

CS Universitatea Craiova s-a impus în deplasarea cu Farul Constanța, scor 3-0. Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul oltenilor, spune că elevii lui au început să pună în practică exact ce le cere la antrenamente. 

Eliminat în debutul primei reprize, Reghecampf a urmărit restul meciului de la tribuna oficială, alături de oficialii clubului oltean, printre care și președintele Marian Copilu. Antrenorul a avut astfel o viziune de ansamblu și a remarcat mai multe lucruri pozitive. 

Ce lovitură: Hagi și-a pierdut golgeterii! Gestul violent din prelungirile meciului
Farul - CSU Craiova
Ce lovitură: Hagi și-a pierdut golgeterii! Gestul violent din prelungirile meciului

Reghecampf, după Farul - CS Universitatea Craiova 0-3

„Sunt foarte fericit. Veneam după două meciuri câștigate, cu FCSB și CFR. M-am gândit toată săptămâna și am încercat să-i motivez, să intrăm cu același devotament. Am câștigat la o diferență foarte mare, din păcate am și ratat foarte multe ocazii. Suntem mulțumiți. 

Sunt bucuros că a intrat Valerică Găman, jucătorii de pe bancă au intrat bine. Marko (n.r. Jovan Markovic) traversează o perioadă foarte bună. Când a venit de la naționala de tineret a fost puțin bolnav, acum și-a revenit. Am hotărât să îl lăsăm și pe Elvir Koljic să revină la nivelul primei echipe. Avem 16-17 jucători pregătiți și e important. 

Au calitate, sunt buni, lucrăm mult la ceea ce înseamnă mentalitate. Înțeleg că orice joc se câștigă prin muncă, printr-o abordare mult mai agresivă, să fim mai puternici în contacte”, a spus Laurențiu Reghecampf, la Orange Sport. 

Reghecampf, scuze în direct pentru arbitrul Cătălin Popa

În minutul 49, Reghecampf a văzut două cartonașe galbene din partea „centralului” Cătălin Popa. Antrenorul lui CSU a comentat momentul: „O fază de amatori din partea mea. La 3-0, fault pentru noi, i-am reproșat faza de dinainte, când în loc să ne dea mingea, a lasat avantaj. 

Îmi cer scuze în fața lu Cătălin, este un arbitru cu experiență, știe cum să gestioneze astfel de momente. E o fază de amatori din partea mea. Mă pedepsesc singur, probabil. Îmi găsesc eu o pedeapsă”.

Aplaudat în direct!

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, l-a aplaudat în direct la Orange Sport pe Reghecampf, după ce antrenorul și-a prezentat scuzele față de „centralul” Cătălin Popa: „Dacă știi să te autoevaluezi, e mare lucru. Atitudinea lui va îndulci un pic și raportul arbitrului, așa cred”.

A avut o reacție de domn și de antrenor responsabil când a dat această declarație. Nu știu dacă mai vezi la cineva. M-a lăsat mască și pe mine. Și eu vin din antrenorat. Când faceam așa ceva, nu prea mă scuzam 
- Sorin Cârțu, președinte CS Universitatea Craiova, la Fotbal Club, pe Digisport

A fost un atac neinspirat al lui Petre. Cu siguranță nici el nu avea nevoie de asta. Sper să nu fie o problemă pentru Mirko și să îl avem la următoarea partidă. Mateiu are o problemă la gamba piciorului drept. Avem câțiva jucători care ar trebui să se odihnească, dar vom alinia un 11 competitiv și vom încerca să câștigăm meciul următor
- Laurențiu Reghecampf, despre faultul lui Adi Petre asupra lui Pigliacelli

Cele mai tari imagini din Farul - CSU Craiova

+13 FOTO

Cum stau Farul și CSU Craiova în clasament

Citește și alte știri din liga 1:

Situație stranie înainte de CFR - FCSB » Avantaj neașteptat pentru roș-albaștri
CFR Cluj - FCSB
Situație stranie înainte de CFR - FCSB » Avantaj neașteptat pentru roș-albaștri
Panduru, după discursul lui Petrescu: „M-am săturat de ăștia! Stai, mă, puțin, nu e așa”
CFR Cluj - FCSB
Panduru, după discursul lui Petrescu: „M-am săturat de ăștia! Stai, mă, puțin, nu e așa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
teodor53
teodor53  •  17 Aprilie 2022, 17:30

Ce face bautura asta din oameni, pacat de el ca nu era rau ca antrenor. Problema e ca din cauza lui sa nu se aleaga praful de echipa, ar fi mare pacat ,pentru ca la un moment dat era cat pe ce sa le reuseasca clonarea :))))))))

lionforever
lionforever  •  17 Aprilie 2022, 11:44
Postat de poli_4_ever pe 17 Aprilie 2022, 03:05

Manelistul tot manelist ramane, cand pierdea nspe meciuri la rand adopta pozitia strutului, acum face pe geniul cu clona lui

Esti penibil asazisule om. Un gest demn de toata lauda sa il interprerezi ca fiind manelistic e de noaptea mintii.

calinescu_
calinescu_  •  17 Aprilie 2022, 10:49

Din cate se vede ,CRAIOVA si-a luat un TOMY NEUBERT al ei ...!!! Alta explicatie nu poate exista , ca prea s-au transformat gloabele pe care le batea cine vroia in armasari naravasi ....!!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează