FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB 0-1

Gică Hagi, distrus după înfrângerea cu FCSB: „După meciul ăsta ne-am schimbat obiectivul, trebuie să rămânem în Liga 1”

Gheorghe Hagi +26   FOTO
Gheorghe Hagi

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2021 23:20 / Actualizat joi, 04 noiembrie 2021 23:47

FCSB a învins-o pe Farul, scor 1-0, într-o restanță din etapa #13 a Ligii 1. Gică Hagi, antrenorul dobrogenilor, este convins că echipa sa se va bate la retrogradare dacă continuă să evolueze precum în meciul cu roș-albaștrii.

  • Partida era programată inițial pe 24 octombrie, dar a fost amânată ca urmare a cazurilor de COVID-19 de la FCSB.

Tot ce trebuie să știi despre Liga 1

„Am încercat să jucăm, să facem faza defensivă bine. Am luat acel gol, probabil greșeli individuale, de poziționare, tactic poate s-a stat prost în teren. În rest zic că meritam mult mai mult astăzi. Ne-am dorit victoria dar nu a venit. Nici randamentul la unii nu a fost de nivel foarte bun. 

E de muncă, trebuie să suferim mult anul ăsta. Ce am văzut în meciul ăsta îmi dă senzația că vom suferi tot anul. Să rămânem concentrați, să rămânem cu picioarele pe pământ și să rămânem la anul în Liga 1. Trebuie mai multă personalitate, să interpretăm jocul mult mai bine ca să fii acolo, sus, cu cele mai bune echipe din România. 

Dacă nu, o să ne luptăm la mijloc sau acolo jos și sper să ne vedem la anul tot în prima ligă. În ultima perioadă am câștigat cu ei (n.r. - FCSB), e o echipă care are mentalitate să câștige fiecare meci, au un lot și o echipă valoroasă, dar noi trebuia să câștigăm meciul, aveam nevoie de puncte. 

După meciul ăsta ne-am schimbat obiectivul, trebuie să rămânem în prima ligă. Ne dorim să fim în play-off, dar una e dorința, alta e putința. În momentul ăsta asta simt, o să avem mult de suferit”, a declarat Hagi la flash-interviu.

FCSB oprește hegemonia Farului „acasă”

Farul a ratat prima ocazie importantă a meciului, când Andrei Ciobanu a reluat cu capul în plasa laterală centrarea primită de la Dussaut (7). Însă FCSB a spart gheața la Ovidiu. 

Combinație Tavi Popescu - Olaru - Tănase, apoi „decarul” roș-albaștrilor scapă, încearcă să-i trimită în fața porții lui Keșeru, dar e deturnat de Grameni, care intră prin alunecare și își introduce astfel mingea în propria poartă (13). 

Farul a părut că e în control. Până când Ghiță a greșit o pasă simplă, a trimis direct la Valentin Crețu și a pus-o în cursă pe FCSB. Keșeru, altruist, i-a pasat lui Tavi Popescu, doar că extrema vicecampioanei a judecat greșit și, în loc să-i paseze lui Florin Tănase, aflat într-o poziție mai bună, a șutat pe lângă (40). 

+22 FOTO

Și pe fondul unei căderi fizice a FCSB-ului, Farul a controlat startul părții secunde. Chiar dacă trupa lui Hagi nu a avut ocazii semnificative, Edi Iordănescu privea extrem de îngrijorat desfășurarea jocului. Odată cu trecerea timpului, roș-albaștrii au acceptat tot mai ușor cedarea inițiativei, încurajați și de lipsa de soluții a dobrogenilor în ultima treime.

Finalul a aparținut oaspeților, Andrei Cordea și Adrian Șut semnând două ocazii imense.

În fine, 1-0 scor final. FCSB îi produce Farului primul eșec pe teren propriu din actuala stagiune și revine pe locul secund, după 7 victorii la rând în campionat! Dincolo, Farul rămâne la două puncte în urma locurilor de play-off.

Ce nu s-a văzut la TV în Farul - FCSB » Pace între MM și Gică Popescu + invenția fanilor
Farul - FCSB
Ce nu s-a văzut la TV în Farul - FCSB » Pace între MM și Gică Popescu + invenția fanilor

Gică Hagi, fabulos cu Steaua și dezamăgitor cu FCSB » Contrast uriaș între meciurile cu roș-albaștrii ca fotbalist și antrenor

Farul și FCSB, puse la zid în direct: „Zi-mi un jucător de remarcat! Foarte slab meciul”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
dora
dora  •  05 Noiembrie 2021, 09:28

Hagi nu isi va mai face niciodata echipa mare ptr ca orice jucator care ”misca” va fi vandut afara...si sa fim seriosi la ce echipa are si cum joaca nu trebuie sa aiba pretentii...asteptam sa vedem daca duminica va juca la fel de ”moale” si impotriva Craiovei !

elgabri
elgabri  •  05 Noiembrie 2021, 08:51

Care meci? A fost o Omenie

sexilianul
sexilianul  •  05 Noiembrie 2021, 08:20

regele GOLLLLLLLL.....

Vezi toate comentariile (9)
Comentează