FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Explicațiile „Regelui” » De ce a trimis Hagi 6 jucători la Chindia pentru noua vedetă de la Farul

Hagi a revenit pe bancă odată cu fuziunea Viitorul - Farul
Hagi a revenit pe bancă odată cu fuziunea Viitorul - Farul

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 iunie 2021 14:05 / Actualizat sambata, 26 iunie 2021 16:29

Gică Hagi, antrenorul celor de la Farul Constanța, a explicat care a fost raționamentul de a trimite 6 jucători la Chindia Târgoviște în schimbul goalkeeper-ului Marian Aioani. 

Revenit pe bancă, Hagi a ținut cu orice preț ca Aioani să devină „marinar”. În schimbul acestuia, a acceptat să îi cedeze definitiv târgoviștenilor pe Paul Iacob (mijlocaș central, 25 de ani), Marco Dulca (mijlocaș central, 22 de ani) și Tiberiu Căpușă (fundaș dreapta, 23 de ani), cei cărora le expira împrumutul la finalul acestei luni. În plus, la Chindia a revenit, tot de la Farul și tot definitiv, portarul Cătălin Căbuz (25 de ani). 

Pe lângă cei 4 jucători pe care Chindia i-a luat definitiv în schimbul lui Mihai Aioani, pentru următorul sezon dâmbovițenii au împrumutat alți doi jucători pentru regula U21. Este vorba despre Florian Haită (extremă, 19 ani) și Răzvan Matiș (aripă stânga, 20 de ani). 

Hagi: „Am luat un jucător bun acolo unde aveam nevoie”

Dacă noi suntem acoperiți pe anumite posturi, am luat un jucător bun acolo unde aveam nevoie. Este o decizie pe care ne-o asumăm, căutăm jucători pe posturile lipsă. 

Cei care au plecat și-au dorit să joace constant în Liga 1. Deocamdată sunt mulțumit de lot, dar vom vedea ce mai urmează”, a explicat Hagi la Digi Sport, imediat după amicalul cu Rapid, încheiat 1-1

Explicațiile „Regelui” » De ce a trimis Hagi 6 jucători la Chindia pentru noua vedetă de la Farul
Marian Aioani, în tricoul Farului. Sursă foto: farulconstanta.com

Farul l-a luat pe Aioani

Aioani, crescut la juniorii Chindiei, este unul dintre cei mai promițători portari din Liga 1. În sezonul recent încheiat a bifat 33 de partide, fiind convocat de Adrian Mutu pentru meciurile din grupele EURO U21.

Aioani e cel mai bun. Va fi unul dintre portarii naționalei mari în doi ani. I-am lăsat pe Cojocaru și Căbuz să plece. Am adus un portar de mare perspectivă. Am luat un fundaș central care s-a format la Farul, unul dintre cei mai buni constructori din Liga 1. Vom lua și la mijloc ceva. 

În atac l-am adus pe Adi Petre, vârful echipei naționale de tineret. Îmi place să resuscitez jucătorii care au talent și vreau să-l fac să dea multe goluri”, explicase recent  Gică Hagi.

VIDEO Petre Grigoraș vede cu ochi buni fuziunea dintre Farul și Viitorul

Citește și alte știri despre Farul:

VIDEO Farul și Rapid, remiză în amicalul de la Brașov » Cum s-au descurcat elevii lui Hagi și Iosif

EXCLUSIV Avertisment după fuziunea cu Viitorul: „Nu vă așteptați ca Farul să câștige mâine campionatul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
therealreddog33
therealreddog33  •  26 Iunie 2021, 17:31
Postat de portardelegenda pe 26 Iunie 2021, 15:09

Sa speri ca Adrian Petre poate fi ,,resuscitat" denota faptul ca Hagi e în lumea lui. Petre ăsta e tot un fel de Radu Niculescu. Mare ti -e gradina Doamne !!

Radu Niculescu știa și cu mingea, chiar f bine. Goluri cred ca are de vreo 20 de ori mai mult decât Petre. Petre nu știu sincer ce poate juca: controlul mingii nu il are deloc, simțul porții nu, viteza nu, goluri nu, tactic nu înțelege o boaba din joc... Hmm toate ca toate dar sa îl faci pe asta fotbalist ar fi cea mai mare realizare a lui Hagi ca antrenor ????

calinescu_
calinescu_  •  26 Iunie 2021, 16:30

SARACUL REGE ....!!!! *** ...!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kyil
kyil  •  26 Iunie 2021, 15:47
Postat de portardelegenda pe 26 Iunie 2021, 15:09

Sa speri ca Adrian Petre poate fi ,,resuscitat" denota faptul ca Hagi e în lumea lui. Petre ăsta e tot un fel de Radu Niculescu. Mare ti -e gradina Doamne !!

Radu Niculescu a dat cateva goluri . Seamana cei doi,ce-i drept,doar ca petre e mai lenes. Eu am incredere in Hagi, e capabil sa i motiveze.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează