FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - RAPID 1-1

VIDEO Farul și Rapid, remiză în amicalul de la Brașov » Cum s-au descurcat elevii lui Hagi și Iosif

Hagi și Mihai Iosif își testează forțele într-un amical cu parfum de Liga 1. Sursă foto: Facebook Rapid
Hagi și Mihai Iosif își testează forțele într-un amical cu parfum de Liga 1. Sursă foto: Facebook Rapid

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 iunie 2021 12:50 / Actualizat sambata, 26 iunie 2021 13:03

Farul Constanța și Rapid s-au întâlnit astăzi, la Brașov, într-un meci amical. Hagi și Miță Iosif au dat-o la pace, 1-1.

Giuleștenii au împlinit ieri 98 de ani existență, iar astăzi au aliniat cea mai bună echipă contra Farului, echipă „catapultată” în Liga 1 în urma fuziunii cu Viitorul. 

Rapid n-a stat mult la discuții și a deschis scorul încă din minutul 6, când Sefer a profitat de gafa puștiului Lazăr și l-a învins pe Tordai cu un șut imparabil. 

În căutări din toate punctele de vedere, „marinarii” lui Gică Hagi n-au avut clarviziune în atac și au ratat puținele ocazii de poartă pe care și le-au creat. Tot alb-vișiniii au mai fost aproape de gol pe durata primei reprize, însă Adrian Bălan, om decisiv în play-off-ul care a adus promovarea, a zguduit transversala cu un șut tare de la distanță. 

Hagi schimbă la pauză și evită înfrângerea

„Regele” a făcut mai multe schimbări la pauză menite să revitalizeze jocul echipei sale. Ghiță putea marca în minutul 50, însă mingea trimisă cu capul a lovit bara.  Constănțenii au egalat până la urmă în minutul 62, grație lui Casap, care a transformat fără emoții un penalty dictat cu ușurință. Giuleștenii puteau da lovitura în minutul 76, însă șutul lui Raul Costin a izbit transversala. S-a încheiat 1-1, însă pregătirile de vară continuă pentru ambele echipe.

Farul - Rapid 1-1

  • Au marcat: Sefer 6 / Casap 62 pen.

Farul: Tordai - Georgescu, Dănuleasa, Dobrosavlevici, Lazăr - Artean, Mladen, Josemi - Mihalcea, Andronache, Bodișteanu 
Antrenor: Gheorghe Hagi 

Rapid: Moldovan - Belu-Iordache, Dandea, Ignat, Finica - Albu, Barbu, Sefer, R. Ilie, Hilstei - Bălan 
Antrenor: Mihai Iosif

Cantonament la Poiana Brașov pentru Rapid

Între 29 iunie și 8 iulie, Rapid ar fi trebuit să desfășoare un cantonament în Bolu, Turcia, acolo unde Dinamo se pregătește în această perioadă. Giuleștenii s-au răzgândit, urmând în schimb să reintre în cantonament în acea perioadă în Poiana Brașov. Rapid a antamat deja un prim amical în Poiană, versus FC Brașov, care se va juca miercuri, 30 iunie, de la ora 18:00. În plus, echipa antrenată de Mihai Iosif va disputa alte două amicale, susține clubul din Giulești.

Afacere pe axa Farul - Chindia: Căbuz, P. Iacob, Căpușă și M. Dulca pentru Aioani

Hagi și l-a dorit pe Mihai Aioani, portarul naționalei U21, care valorează 650.000 de euro, conform transfermarkt. com. În schimb, a acceptat să îi cedeze definitiv târgoviștenilor pe Paul Iacob (mijlocaș central, 25 de ani), Marco Dulca (mijlocaș central, 22 de ani) și Tiberiu Căpușă (fundaș dreapta, 23 de ani), cei cărora le expira împrumutul la finalul acestei luni. În plus, a revenit, tot de la Farul și tot definitiv, portarul Cătălin Căbuz (25 de ani).

Programul Farului din această vară:

  • 30 iunie: Farul Constanța - CS Mioveni (ora 11.00)
  • 30 iunie: Farul Constanța - Chindia Târgoviște (ora 18.00
  • 3 iulie: Farul Constanța - Csikszereda Miercurea Ciuc (ora 11.00)
  • 3 iulie: Farul Constanța - Petrolul Ploiești (ora 17.00)

VIDEO Petre Grigoraș vede cu ochi buni fuziunea dintre Farul și Viitorul

Citește și alte știri de actualitate:

Farul, prima victorie de la fuziunea cu Viitorul » Nume-surpriză printre marcatori: Hagi încearcă să salveze fosta mare speranță de la FCSB

Rapid a sărbătorit 98 de ani de la înființare! Ce glorii au participat la eveniment

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
supereduardo10
supereduardo10  •  26 Iunie 2021, 22:59
Postat de fibra pe 26 Iunie 2021, 14:18

11m ? Farul e chiar o "forta" cu Mihalcea.

Ala a fost aruncatul in bazin si cersala la arbitri nu 11m. Dar sa ne batem joc ca tot e amical , pai sa rada lumea de Hagi? :)))

supereduardo10
supereduardo10  •  26 Iunie 2021, 22:57
Postat de sorinache pe 26 Iunie 2021, 13:36

Slăbuț, Rapidul. Egal cu Farul, o echipă din B.

Prostache nu e Faru e fosta Viitoru o echipa umflata de presa ca o forta :))) Oricum Rapid a jucat bine trebuia sa castige daca nu primea un 11m inventat, ce ma enervat comenatriile pe marginea meciului. Cred ca daca mai aduc un atacant si 2 fundasi Rapid devine chiar o echipa puternica.

valyomanyd
valyomanyd  •  26 Iunie 2021, 15:59

"Hagi a facut mai multe schimbari la pauza menite sa revitalizeze echipa" :))))))Domnule jurnalist, a fost meci amical, se ruleaza intreg lotul, mai ales ca a fost primul meci de cand s-a inceput pregatirea....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează