FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB 0-1

Fotbaliștii celor de la FCSB, laude pentru Edi Iordănescu după a 7-a victorie consecutiva a roș-albaștrilor în Liga 1: „Avem un antrenor care știe să pună la punct orice detaliu”

FCSB a învins-o pe Farul, scor 1-0, într-o restanță din etapa #13 a Ligii 1. Gabi Balint e dezamăgit de nivelul jocului de la Ovidiu. +26   FOTO
FCSB a învins-o pe Farul, scor 1-0, într-o restanță din etapa #13 a Ligii 1. Gabi Balint e dezamăgit de nivelul jocului de la Ovidiu.

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2021 23:05 / Actualizat joi, 04 noiembrie 2021 23:21

FCSB a învins-o pe Farul, scor 1-0, într-o restanță din etapa #13 a Ligii 1. Andrei Cordea (22 de ani), mijlocașul roș-albaștrilor a vorbit despre a 7-a victorie consecutivă a echipei sale în campionat și-l laudă pe Edi Iordănescu pentru modul cum gestionează echipa.

  • Partida era programată inițial pe 24 octombrie, dar a fost amânată ca urmare a cazurilor de COVID-19 de la FCSB.

Tot ce trebuie să știi despre Liga 1

„Suntem destul de omogeni, avem nevoie unul de altul să câștigăm campionatul. Ne înțelegem foarte bine în teren, am legat a 8-a victorie consecutivă și sper să o ținem pe aceeași pantă crescătoare. 

Avem un antrenor care știe să pună la punct orice detaliu, nu-i scapă nimic și cred că ăsta este un atuu pe care să-l folosim la fiecare meci”, a declarat Andrei Cordea după partidă.

Andrei Cordea, despre problemele din cauza Covid-19

„Suntem foarte mulți jucători buni , eu după cum știți m-am simțit foarte rău în perioada în care am fost carantinat și ușor, ușor după pauza competițională o să-mi revin. La început nu credeam că am, nu mi-a venit să cred, apoi m-am simțit rău. Am avut toate simptomele posibile și sper ca nimeni să nu treacă prin ce am trecut eu. 

Cred că este o problemă la plămâni, după câteva minute încep să mă sufoc, dar probabil că după pauza competițională voi reveni 100%”, a mai precizat mijlocașul.

FCSB oprește hegemonia Farului „acasă”

Farul a ratat prima ocazie importantă a meciului, când Andrei Ciobanu a reluat cu capul în plasa laterală centrarea primită de la Dussaut (7). Însă FCSB a spart gheața la Ovidiu. 

Combinație Tavi Popescu - Olaru - Tănase, apoi „decarul” roș-albaștrilor scapă, încearcă să-i trimită în fața porții lui Keșeru, dar e deturnat de Grameni, care intră prin alunecare și își introduce astfel mingea în propria poartă (13). 

Farul a părut că e în control. Până când Ghiță a greșit o pasă simplă, a trimis direct la Valentin Crețu și a pus-o în cursă pe FCSB. Keșeru, altruist, i-a pasat lui Tavi Popescu, doar că extrema vicecampioanei a judecat greșit și, în loc să-i paseze lui Florin Tănase, aflat într-o poziție mai bună, a șutat pe lângă (40). 

+22 FOTO

Și pe fondul unei căderi fizice a FCSB-ului, Farul a controlat startul părții secunde. Chiar dacă trupa lui Hagi nu a avut ocazii semnificative, Edi Iordănescu privea extrem de îngrijorat desfășurarea jocului. Odată cu trecerea timpului, roș-albaștrii au acceptat tot mai ușor cedarea inițiativei, încurajați și de lipsa de soluții a dobrogenilor în ultima treime.

Finalul a aparținut oaspeților, Andrei Cordea și Adrian Șut semnând două ocazii imense.

În fine, 1-0 scor final. FCSB îi produce Farului primul eșec pe teren propriu din actuala stagiune și revine pe locul secund, după 7 victorii la rând în campionat! Dincolo, Farul rămâne la două puncte în urma locurilor de play-off.

Ce nu s-a văzut la TV în Farul - FCSB » Pace între MM și Gică Popescu + invenția fanilor
Farul - FCSB
Ce nu s-a văzut la TV în Farul - FCSB » Pace între MM și Gică Popescu + invenția fanilor

Gică Hagi, fabulos cu Steaua și dezamăgitor cu FCSB » Contrast uriaș între meciurile cu roș-albaștrii ca fotbalist și antrenor

Farul și FCSB, puse la zid în direct: „Zi-mi un jucător de remarcat! Foarte slab meciul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dexter3
dexter3  •  05 Noiembrie 2021, 16:56

Laude pentru arbitri???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează