FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - ARGEȘ 0-1

FOTO Gică Hagi și-a vărsat nervii pe un jucător » Imaginile surprinse imediat după eșecul cu FC Argeș

FOTO: Captură @Digi Sport 1 +7   FOTO
FOTO: Captură @Digi Sport 1

Articol de GSP - Publicat luni, 21 februarie 2022 19:55 / Actualizat luni, 21 februarie 2022 20:13

Gică Hagi (57 de ani) i-a reproșat lui Dragoș Nedelcu (25 de ani) faultul comis în minutul 89 al meciului dintre Farul și FC Argeș, scor 0-1. Iasmin Latovlevici a marcat unicul gol din lovitura liberă rezultată. 

În minutul 89, Dragoș Nedelcu a comis un fault inutil la 20 de metri de propria poartă. Închizătorul împrumutat de la FCSB l-a tras evident pe Said, deși Larie închisese perfect culoarul, iar atacantul Argeșului nu putea ataca periculos poarta.

Gigi Becali duce improvizațiile la următorul nivel: „Am vrut să îl bag atacant, dar mi-au zis că mă fac de râs!”
FCSB
Gigi Becali duce improvizațiile la următorul nivel: „Am vrut să îl bag atacant, dar mi-au zis că mă fac de râs!”

Latovlevici a executat excelent lovitura liberă și a marcat cu un șut la colțul scurt, profitând și de reacția întârziată a portarului Marian Aioani.

Dragoș Nedelcu, în vizorul lui Gică Hagi după Farul - FC Argeș 0-1

Imediat după fluierul final al lui Horațiu Feșnic, Gică Hagi s-a îndreptat către Dragoș Nedelcu. I-a reproșat, pe un ton dur, faultul comis în minutele de final.

+3 FOTO

Mijlocalul central a fost surprins lăsând capul în pământ și încercând să se distanțeze de antrenor, mergând în direcția „Peluzei Marine”. În tot acest timp, Hagi își continua tirada.

Dragoș Nedelcu: „Datorită lui Hagi am revenit la Farul

Dragoș Nedelcu (24 de ani) a fost împrumutat de la FCSB la Farul până la finalul sezonului. Ce l-a determinat pe mijlocașul defensiv să revină în țară? În primul rând, Gică Hagi.

Aici, la Academia Hagi, au fost nişte momente plăcute în care am progresat, am crescut şi am ajuns la un nivel bun. Mă bucur foarte mult să fiu din nou aici, sper să dau tot ce am mai bun în această perioadă. O să fie foarte frumos să lucrez din nou cu domnul Hagi, este principalul motiv pentru care m-am întors. Îmi doresc să facem lucruri frumoase împreună
- Dragoș Nedelcu, în momentul revenirii la Farul

Cum arată clasamentul Ligii 1, după Farul - FC Argeș 0-1

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Gigi Becali face declarații aiuritoare: „Keșeru nu mai poate juca la nivel înalt pentru că s-a vaccinat! De asta și jucătorii lui CFR Cluj dormeau pe teren cu Rapid”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
balotelli
balotelli  •  22 Februarie 2022, 00:31

Nimic nou... L-a umilit, iar apoi l-a condus la vestiare, unde i-a dat tricoul lui Adi Petre. Mâine o sa ne spună într-o conferință de presă că a fost cea mai fericită zi din viața lui Nedelcu.

elgabri
elgabri  •  21 Februarie 2022, 22:23

Bine ca nu si a varsat iar nervii pe copii de mingi !!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  21 Februarie 2022, 21:45

...sa fim seriosi ...toata echipa juca pentru el ...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează