FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - DINAMO 3-0

Jefte Betancor, MVP în Farul - Dinamo » Cum s-au descurcat jucătorii lui Dinamo: nota 2 în tabăra „câinilor”

Farul - Dinamo 3-0 | foto: Facebook @ Farul Constanța +13   FOTO
Farul - Dinamo 3-0 | foto: Facebook @ Farul Constanța

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 august 2021 07:10 / Actualizat sambata, 21 august 2021 09:13

La Ovidiu, în al doilea meci al etapei 6, Farul a zdrobit-o pe Dinamo, scor 3-0.

Toate detaliile despre Farul - Dinamo, AICI!

La victoria categorică a dobrogenilor a contribuit din plin atacantul Jefte Betancor, unul dintre cele mai reușite transferuri din această vară în fotbalul intern. Spaniolul a înscris primele două goluri prin două execuții de rafinament și a fost, astfel, omul meciului. Ca atare, Gazeta Sporturilor l-a notat cu 8 în ediția de astăzi, cea mai mare notă acordată unui jucător prezent pe teren în meciul de vineri seara.

Note GSP după Farul - Dinamo 3-0

Jefte Betancor, MVP în Farul - Dinamo » Cum s-au descurcat jucătorii lui Dinamo: nota 2 în tabăra „câinilor”

Puțin sub Betancor a fost celălalt marcator, George Ganea, precum și Andrei Ciobanu, Bradley De Nooijer și Ionuț Larie. Toți au primit 7. De altfel, nimeni de la Farul n-a primit o notă sub 6.

În cealaltă tabără, nimeni n-a primit mai mult de 5! Singurii cu calificative de trecere de la Dinamo sunt Deian Sorescu și Steliano Filip, ambii cu 5. La polul opus, Mihai Eșanu, Alexandru Răuță și Ionuț Amzar. Primul cu 2, ceilalți cu 3.

8este nota acordată lui Gică Hagi de către jurnaliștii GSP. Dario Bonetti a „încasat” un 4

Farul - Dinamo 3-0. „Câinii”, năuciți la Ovidiu

Farul a făcut cel mai bun meci al sezonului în fața „câinilor”. Spaniolul Jefte Betancor a dovedit din nou că este un transfer reușit. A deschis scorul în minutul 12, cu un șut plasat din interiorul careului.

Imediat după pauză, Jefte s-a înscris în cursa pentru reușita sezonului. A punctat cu o lovitură din propria jumătate. Rezultatul final a fost stabilit în minutul 57, de George Ganea, în ciuda ocaziilor imense ratate de constănțeni.

Farul se instalează confortabil pe loc de play-off în Liga 1. Este pe 4, cu 11 puncte obținute în 6 runde. Are o apărare de invidiat, un singur gol încasat. De cealaltă parte, Dinamo rămâne cu 6 puncte, obținute împotriva celor două formații din Ilfov, Voluntari și Clinceni.

Clasament Liga 1: Farul, pe loc de play-off

Citește mai multe știri despre Farul - Dinamo:

Gol de la 55 de metri în Farul - Dinamo! Eroarea care a făcut posibilă reușita

Gafă majoră de arbitraj! Faza care putea schimba soarta meciului Farul - Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
creeperno115
creeperno115  •  21 August 2021, 22:57

Sorescu a jucat extrema ascunsa. Trebuia notat din oficiu cu nota 1

valyomanyd
valyomanyd  •  21 August 2021, 15:59

E bun tare profesorul de note, Sorescu a atins in tot meciul balonul de vreo 14 ori si ia 5, iar Amzar care chiar a facut o partida bunicica a luat 3 !? La ce meci te-ai uitat " profesore "? Bine, presa gigista nu zice nimic ca Dinamo a fost furata grosolan! De Nooijer TREBUIA sa primeasca al doilea cartonas galben!

gazistu
gazistu  •  21 August 2021, 14:09

MVP??? bun speram sa-l vedem MVP pe Betancur si cu echipe ca FK Laci sau Karaghandy!!! aici in L1 ii faceti zmei, ca dau gol cu amatarii de Dinamo, Clinceni si Voluntari, apoi cand dau de echipe modeste din afara (Viitorul - Gent 2-1. Gent-Viitorul 6-3) .. parca cade pamantul pe noi!! Sal vedem daca il mai faceti zmeu si la meciuri din Europa,! nu v-ati lamurit cu FCSB, Craiova, BT si CFR, ca au dat echipe modeste cu noi de pamant... sa fim seriosi ca Y Boys Berna , nu e o echipa puternica, e slaba CFR.. de celelelte FK Laci si Karaghandi nare rost..sa imi plezneste oprazu de rusine!! asa ca PRESA DIN RO face rau, ca prea "exagereaza" cu laudatul unor marcatori cu Clinceni... sa dea gol la Gent , Basel sau Partizan, sa vedem...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close