FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali face declarații aiuritoare: „Keșeru nu mai poate juca la nivel înalt pentru că s-a vaccinat! De asta și jucătorii lui CFR Cluj dormeau pe teren cu Rapid”

Claudiu Keșeru // FOTO: Imago
Claudiu Keșeru // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 21 februarie 2022 11:37 / Actualizat luni, 21 februarie 2022 12:26

Gigi Becali a vorbit despre Claudiu Keșeru (35 de ani), jucător căzut în dizgrația patronului FCSB, și a făcut o serie de declarații aiuritoare legate de vaccinarea împotriva COVID-19.

Gazeta Sporturilor a făcut o analiză și a arătat că jucătorii de la FCSB care s-au vaccinat împotriva coronaviruslui au fost marginalizați sau au plecat. 

Acum, Gigi Becali a făcut o serie de declarații aiuritoare, care nu sunt susținute de niciun studiu științific, declarându-se convins că atacantul Claudiu Keșeru nu mai poate juca la un nivel înalt pentru că s-a vaccinat. Potrivit patronului FCSB, și jucătorii lui CFR Cluj suferă din același motiv.

Concluzia lui Gigi Becali după CFR Cluj - Rapid: „Acum sunt convins” » Ce face dacă echipa nu merge în cupele europene
FCSB
Concluzia lui Gigi Becali după CFR Cluj - Rapid: „Acum sunt convins” » Ce face dacă echipa nu merge în cupele europene

Gigi Becali, declarații aiuritoare: „Jucătorilor vaccinați le scade puterea”

„Pe mine nu m-a deranjat nicio declarație. Niciodată. Se înșală lumea. Nu mă interesează declarațiile lor. Keșeru nu a zis nimic care să mă deranjeze. L-am sunat și l-am întrebat «Mă, ce vrei să declari? Declară acum. Sunt curios. Ce vrei să declari? Ți-am dat banii. Tu ești fotbalist, eu sunt patron. Asta e relația. Avem un contract. Ce vrei mai mult? Tu nu mai poți juca la nivelul ăsta». 

El vrea să mai joace doi ani. Da, poate juca în România. Dar nu mai poate juca la FCSB sau CFR Cluj. Ca Budescu.  El a zis că o să-mi arate. Bine, tată, arată-mi! Nu mai poate să-mi arate. O să-mi arate mie, dar la altă echipă. Aici nu mai poate. Eu m-am convins.

El e gata. Nu mai poate la nivelul ăsta. Nu vreau să-l jignesc, nu vreau să se supere. Spun ce cred. După primele 3 meciuri, i-am zis lui MM Stoica «Ăsta joacă la orice echipă din lume». Nu știu ce s-a întâmplat după. Și l-am tot forțat. Ziceam «Stai, mă, puțin. S-a schimbat omul?».

O să râdeți, dar s-ar putea să am dreptate. E posibil ca din cauza vaccinului. Celor vaccinați le scade puterea. Asta e ceva științific (n.r. - niciun studiu științific nu a arătat așa ceva). Nu ați văzut și la CFR? Cu Rapid, jucătorii parcă erau jaloane. Dormeau pe teren. Tuturor vaccinaților le scade puterea! La toți. 

Văd și la ai mei, la cei vaccinați. Pe unii nu-i afectează, dar pe cei care sunt mai în vârstă... N-ai văzut la Deac? Nu mai e ăla de era, când era vijelie. Nu mai e vijelie”, a declarat Gigi Becali la ProX.

Gigi Becali, pus la zid: „Îl scoți pe Keșeru și îl bagi pe Burlacu? El nu există în fotbalul românesc. Tocmai a sărbătorit 2 ani de când nu a jucat!”
FCSB
Gigi Becali, pus la zid: „Îl scoți pe Keșeru și îl bagi pe Burlacu? El nu există în fotbalul românesc. Tocmai a sărbătorit 2 ani de când nu a jucat!”

Antrenorul și managerul FCSB nu sunt vaccinați....

Cei care se ocupă direct de echipă au decis să nu se vaccineze. Managerul general Mihai Stoica și antrenorul principal, Toni Petrea, nu s-au vaccinat. 

De curând, tehnicianul Toni Petrea a fost infectat cu Covid-19 și, din cauza faptului că nu e vaccinat, dar și fiindcă nu intraseră în vigoare noile reglementări, a fost nevoit să stea în izolare nu mai puțin de 10 zile. Protocolul medical impus de FRF pentru desfășurarea jocurilor de fotbal prevede că cei care nu sunt vaccinați și nici trecuți prin boală în ultimele 6 luni, sunt obligați să se testeze, fie PCR (la 14 zile), fie rapid (la 7 zile).

În schimb, cel mai important colaborator al antrenorului principal a decis să se vaccineze. Thomas Neubert are chiar 3 doze făcute, însă, în ciuda acestui lucru, în prima parte din această săptămână a fost testat pozitiv cu Covid-19. 

A fost nevoit să stea în izolare 5 zile, de unde a ieșit cu două zile înaintea partidei cu Mioveni. E pentru a treia oară când preparatorul fizic neamț a luat virusul.

VIDEO Florin Tănase a răbufnit după CS Mioveni - FCSB

Citește și: 

Reghecampf a plătit o avere ca să plece de la FCSB: „Am câștigat foarte mulți bani și am plătit cu drag clauza”

Mihai Stoica nu dezarmează: „Se poate orice, la ce joacă CFR. Petrescu a dat semnal clar”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (65)
983732924972315
Soos Vilmos  •  21 Februarie 2022, 19:19

Nu degeaba spune proverbul : cine se aseamana se aduna.

vasileroaita
vasileroaita  •  21 Februarie 2022, 18:37
Postat de 1745flo pe 21 Februarie 2022, 15:50

Vaccinații nu vor să creada că are!

Pentru ca nu sunt prosti!

vasileroaita
vasileroaita  •  21 Februarie 2022, 18:36
Postat de snooker pe 21 Februarie 2022, 18:01

Stiu ca pare greu de crezut, dar individul asta are destui adepti in România, asa ca sa nu ne miram de nivelul la care suntem, social si cultural.

Avea dreptate, Vodă Lăpușneanu!

Vezi toate comentariile (65)
Comentează