FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - DINAMO 3-0

Unul dintre liderii lui Dinamo, apel disperat către conducere: „Unii n-au jucat nici la Liga 2 până acum! Nu văd bine treaba”

Farul Constanța a învins-o fără drept de apel pe Dinamo, scor 3-0, în runda cu numărul 6 din Liga 1. Alexandru Răuță (29 de ani) crede că fără întăriri va urma un sezon infernal. +13   FOTO
Farul Constanța a învins-o fără drept de apel pe Dinamo, scor 3-0, în runda cu numărul 6 din Liga 1. Alexandru Răuță (29 de ani) crede că fără întăriri va urma un sezon infernal.

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 august 2021 23:49 / Actualizat vineri, 20 august 2021 23:49

Farul Constanța a învins-o fără drept de apel pe Dinamo, scor 3-0, în runda cu numărul 6 din Liga 1. Alexandru Răuță (29 de ani) crede că fără întăriri va urma un sezon infernal. 

Toate detaliile despre Farul - Dinamo, AICI!

Alexandru Răuță, unul dintre cei mai experimentați fotbaliști rămași în lotul lui Dinamo, le cere conducătorilor să facă tot posibilul pentru a aduce jucători noi la echipă. În caz contrar, mijlocașul „câinilor” prevede un sezon complicat. 

Alexandru Răuță, după Farul - Dinamo 3-0: „Avem nevoie de întăriri!”

„Știam că vor veni și momente dificile. Am luat și un gol de cascadorii râsului și asta a fost. Lucrurile astea nu se antrenează. O execuție ca a lui Jefte se întâmplă o dată pe sezon. L-a prins pe Eșanu ieșit...

Gândiți-vă că noi, cei mai în vârstă, încercăm să îi intergrăm ușor-ușor. Unii dintre ei nu au jucat nici la Liga 2, doar la Liga 3. E greu. Noi suntem o echipă în formare, dar așteptările sunt mari. Anul ăsta va fi infernal de greu. Dacă nu se fac niște transferuri, nu văd bine treaba.

Până acum două etape ne-au ieșit lucrurile, cred că sunt echipe într-o situație mai rea. Doar că noi pierdem din turație. Am tras un semnal de alarmă mai de mult. Fără transferuri va fi foarte greu”, a spus Alexandru Răuță, la Telekom Sport. 

Au jucători cu calitate, dar nu sunt greu de oprit. Am avut noi o seară neagră. Au fost niște execuții frumoase. Trebuie să muncim mai mult. E greu, într-adevăr, dar asta este situația. Trebuie să ne adaptăm la fiecare moment, să încercăm să îi ajutăm și pe ceii tineri, să capete cât mai repede încredere. E o șansă pentru toată lumea. 

Nu, cum să fim supărați pe Eșanu? Să nu uităm de câte ori ne-a salvat, câte puncte ne-a protejat. Mai are și el de învățat, la fel ca noi.
- Ricardo Grigore, fundaș Dinamo

Farul - Dinamo 3-0. „Câinii”, năuciți la Ovidiu

Farul a făcut cel mai bun meci al sezonului în fața „câinilor”. Spaniolul Jefte Betancor a dovedit din nou că este un transfer reușit. A deschis scorul în minutul 12, cu un șut plasat din interiorul careului.

Imediat după pauză, Jefte s-a înscris în cursa pentru reușita sezonului. A punctat cu o lovitură din propria jumătate. Rezultatul final a fost stabilit în minutul 57, de George Ganea, în ciuda ocaziilor imense ratate de constănțeni.

Farul se instalează confortabil pe loc de play-off în Liga 1. Este pe 4, cu 11 puncte obținute în 6 runde. Are o apărare de invidiat, un singur gol încasat. De cealaltă parte, Dinamo rămâne cu 6 puncte, obținute împotriva celor două formații din Ilfov, Voluntari și Clinceni.

Emisiunea GSP Live după Farul - Dinamo 3-0:

Farul - Dinamo 3-0

Suntem GSP LIVE! Farul o învinge pe Dinamo, la Constanța, scor 3-0 Fostul antrenor al celor două formații, Ion Marin, analizează duelul din această seară. Scrie-ne părerea ta și noi o citim în direct.

Posted by Gazeta Sporturilor - GSP on Friday, August 20, 2021

Citește mai multe știri despre Farul - Dinamo:

Gol de la 55 de metri în Farul - Dinamo! Eroarea care a făcut posibilă reușita

Gafă majoră de arbitraj! Faza care putea schimba soarta meciului Farul - Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1923690957814675
Florin Negre  •  21 August 2021, 09:30

Echipă slabă, gafe mari în apărare. Nu își pun mintea la contribuție. Bonetti este și el slab. Nu îi învață nimic. Să se pregătească pentru liga 2.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  21 August 2021, 09:00

Mda”Cica unii dintre ei(tinerii),n-au jucat nici la liga a doua...”!Pai daca continua sa joace asa...vor juca la liga a doua!

vasileroaita
vasileroaita  •  21 August 2021, 09:00

Ce sa faca conducerea?! Legea nu le da voie sa transfere decat jucatori liberi. Iar acestia, chiar daca nu au echipa, nu vor la Dinamo...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează