FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB 3-1

S-a terminat liniștea lui Dică! Becali, iureș la TV: „E principalul vinovat! Mă impun de-acum, îi dau ordin!”

Farul - FCSB 3-1 | Gigi Becali, patronul FCSB, l-a criticat la final pe Nicolae Dică, dar susține că nu intenționează să-l demită. În orice caz, îi va ordona lui „Nick” să schimbe sistemul, din 4-2-3-1 în 4-3-3! +36   FOTO
Farul - FCSB 3-1 | Gigi Becali, patronul FCSB, l-a criticat la final pe Nicolae Dică, dar susține că nu intenționează să-l demită. În orice caz, îi va ordona lui „Nick” să schimbe sistemul, din 4-2-3-1 în 4-3-3!

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2022 00:45 / Actualizat joi, 01 septembrie 2022 00:55

Farul - FCSB 3-1 | Gigi Becali, patronul FCSB, l-a criticat la final pe Nicolae Dică, dar susține că nu intenționează să-l demită pe antrenor. În orice caz, îi va ordona lui „Nick” să schimbe sistemul, din 4-2-3-1 în 4-3-3!

„Jucătorii de la noi vor să-și etaleze talentul. Noi am mâncat bătaie pentru că au jucat ei fotbal, Farul a vrut să joace fotbal, iar noi am fost vedete calificate în Europa. De ce să alergăm noi prea mult? Nu știu eu ce zice Dică despre curajul jucătorilor, dar jucătorii ăia care n-au curaj despre care spune el au calificat echipa în grupele Conference. E și vina lui Dică, e clar. Dacă ai o echipă valoroasă ca FCSB și n-ai posesia, e numai vina antrenorului!”, a declarat Becali în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Discurs de adio?! Dică, declarațiile momentului pentru fanii FCSB: „Sunt primul care plătesc”
Farul - FCSB 3-1
Discurs de adio?! Dică, declarațiile momentului pentru fanii FCSB: „Sunt primul care plătesc”

Gigi Becali, după Farul - FCSB 3-1: „Îi dau ordin lui Dică să jucăm 4-3-3!”

Nu se poate să câștigi cu 4-2-3-1, asta e cea mai mare greșeală. E ordin, o să îi cer să joace 4-3-3! Trebuie să joci cu doi mijlocași defensivi în 4-2-3-1, aici ne-a distrus Viitorul. Dacă joci 4-3-3, e altceva. Mă impun aici! N-am avut azi mijlocași defensivi, nici Olaru, nici Dulca n-au fost ce trebuie. Mijlocul terenului, dacă nu-l domini la fotbal, pierzi meciul. Va juca 4-3-3 de-acum, o să-i cer asta.

Sau dacă va juca 4-2-3-1, va juca cu Oaidă și Edjouma în fața apărării. Am luat gol în situații de 2 contra 5. Dacă mijlocul terenului nu-i al tău, cum să joci fotbal? Coman, Cordea, Compagno, Tavi Popescu n-au jucat rău, dar am pierdut meciul. De ce? Pentru că n-am avut mijlocul terenului”, a mai spus Becali.

Dică a calificat echipa în Europa. Cum să mă întrebi dacă am încredere în el? Nu mai întrebați, e o întrebare prea aiurea”, a concluzionat patronul FCSB.

FCSB a evoluat în 4-3-3 în ultimii ani. Nicolae Dică a schimbat sistemul (4-2-3-1) de la revenirea pe banca roș-albaștrilor.

VIDEO cu golul lui Compagno

Cele mai tari imagini din Farul - FCSB 3-1

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+32 FOTO

VIDEO. Valeriu Iftime vede surprize în sezonul 2022-2023: „FCSB și CFR nu sunt favorite la titlu!”

Citește și alte știri despre Farul - FCSB:

A urlat de durere! Accidentare urâtă în Farul - FCSB » A ieșit cu targa de pe teren și a izbucnit în lacrimi
Farul - FCSB
A urlat de durere! Accidentare urâtă în Farul - FCSB » A ieșit cu targa de pe teren și a izbucnit în lacrimi
Criză de nervi a lui Dică, după repriza de coșmar a lui FCSB cu Farul: pe cine a certat + gestul făcut după 0-2
FARUL - FCSB
Criză de nervi a lui Dică, după repriza de coșmar a lui FCSB cu Farul: pe cine a certat + gestul făcut după 0-2

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (71)
doar...titi
doar...titi  •  01 Septembrie 2022, 16:06
Postat de legio.sud pe 01 Septembrie 2022, 15:40

“E lung pământul , ba e lat , mănânci …. ca e pătrat “ suna o strofa dintr-o poezie , așa și tu , o fi lung campionatul dar dacă strângeți 13-14 înfrângeri , s-a cam dus trenul …

OK deci tu esti hater sau prost sau ambele!! altfel nu ai lua drept reala proiectarea frustrarilor tale!!

FCUCraiova
FCUCraiova  •  01 Septembrie 2022, 15:59
Postat de legio.sud pe 01 Septembrie 2022, 15:44

A daa tu ești unul dintre pricepuții mititelului , dacă noi nu prindem play-offul voi Jucați sigur in liga a-2-a la anul , apropo Rotarel cauta un portar tânăr și mentorul tău mititelu cauta bani !!!

Nu se stie niciodata ce si cum, oricum nici voi nu mai aveti echipa si nici antrenorul Care speria Liga 1 . Puteti zice ce vreti ATI avut super echipa si antrenor pe reghe daca ramanea va bateti la campionat, noi nu ne batem la campionat, eu ma multumesc sa intram in playoff, si cred ça avem echipa sa castigam cupa romaniei, si fata de voi chiar avem antrenor, ça va place sau nu Marius Croitoru este mult mai antrenor decit radoi, si cu mai multa experienta

FCUCraiova
FCUCraiova  •  01 Septembrie 2022, 15:55
Postat de legio.sud pe 01 Septembrie 2022, 15:49

Sunt frați de studii in perioade diferite și in locații diferite !

Aici sunt de accord cu tine mogosene,

Vezi toate comentariile (71)
Comentează