FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB

Pierdere mare: va lipsi la meciul Sepsi - FCSB

Articol de - Publicat duminica, 17 septembrie 2023 08:00 / Actualizat duminica, 17 septembrie 2023 08:04

CS Universitatea Craiova a învins-o pe Sepsi, scor 2-1, în runda #9 din Superliga. Covăsnenii au primit și o veste proastă: Marius Ștefănescu (25 de ani, extremă dreapta) a încasat al 4-lea cartonaș galben din acest campionat și va lipsi etapa viitoare, cu FCSB.

Ștefănescu a fost avertizat de „centralul” Horațiu Feșnic în minutul 71, după ce l-a tras de tricou pe Alexandru Mitriță. 

Astfel, fotbalistul dorit în această vară atât de Rapid, cât și de FCSB a ajuns la 4 cartonașe galbene încasate în stagiunea curentă și va fi suspendat o etapă. Adică va lipsi runda viitoare, când Sepsi primește vizita celor de la FCSB (duminică, 24 septembrie, ora 21:00).

Laurențiu Reghecampf a răbufnit: „Oamenii ăștia se joacă cu destinul nostru”. A fost contrazis imediat din studio
CSU CRAIOVA - SEPSI 2-1
Laurențiu Reghecampf a răbufnit: „Oamenii ăștia se joacă cu destinul nostru”. A fost contrazis imediat din studio

Marius Ștefănescu, după CSU Craiova - Sepsi 2-1: „Am început cum nu se putea mai prost”

Am început cum nu se putea mai prost, am luat gol în minutul 1 și apoi am mai primit unul rapid. Am dat gol, dar nu ne-am trezit. Mergem mai departe și sperăm să câștigăm următorul meci. Sincer, am înscris degeaba, cum s-ar spune. 

Preferam să nu înscriu și să câștigăm. Ne-am creat foarte puține ocazii după ce au luat cei de la Craiova cartonașul roșu. 

Trebuie să învățăm să avem mai multe ocazii, nu prea am avut ocazii după acel roșu. Trebuie să învățăm din acest meci, să luăm ce e mai bun din el și să trecem pe mai departe. 

Știam că suntem singura echipă neînvinsă, ne așteptam să fie un meci greu. Am pierdut jocul încă din primele 20 de minute. Asta este, ne pare rău că am pierdut”, a declarat Marius Ștefănescu la finalul partidei. 

Pierdere mare: va lipsi la meciul Sepsi - FCSB
Marius Ștefănescu // FOTO: Imago

Citește și alte știri din Superligă: 

„Verratti” va fi în lotul FCSB pentru derby-ul cu Farul: „Joacă orice de la mijloc în sus. A dat un gol de senzație la națională”

Gică Hagi anunță „obiectivul numărul 1” de la Farul: „Vrem să se întâmple până la anul. Vom deveni foarte puternici”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (14)
valihaita
valihaita  •  17 Septembrie 2023, 15:32

Nu inteleg logica prazarilor care insinueaza ca Stefanescu a luat galben sa nu joace cu FCSb..Din moment ce CSU a batut pe Sepsi si FCSB a dat 3 boabe mancatorilor de praz fara 2 jucatori de baza nu inteleg de ce mancatorii de praz si-ar fi pus speranta in Sepsi cu Stefanescu sa bata FCSB....

valihaita
valihaita  •  17 Septembrie 2023, 15:27
Postat de legio.sud pe 17 Septembrie 2023, 15:23

Gingașule ai evitat elegant răspunsul la esența întrebării .

Vezi ca omiti virgule si nu inteleg ce vrei sa spui, praz stricat ! Din pacate nu-mi permite moderatorul sa ma port mai sado cu specimenele ca tine !

legio.sud
legio.sud  •  17 Septembrie 2023, 15:23
Postat de valihaita pe 17 Septembrie 2023, 13:20

Nu ma fortez deloc, praz stricat si urat mirositor !

Gingașule ai evitat elegant răspunsul la esența întrebării .

Vezi toate comentariile (14)
Comentează