FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - VOLUNTARI 2-1

video Denis Alibec, după primul gol de la revenirea în Liga 1: „Am cea mai mare încredere în domnul Hagi” + Lăudat de un fost mare atacant

Denis Alibec a marcat primul gol de la revenirea în Liga 1, în Farul - Voluntari 2-1
Denis Alibec a marcat primul gol de la revenirea în Liga 1, în Farul - Voluntari 2-1

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2022 21:50 / Actualizat luni, 22 august 2022 23:08

Farul - Voluntari 2-1, într-un meci din etapa #6 din Superliga. Denis Alibec, atacantul constănțenilor, a vorbit după primul gol de la revenirea în Liga1.

Internaționalul român ar fi putut să marcheze chiar mai multe goluri. În minutul 48, a șutat din marginea careului, însă mingea lovit bara. Portarul Mihai Popa rămăsese țintuit pe mijlocul porții. În minutul 82, Alibec a scăpat singur cu portarul, a șutat pe centrul porții și Popa a respins cu piciorul.

Lincar ar putea părăsi U Cluj după înfrângerea cu Sepsi: „Să aduc eu bani de acasă ca să plec?”. Cine e favorit să-l înlocuiască
U CLUJ - SEPSI 0-1
Lincar ar putea părăsi U Cluj după înfrângerea cu Sepsi: „Să aduc eu bani de acasă ca să plec?”. Cine e favorit să-l înlocuiască

Declarațiile lui Denis Alibec, după Farul - Voluntari 2-1

„Sunt foarte obosit. Am mai mult de 6 luni de când nu am mai jucat 90 de min. Sperăm să facem un grup unit și să umplem stadionul, pentru că jucăm fotbal. În prima repriză ei au fost mai buni, în a doua noi. Nu ne așteptam să fie așa agresivi. 

A doua repriză, cum am schimbat sistemul, eu cred că meritam să dăm mai multe goluri. Sunt acasă și e normal să dau totul aici. Aici m-am apucat de fotbal. Era și familia în tribună, dar și pentru domnul Hagi. Am cea mai mare încredere în el. E doar primul gol, nu am realizat nimic încă, chiar dacă am făcut o partidă foarte bună”, a spus Denis Alibec, la Orange Sport.

E meciul lui Alibec, putea să mai marcheze cel puțin un gol. Ce înseamnă să marchezi și să ai un elan. El s-a luptat și în prima repriză. Vorbeam de Alibec că e nepregătit, dar el a alergat fantastic

- Gabi Balint, fost atacant

VIDEO Matricardi a deschis scorul după gafa lui Aioani

Citește și alte știri din Liga 1:

Bergodi, după scandările xenofobe de la U Cluj - Sepsi: „I-am spus secundului meu că meciul ăsta nu se termină pe teren”

Alex Chipciu nu își poate explica înfrângerea lui U Cluj cu Sepsi: „Poate ar trebui să stăm pe linia porții și să ne rugăm” + „Cred că suntem blestemați”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  23 August 2022, 11:26

Alibec și Budescu niște petarde cu mult noroc în viata ,dar eu cred ca ulciorul sa cam spart ,de aici în colo sa vedem ,cum ti- ai așternut asa dormi !?

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  23 August 2022, 08:39

A lovit bine mingea nimic de spus! Intrebarea se pune altfel din pacate! In ce fotbal decent in ziua de azi apuci sa faci 2 atingeri si cu sutul 3 in ultimii 30 m fara sa te jeneze nimeni?! Nici macar un marcaj larg nu am vazut))) In fine... Pauza - final... a iesit bine pt toti)))

Hcm27
Hcm27  •  23 August 2022, 00:23

Respect,Alibec pentru ceea ce ai declarat.Insa respectul și încrederea pentru Hagi ti-o arăți prin joc și prin modul în care te pregătești.Asta,dacă mai poți,bineînțeles,după țigările și spriturile pe care le "tragi"

Vezi toate comentariile (3)
Comentează