FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - DINAMO 3-0

Dario Bonetti, după eșecul usturător cu Farul: „Aici e diferența!”

Farul - Dinamo 3-0 | Dario Bonetti, antrenorul „câinilor”, subliniază diferența existentă între cele două cluburi.
Farul - Dinamo 3-0 | Dario Bonetti, antrenorul „câinilor”, subliniază diferența existentă între cele două cluburi.

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 august 2021 23:45 / Actualizat vineri, 20 august 2021 23:54

Farul - Dinamo 3-0 | Dario Bonetti, antrenorul „câinilor”, subliniază diferența existentă între cele două cluburi.

Toate detaliile despre Farul - Dinamo, AICI!

Nu acesta e meciul pe care noi trebuia să-l câștigăm. Avem alt obiectiv față de ei. Am evoluat împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din Liga 1. Au jucători buni, tehnici, rapizi. Noi suntem în altă realitate. Trebuie să muncim în fiecare zi pentru a deveni mai buni. 

Că pierzi cu 0-1 sau cu 0-3 e la fel. Trebuie să ne gândim să creștem calitatea jocului. Pentru a crește calitatea tinerilor, avem nevoie de timp. Problemele tehnice pot fi mai rele decât problemele financiare acum. Ne pare rău pentru fani, dar știu și ei situația, sunt lângă echipă. Dacă ar pune și ei presiune, ar fi mai greu.

Cei de la Farul au de unde alege jucătorii, au un proiect construit în urmă cu mai mult timp. Asta e diferența!”, a declarat Bonetti.

Sper ca Paul Anton să fie apt pentru meciul următor, avem nevoie de el
Dario Bonetti, antrenor Dinamo

Farul - Dinamo 3-0. „Câinii”, năuciți la Ovidiu

Farul a făcut cel mai bun meci al sezonului în fața „câinilor”. Spaniolul Jefte Betancor a dovedit din nou că este un transfer reușit. A deschis scorul în minutul 12, cu un șut plasat din interiorul careului.

Imediat după pauză, Jefte s-a înscris în cursa pentru reușita sezonului. A punctat cu o lovitură din propria jumătate. Rezultatul final a fost stabilit în minutul 57, de George Ganea, în ciuda ocaziilor imense ratate de constănțeni.

Farul se instalează confortabil pe loc de play-off în Liga 1. Este pe 4, cu 11 puncte obținute în 6 runde. Are o apărare de invidiat, un singur gol încasat. De cealaltă parte, Dinamo rămâne cu 6 puncte, obținute împotriva celor două formații din Ilfov, Voluntari și Clinceni.

Emisiunea GSP Live după Farul - Dinamo 3-0:

Farul - Dinamo 3-0

Suntem GSP LIVE! Farul o învinge pe Dinamo, la Constanța, scor 3-0 Fostul antrenor al celor două formații, Ion Marin, analizează duelul din această seară. Scrie-ne părerea ta și noi o citim în direct.

Posted by Gazeta Sporturilor - GSP on Friday, August 20, 2021

Citește mai multe știri despre Farul - Dinamo:

Gol de la 55 de metri în Farul - Dinamo! Eroarea care a făcut posibilă reușita

Gafă majoră de arbitraj! Faza care putea schimba soarta meciului Farul - Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
calinescu_
calinescu_  •  21 August 2021, 09:36

Boneti nu este antrenor ....!!!! Cum naiba sa nu vezi ca acest GIAFER e un zero barat ....!!! La fel si GIANI CRETU ...!!! El il tine rezerva pe MIHAIU desi BANI nu are suflu pentru Liga I ...!!! DINITA care a aratat calitate nu mai prinde lotul ....???? Si suntem obligati sa asistam la neputinta lui Giafer , Cretu sau Bani ....!!!! Felicitari pentru AMZAR , A FOST SINGURA RAZA DE SPERANTA PENTRU SUFLAREA DINAMOVISTA ...!!!

amadeus2021
amadeus2021  •  21 August 2021, 09:30
Postat de grimmpepper pe 21 August 2021, 01:10

asa de prost este boneta asta ca nu a aflat ca anton nu o sa mai joace niciodata pentru vitan barzesti. anton nu a renuntat la bani si prosti astia din pecehas au insistat sa il tina sa ii plateasca salariu urias sau care este ideea,ca nu inteleg? wtf?

Pentru unii ca tine este mai greu sa înțeleagă.

171875491077582
Costel Chelaru  •  21 August 2021, 08:51

Cu lotul aata nu se poate mai mult...sa fim seriosi

Vezi toate comentariile (5)
Comentează