FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali, pus la zid: „Îl scoți pe Keșeru și îl bagi pe Burlacu? El nu există în fotbalul românesc. Tocmai a sărbătorit 2 ani de când nu a jucat!”

Jurnalistul Adrian Florea, despre situația de la FCSB: „Fotbalul are niște reguli pe care nu poți să nu le respecți”
Jurnalistul Adrian Florea, despre situația de la FCSB: „Fotbalul are niște reguli pe care nu poți să nu le respecți”

Articol de GSP - Publicat luni, 21 februarie 2022 10:51 / Actualizat luni, 21 februarie 2022 11:45

FCSB a făcut doar egal cu Mioveni în ultima etapă din campionat, scor 1-1. Adrian Florea, jurnalistul Gazetei Sporturilor, a vorbit în această dimineață la GSP Live despre situația de la echipa bucureșteană.

După victoria obținută de CFR Cluj cu Rapid, scor 2-1, FCSB a rămas la 8 puncte în spatele clujenilor. Adrian Florea consideră că bucureștenii ar fi trebuit să fie mai aproape de CFR în clasament, dar patronul Gigi Becali s-a autosabotat prin deciziile luate. 

Adrian Florea: „Fotbalul are niște reguli pe care nu poți să nu le respecți”

Jurnalistul Gazetei nu înțelege decizia lui Becali de a-l folosi pe Andrei Burlacu în detrimentul lui Claudiu Keșeru. Jucătorul venit de la CSU Craiova în vară a jucat pentru FCSB împotriva Academicii Clinceni (45 de minute) și împotriva lui CS Mioveni (22 de minute). Înainte de aceste două partide, ultimul meci al lui Burlacu data din 7 martie 2020. Atunci, atacantul îmbrăca tricoul Concordiei Chiajna în duelul cu Politehnicii Timișoara, în Liga 2.

Becali îi face vânt unui jucător după 1-1 cu Mioveni: „La revedere! Gata, m-am convins”
CS Mioveni - FCSB 1-1
Becali îi face vânt unui jucător după 1-1 cu Mioveni: „La revedere! Gata, m-am convins”

„Gigi continuă să își bată joc de munca lui. În vară va face pomană de 7 ani (n.r. - de când nu a mai câștigat titlul). O să cheme de la Muntele Atos să îi facă o pomenire de 7 ani. Îți dă Dumnezeu calde, îl egalează pe Petrescu, nu mai joacă ăia de la CFR nimic, ție îți dă numai în minutul 90, îți dă numai calde Doamne-Doamne, iar tu ce faci? Îl scoți pe Keșeru și îl bagi pe Burlacu. Burlacu nu există în fotbalul românesc. Tocmai a sărbătorit 2 ani de când nu a jucat. 

Crezi că dacă ți-a dat Dumnezeu numai calde, poți să îți bați joc de fotbal? Fotbalul are niște reguli pe care nu poți să nu le respecți. Nu poți să nu ai antrenor de atâția ani, să ai numai «ghiocei». Nu poți să faci lotul la mișto. Cred că și Dumnezeu se uită și zice: «Bai Gigi, vreau să te ajut. Fă și tu o echipă, pune-ți un antrenor». Fotbal fără antrenor nu se poate”, a spus Adrian Florea la GSP Live.

Citește și:

Un jucător de la FCSB, cel mai slab de pe teren în meciul cu CS Mioveni » Cât a luat fotbalistul criticat de Becali

Nici Tănase n-a scăpat » Ce i-a transmis Gigi Becali căpitanului de la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
ripensistu
ripensistu  •  21 Februarie 2022, 16:10

Lasa ca merge nea Cici Becalul la manastirea de taici de la Athos.

andreif
andreif  •  21 Februarie 2022, 12:51

Specialistii din fotbal ca sa l scoata pe Gaman incearca sa echilibreze balanta spanand ca trebuia rosu la Serban!!!!Asta dupa ce etapa trecuta cam aceeasi specialisti la un cot evident si cu intentie au spus ca se da cel mult galben!!!!

andreif
andreif  •  21 Februarie 2022, 12:36
Postat de dora pe 21 Februarie 2022, 12:28

Stoica, la fel V Gheorghe, trebuie jucati pe posturile pe care dau randament maxim. Stoica nu este varf impins, asa cum l-a jucat Gigica la Mioveni, ci o aripă. La fel V Gheorghe, este aripa, ori el a fost bagat fundas stanga, cand ajungea in atac dadea peste Octavian Popescu, ce facea figuratie pe partea lui !

Popescu la fel ca cealalta extrema la cate faulturi dure trebuia sa reziste?Va asigur ca Messi daca avea norma de faulturi pe meciuri care au cativa jucatori de la Becali nu l stia nimeni ca fotbalist!!!!Cordea a primit crampoane pe tibie si Gaman nici nu a dat fault!!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează