FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - VOLUNTARI 2-1

video+foto Conflict Hagi - Nedelcu la schimbare: „Inadmisibil! Nerecunoștință totală”

Farul - FC Voluntari 2-1. Capturi Orange Sport +12   FOTO
Farul - FC Voluntari 2-1. Capturi Orange Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2022 22:00 / Actualizat luni, 22 august 2022 23:08

Farul e noul lider al Ligii 1, după ce a revenit de la 0-1 și s-a impus în fața celor de la FC Voluntari, scor final 2-1.

În minutul 68, Hagi l-a scos din teren pe Dragoș Nedelcu. Jucătorul a dat mâna cu antrenorul său, dar „Regele” a fost nemulțumit de atitudinea mijocașului. 

I-a cerut imediat explicații, iar Nedelcu s-a întors și a dat iar mâna cu tehnicianul, în timp ce acesta îl critica.

+8 FOTO

E ca și cum eu nu l-aș saluta pe Lucescu. Nedelcu dă mâna ca și cum mai bine nu dădea. E o nerecunoștință totală față de mentorul lui, care l-a făcut fotbalist. Inadmisibil!
Florin Răducioiu, la Orange Sport

VIDEO Alibec, gol spectaculos cu Voluntari!

Farul, revenire fantastică » Echipa lui Hagi e noul lider din Superliga! Clasamentul ACUM

În fața a 2877 de spectatori, Denis Alibec a ratat prima mare ocazie a meciului. Atacantul a ratat dintr-o poziție ideală, cu capul. Arbitrul asistent a ridicat fanionul pentru ofsaid, dar la reluare s-a văzut clar că Alibec era în poziție regulamentară. În cazul în care ar fi marcat, ar fi intervenit VAR-ul și ar fi validat golul.

Voluntari a fost însă echipa care a deschis scorul. La o centrare din corner, Aioani a respins greșit. Mingea a ajuns la Daniel Florea, care a trimis-o cu dreptul spre poartă, iar aceasta a fost deviată în plasă de Matricardi , în minutul 23.

Farul a început mult mai bine repriza secundă. La un minut de la reluare, Alibec a marcat un gol superb. Șut imparabil de la peste 25 de metri, lângă bară, la firul ierbii. Două minute mai târziu, atacantul a fost aproape de „dublă”. A șutat din marginea careului, însă mingea lovit bara. Portarul Mihai Popa rămăsese țintuit pe mijlocul porții.

Echipa lui Hagi și-a continuat repriza fantastică și a trecut în avantaj prin stoperul Larie. El a marcat din penalty, fără emoții, în minutul 80. Două minute mai târziu, Alibec a fost din nou aproape de „dublă”. De această dată, scăpat singur cu portarul, a șutat pe centrul porții și Popa a respins cu piciorul. Nu au mai fost ocazii, iar echipa lui Hagi a câștigat și a urcat pe primul loc.

VIDEO Matricardi a deschis scorul după gafa lui Aioani

Citește și alte știri din Liga 1:

Doi jucători pe lista neagră la FCSB » De cine nu e mulțumit Dică: „Face prostii! Nu centrează”

FCSB mai pregătește două transferuri! Anunțul făcut de Becali

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
gigimarga2
gigimarga2  •  25 August 2022, 10:54
Postat de ionescugeorge77 pe 24 August 2022, 09:01

gigimarga2 tin sa mi exprim respectul fata de cum explici esecul antrenorului Hagi ...ca jucator n a fost deloc genial ...n a reusit in Vest ...n a reusit la Nationala in 1996 am facut zero puncte la European ...n am batut o super putere europeana cu el in formatie ...in schimb am luat batai de la echipe mediocre ...a reusit ceva prin Turcia ...atat ...

Nu pot nega ceea ce facea pe teren. Ne crea ASTEPTARI IN MECIURI CU ORICE ECHIPA. Rezultatele sunt insa colective ,tin de alti 11 coechipier , doar randamentul este individual iar aici Hagi merita apreciat, la fel cum respect si faptul ca A INVESTIT IN FOTBAL .De aici si pana la a l aprecia ca antrenor e cale lunga . Dar unei natiuni care pana si unui mascarici ca Titi Teașca îi poarta respect , chiar nu ai ce sa i ceri. Iar Hagi din pacate nu a inteles nimic din fotbalul pe care l a jucat. Jucatorii sun prima data OAMENI de buna sau mai proasta calitate . Daca intelegi acest lucru si sti sa lucrezi cu ei abua apoi intervin 4 4 2 si 4 3 3.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  24 August 2022, 09:01

gigimarga2 tin sa mi exprim respectul fata de cum explici esecul antrenorului Hagi ...ca jucator n a fost deloc genial ...n a reusit in Vest ...n a reusit la Nationala in 1996 am facut zero puncte la European ...n am batut o super putere europeana cu el in formatie ...in schimb am luat batai de la echipe mediocre ...a reusit ceva prin Turcia ...atat ...

gigimarga2
gigimarga2  •  24 August 2022, 07:34
Postat de offside pe 23 August 2022, 19:57

Iar au apărut "eminențele" care au impresia că le știu pe toate și-l blamează pe marele Hagi. Respect pentru Hagi și pentru tot ce a făcut pentru sportul românesc.

Amice ,pentru ceea ce INCEARCA SA FACA HAGI am toata stima. Pentru CUM o face îmi mentin parerea .

Vezi toate comentariile (21)
Comentează