FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL CAMPIOANĂ

FOTO Toți ochii pe Andreea Bododel » Cadre inedite surprinse după golul decisiv din Farul - FCSB

Andreea Bododel // sursă foto: captură DigiSport +41   FOTO
Andreea Bododel // sursă foto: captură DigiSport

Articol de - Publicat duminica, 21 mai 2023 22:55 / Actualizat luni, 22 mai 2023 09:13

Andreea Bododel, una dintre cele mai cunoscute susținătoare ale Farului, a fost copleșită de emoții la golul de 3-2 din Farul - FCSB, reușită care i-a adus titlul trupei lui Gică Hagi.

Condusă de FCSB la două goluri în minutul 17, Farul a întors senzațional soarta meciului. Mateus Santos a redus din diferență în minutul 42, Băluță a egalat în minutul 52, iar golul care a adus titlul a venit în minutul 86 și a fost înscris de Louis Munteanu.

În momentul în care atacantul împrumutat de la Fiorentina a înscris, jucătorii de rezervă ai Farului au năvălit pe teren pentru a sărbători reușita alături de colegi.

FOTO: Andreea Bododel, copleșită de emoții în Farul - FCSB

O bucurie la fel de mare a fost resimțită și în tribune. Camerele au surprins-o imediat după gol pe Andreea Bododel, una dintre cele mai cunoscute susținătoare ale Farului, fosta soție a ex-fotbalistului Tibi Bălan.

Vizibil emoționată de realizarea favoriților, Andreea și-a acoperit fața cu mâinile și i-a salutat pe cei alături de care urmărea partida. La petrecerea de după meci, a intrat pe teren și s-a fotografiat cu protagoniștii, de la jucători la Gheorghe Hagi. (imaginile în galeria foto)

Andreea Bododel
Andreea Bododel
Andreea Bododel
Andreea Bododel
+37 FOTO

De altfel, Andreea nu a fost departe să ghicească scorul. Întrebată înainte de meci de unul dintre urmăritorii ei de pe Instagram cât se va termina finala campionatului, fosta soție a fotbalistului Tibi Bălan a răspuns: „2-1 sau 3-1 pentru noi”.

Andreea Bododel
Andreea Bododel
Andreea Bododel
Andreea Bododel
+37 FOTO

Tot despre Farul - FCSB: 

În lacrimi! Camerele au mers pe Denis Alibec, imediat după golul care a declanșat nebunia la Ovidiu

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (26)
ArchBishop
ArchBishop  •  23 Mai 2023, 13:35
Postat de forumer.47 pe 22 Mai 2023, 11:42

Judecatorii au zis ca nu a existat nicio instrainare/cedare/cesionare/vanzare/preluare etc. Si ba da, Steaua exista. Clona FC ZCsb 2003 Berceni isi traieste ultimele clipe.

Ai vrea sau ti-ai dori? Si inca ceva: cand vine razboiul NATO-Rusia, pe cine o sa dai vina cand o sa mori intr-o transee cu burta ciuruita pentru ca Armata nu a avut bani sa iti dea o vesta antiglont? Iti spun eu - pe echipa de fotbal, care a papat milioane de euro ca sa dea cu piciorul intr-o minge. Dar macar vei muri cu imnul Cupei Campionilor pe buze si imaginea lui Duckadam pe retina, asa-i? Ne faci greata, mie si celorlalti care mai avem un pic de creier (daca nu stii ce e ala, verifica DEx-ul).

tristan
tristan  •  23 Mai 2023, 09:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VardyParty
VardyParty  •  23 Mai 2023, 00:05
Postat de forumer.47 pe 22 Mai 2023, 20:31

***

Am știut eu ca n’ai răspunsurile la tine. Încearcă cu si mai mult muștar.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează