FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB

Farul n-a comercializat bilete pentru meciul cu FCSB » Fanii s-au revoltat: „S-au dat pe sub mână!” + Explicațiile conducerii dobrogenilor

Farul a decis să nu vândă niciun bilet pentru meciul cu FCSB. Foto: Raed Krishan (GSP)
Farul a decis să nu vândă niciun bilet pentru meciul cu FCSB. Foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 17 septembrie 2023 11:46 / Actualizat duminica, 17 septembrie 2023 12:01

Pentru meciul cu FCSB, care se va disputa în această seară, de la ora 21:45, Farul a luat o decizie surprinzătoare: nu vinde bilete!

Conducerea Farului a decis să nu vândă tichete pentru disputa care se anunță a fi una foarte interesantă.

Ultrașii Stelei Roșii Belgrad, mesaj după incidentele de la România - Kosovo: „Românul are doar trei frați”
MESAJ
Ultrașii Stelei Roșii Belgrad, mesaj după incidentele de la România - Kosovo: „Românul are doar trei frați”

Farul a decis să nu vândă niciun bilet pentru meciul cu FCSB

La fel ca în sezonul trecut, când Farul a întors-o pe FCSB și a cucerit titlul, clubul a luat această decizie din două motive. În principal, Farul s-a temut că suporterii FCSB ar fi putut achiziționa mai multe bilete decât cele prevăzute pentru sectorul destinat oaspeților. Pe lângă aceasta, există o cerere considerabilă din partea unor oameni influenți din Constanța. 

Astfel, la meci vor putea asista cei 2.500 de fani ai Farului care au abonamente, plus 260 de suporteri FCSB. Restul de aproximativ 1.700 de locuri vor fi oferite de Farul sub formă de invitații pentru persoanele apropiate de club.

Tiberiu Curt, vicepreședintele celor de la Farul Constanța, a lămurit situația pentru GSP.ro: „Într-adevăr nu au fost puse bilete în vânzare. Au mai rămas doar câteva sute de bilete disponibile, care vor fi date celor apropiați clubului. Stadionul este aproape plin din numărul de abonați. Suporterii Stelei (n.r. - FCSB) au primit bilete, cum era normal. Asta este situația”.

Fanii Farului s-au revoltat după decizia clubului: „S-au dat pe sub mână, la neamuri!”

„Atenție! Nu vor fi case de bilete deschise la stadion!”, a fost anunțul făcut de Farul pe rețelele sociale. Fanii lui Farul s-au revoltat după decizia dobrogenilor:

  • „Bilete nu se vând? Ca de fiecare dată, când joacă cu FCSB nu sunt bilete”.
  • „Dacă am avea și bilete ne-am vedea din nou pe stadion”.
  • „Biletele s-au dat pe sub mână, la neamuri. Noroc că am abonament”
  • „Și de unde cumpărăm bilete?”

Farul - FCSB, supermeci la Ovidiu

Deţinătoarea titlului are un început de sezon mai puţin reuşit, doar 3 victorii în 7 meciuri, în rest 4 înfrângeri. De partea cealaltă, roş-albaştrii se deplasează la Ovidiu având un moral ridicat, dat de startul excelent de campionat, 18 puncte câştigate din 21 posibile. 

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 34 de ori în principala competiţie internă, de 8 ori s-au impus dobrogenii, de 22 de ori au învins bucureştenii, iar alte 4 partide s-au terminat la egalitate.

  • Palmares cu Farul gazdă: 17 jocuri - 4 victorii Farul, 3 remize, 10 succese FCSB.
  • Cea mai recentă dispută a avut loc pe 21 mai 2023, Farul - FCSB 3-2, rezultat care le-a asigurat constănţenilor locul 1 la finalul ediţiei 2022/23.
  • Gheorghe Hagi vs FCSB în toate competiţiile: 29 de jocuri - 7 victorii, 3 remize, 19 înfrângeri.
  • Niciunul dintre cele 29 de dueluri nu s-a terminat fără gol marcat. În schimb, în 16 dintre aceste partide s-a înscris de cel puţin 3 ori.
  • 31 de jucători a utilizat Farul în ediţia curentă (13 străini), cei mai mulţi dintre toate competitoarele.
  • Roş-albaştrii s-au bazat pe 22 de fotbalişti, singurul debutant pe prima scenă fiind Siyabonga Ngezana.
  • 3 goluri, 4 pase decisive şi un penalty scos sunt reuşitele lui Florinel Coman din acest campionat, el fiind jucătorul cu cele mai multe contribuţii ofensive din tabăra oaspeţilor.

VIDEO. Budescu a prefațat partida cu FCSB: „Eu cred că suntem favoriți, jucăm acasă și asta ne avantajează”

Citește și:

FCSB, cenzurată de CSA Steaua! Sacrificiul făcut de echipa lui Becali

Pierdere mare: va lipsi la meciul Sepsi - FCSB

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
muzica
muzica  •  19 Septembrie 2023, 02:19
Postat de muzzi1 pe 17 Septembrie 2023, 22:21

nu zic ei ca "impreuna suntem mai puternici"? ma gandeam cand Hagi a dat echipa lui Farului, ca a facut un sacrificiu pentru ceilalti! ma rog, exista sansa, minima, cum s-a dovedit! planul lui era altul! sa se faca ca da echipa si de fapt sa puna mana pe farul si sa faca ce vrea el! Farul e mai mult decat echipa lui de la Ovidiu si toata liota lui de oameni influenti! culmea, vrea suporterii langa echipa dar nu ai loc sa iei bilet la stadion de neamurile lui Hrista Lupci si Gigi Sima!

Signor Mandrolini,nu va e rusine sa ataci fcsb-ul,ptr penaltyul primit ?! NERUSINATULE,pai astazi NU PRIMESTI DE LA KOVACS,2 penaltyuri CLARE IMPOTRIVA CFR-ULUI !SI MAI AI OBRAZUL SA ACUZI FCSB-UL ,VERGOGNIA ,SEI UN CARRATTERE DI......VERGOGNIA !!!GUARDA AL TUO AIUTO DI KOVACS !

muzzi1
muzzi1  •  18 Septembrie 2023, 12:36
Postat de muzica pe 18 Septembrie 2023, 01:54

Hagi si popescu sunt revoltati,de usurinta cu care s-a acordat penaltyul !D-lor,va dau multe exemple de astfel de penalty si impotriva noastra !Asa ca roata se mai si invirteste !Voi ati castigat un meci,pierdut la Bucuresti,condusi pana in min 85,cu o-2,iar apoi cu un NOROC ORB,ne-ati dat 3 goluri,castigand FARA MERIT,apo si titlul,la Ovidiu,ati avut acelas NOROC ORB,fiind condusi cu O-2 si ati intors rezultatul luind titlul !ACUM,ROATA NOROCULUI,MAI ESTE SI DE PARTEA FOSTEI GHINIONISTE,Steaua ! C`EST LA VIE !MONSIEUR HAGI !!!

Steaua e in liga a doua, a facut egal sambata!

radudavidescu
radudavidescu  •  18 Septembrie 2023, 10:37

dar "fraierii" care n-au mai apucat bilet si sunt primiti doar la meciurile cu echipe slabe de ce n-au abonamente? e mai ieftin decat sa cumperi jumatate din bilete. si nu, nu-mi place sleahta de machidoni a lu jica

Vezi toate comentariile (12)
Comentează