FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Probleme pentru FCSB înaintea meciului cu FCU Craiova » Toni Petrea, depistat pozitiv cu Covid -19. Cine îi ia locul pe bancă

Toni Petrea
Toni Petrea

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 februarie 2022 14:30 / Actualizat sambata, 05 februarie 2022 14:54

FCSB nu se va putea baza pe Toni Petrea (46 de ani) la meciul cu FCU Craiova de duminică, după ce a fost testat pozitiv cu Covid -19.

  • FCSB - FCU Craiova are loc duminică, de la ora 19:55, și poate fi vizionat în format LiveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Digi, Telekom și Look Sport. 

Informația a fost dezvăluită de Mihai Pintili, secundul roș-albaștrilor, în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului. Fostul mijlocaș va sta pe banca celor de la FCSB în disputa de pe Arena Națională.

FCSB - FCU Craiova 2-2 » Egal bun pentru CFR Cluj pe Arena Națională
FCSB - FCU Craiova
FCSB - FCU Craiova 2-2 » Egal bun pentru CFR Cluj pe Arena Națională

„Am venit pentru că Toni,  a ieșit pozitiv joi. Am mai fost în situația asta. Poate mai grav, la Topola. Cred că ne vom descurca”, a declarat Mihai Pintili.

Din informațiile GSP, Petrea nu este singurul om de la FCSB depistat pozitiv, alți 2 jucători sunt și ei infectați și nu vor lua parte la meciul cu trupa lui Nicolo Napoli.

FCSB - FCU Craiova, meci „pe viață și pe moarte” în această etapă de Liga 1

FCSB încearcă să se mențină în lupta cu CFR Cluj pentru titlu și nu are voie să facă pași greșiți. Întâlnește o echipă supermotivată, venită după o victorie cu FC Argeș, care încearcă la rândul ei să „fugă” de partea fierbinte din subsolul clasamentului. FCU Craiova poate să urce chiar și 3 locuri în clasament, printr-un joc al rezultatelor, și să ia o gură mare de aer.

Toni Petrea, antrenorul principal de la echipa lui Becali, este sub presiune continuă. De cealaltă parte, Napoli își încurajează jucătorii să dea totul împotriva echipei roș-albastre, pe care oltenii o văd ca pe o rivală:

Am vorbit cu băieții și le-am spus că am făcut un joc bun cu FC Argeș, am câștigat, dar trebuie să ne concentrăm la partida viitoare, cu FCSB. Încă o finală din cele șapte pe care le mai avem de disputat până la finalul sezonului regulat. De fapt, tot programul nostru este greu. 

- Nicolo Napoli pentru GSP

Cum arată primul 11 în FCSB - FCU Craiova:

  • Primul „11” FCSB, sistem 4-3-3: A. Vlad - V. Crețu, Vinicius, I. Cristea, Radunovici - Olaru, Oaidă, Oct. Popescu - Cordea, Dumiter, Fl. Coman;
  • Primul „11” FCU Craiova, sistem 4-2-3-1: R. Popa - Negru, Kovacici, Diallo, Huyghebaert - Vl. Achim, Asamoah - Baeten, Sidibe, Van Durmen - Cl. Bălan;

VIDEO Tot ce trebuie să știi despre FCSB - FCU Craiova

Citește alte știri din Liga 1:

Dinamo are probleme de lot pentru meciul cu FC Botoșani, dar Stoican asigură: „Vrem să facem un meci mare! E un lucru care îmi dă speranțe”

Anunță că e gata să negocieze cu CSU Craiova dacă Reghecampf e demis: „Cum să nu discut?! Ar fi culmea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
petermark
petermark  •  05 Februarie 2022, 18:40
Postat de gigi.gheorghe pe 05 Februarie 2022, 18:31

Asta e randumu, pentru cei ce nu-l stiu. Rog sa va abtineti pe cat posibil de la ras.

pai daca am dreptate si te-am umilit inuman,logic ca nu este nimic de ras. repet,cei care vreau sa se vaccineze o puteau face inainte de 1 iulie 2021 cand nici nu stiau ca o sa ajunga la Steaua din liga 1.

vasileroaita
vasileroaita  •  05 Februarie 2022, 18:35

Important este sa nu fie infectat arbitrul! Nu cu... Covid, nea Gigi!!

gigi.gheorghe
gigi.gheorghe  •  05 Februarie 2022, 18:31
Postat de petermark pe 05 Februarie 2022, 18:01

stiu ca esti redus mental,dar petrea este vaccinat. plus ca majoritatea celor de la Steaua din liga 1 au venit la Steaua dupa 1 iulie 2021,deci daca nu s-a vaccinat pana atunci,nu se vaccinau nici dupa si nu din cauza lui becali. prost esti bah. dar in fine. atata timp cat jucatorii sunt sanatosi,chiar nu conteaza. petrea revine joi la antrenamente(sa antyreneze,nu sa joace,evident).sta doar 7 zile pentru ca s-a vaccinat si a fost depistat cu covid joi.

Asta e randumu, pentru cei ce nu-l stiu. Rog sa va abtineti pe cat posibil de la ras.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează