FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - DINAMO

Dinamo are probleme de lot pentru meciul cu FC Botoșani, dar Stoican asigură: „Vrem să facem un meci mare! E un lucru care îmi dă speranțe”

Flavius Stoican / Sursă foto: GSP
Flavius Stoican / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 februarie 2022 13:26 / Actualizat sambata, 05 februarie 2022 14:35

Flavius Stoican (45 de ani), antrenorul celor de la Dinamo, a prefațat meciul vital pe care roș-albii îl joacă luni pe terenul celor de la FC Botoșani. „Câinii” au nevoie de victorie pentru a nu pierde contactul cu locurile care asigură salvarea.

  • FC Botoșani - Dinamo se joacă luni, de la ora 19:55, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look+, Digi Sport și TV Telekom Sport.

„Ne așteaptă o săptămână de foc, cu meciuri foarte importante, cu Botoșani, CSU Craiova și UTA. Acum, toată energia noastră se concentrează pe deplasarea de la Botoșani. Întâmpinăm ceva dificultăți. Avem doi jucători suspendați, Matei și Răuță. Gabi Torje e incert, dar cei care vor intra pe teren vor să facă o partidă mare!

Se desființează Dinamo? Avertismentul lui Dănuț Lupu: „Nu va mai putea folosi nici emblema, nici culorile”
DINAMO
Se desființează Dinamo? Avertismentul lui Dănuț Lupu: „Nu va mai putea folosi nici emblema, nici culorile”

Am văzut declarațiile celor de la Botoșani, care nu concep să nu bată. Încercăm să ne ridicăm la nivelul lor, moralul lor e la cote maxime. Trebuie să jucăm de la egal la egal cu FC Botoșanu și să nu le oferim cadouri.

Ce îmi dă speranțe e atmosfera din cadrul lotului nostru. La momentul acesta, jucătorii sunt conștienți că tot ce s-a întâmplat la ultimele două etape a trecut”, a declarat Flavius Stoican, în cadrul conferinței de presă de sâmbătă. 

Flavius Stoican, despre...

...ultimele transferuri: „Desire Azakpo și Aloe sunt în lot, e posibil să-i vedem pe teren. Avem nevoie de Azakpo, rămâne de văzut dacă îl voi folosi. Cu ei doi s-au oprit transferurile, cu excepția situației în care s-ar accidenta un jucător și am avea nevoie să-l suplinim cu altcineva”.

...ce a remacat la elevii săi: „Eu cred că oamenii au văzut o schimbare în rândul jucătorilor. Sper să aibă și reușite, pentru că fotbaliștii pe care îi antrenez au atitudine. Toată lumea aleargă până la epuizare și cred că a sosit momentul să arătăm lucruri importante în aceste trei meciuri care urmează”.

...accidentarea lui Ivanov: „Doctorii i-au prescris lui Ivanov două zile de odihnă. El se antrenează normal, va fi pe teren la meciul cu FC Botoșani”.

...situația lui Torje: „Știu foarte bine ce caracter are Torje. Vine după o perioadă dificlă, cu probleme în familie care-l apasă. Are și unele dureri la picior, dar are și o problemă dureroasă în familie”.

Florin Răduicoiu: „Nu e momentul să vorbim despre amicalul cu Real Madrid Castilla”

Sunt încrezător! Vreau să le transmit suporterilor să aibă încredere în noi. Să fim sinceri și realiști, trebuie să încercăm să fim o echipă mai pragmatică și să obținem puncte. O victorie sau un egal ne-ar da o înceredere mult mai pare pentru începerea unei serii pozitive.

Nu este momentul să dezbatem tema amicalului cu Real Madrid Castilla! Când va fi momentul, vom vorbi despre o asemenea inițiativă. Pentru noi, cel mai important e meciul de la Botoșani. Aveți răbdare, eu voi vorbi când va fi cazul despre acest subiect.

- Florin Răducioiu, team-manager Dinamo

VIDEO Dezbaterea zilei, 4 februarie » Trebuie mărit numărul de echipe din Liga 1 pentru a o salva pe Dinamo?

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dinamo nu scapă ușor » Ultima veste care o încurcă în lupta pentru evitarea retrogradării

Se desființează Dinamo? Avertismentul lui Dănuț Lupu: „Nu va mai putea folosi nici emblema, nici culorile”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
mehighms
mehighms  •  06 Februarie 2022, 08:30
Postat de creeperno115 pe 05 Februarie 2022, 22:40

Nu sunt probleme, lotul e larg

si capul tau e gol!!!!

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  06 Februarie 2022, 08:17

DINAMO / 13 - 19 , 4 , 27 - 77 , 8 , 6 , 20 - 99 , 29(98) - 44(55) !!!!!

creeperno115
creeperno115  •  05 Februarie 2022, 22:40

Nu sunt probleme, lotul e larg

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close