FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

VIDEO Gică Hagi anunță „obiectivul numărul 1” de la Farul: „Vrem să se întâmple până la anul. Vom deveni foarte puternici”

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de - Publicat sambata, 16 septembrie 2023 16:28 / Actualizat sambata, 16 septembrie 2023 16:42

Gică Hagi, antrenorul-acționar de la Farul, a comentat cooptarea lui Rivaldo în acționariat și a dezvăluit că plănuiește să vândă mai multe pachete de acțiuni până la finalul anului.

De curând, lui Gică Hagi i s-a alăturat în acționariatul clubului un fost fotbalist legendar, Rivaldo, Balon de Aur în 1999. Brazilianul a cumpărat un pachet de 10% dintre acțiunile de la Farul, iar Gică Hagi intenționează să coopteze în acționariat și alte nume importante.

La conferința de presă dinaintea meciului cu FCSB, Hagi a dezvăluit că plănuiește să vândă mai multe pachete de acțiuni în acest final de an.

Gică Hagi, despre suspendarea Simonei Halep: „Mulți își dau importanță. E un patrimoniu al țării”
HALEP, SUSPENDATĂ
Gică Hagi, despre suspendarea Simonei Halep: „Mulți își dau importanță. E un patrimoniu al țării”

Gică Hagi: „Obiectivul numărul 1 este să vindem acțiunile până la anul”

„A fost dorința lui Rivaldo, a venit de la el. Când omul de afară vine și își dorește să cumpere acțiuni la un club, înseamnă că a văzut lucruri bune. Îi mulțumim, este o onoare pentru noi să-l avem ca acționar. Este important că a venit, este lângă noi și ne sprijină.

V-am spus public că aștept noi parteneri care să vină și să sprijine acest club. Cred că este un club foarte interesant, Constanța este un oraș frumos. Clubul are un potențial foarte mare și sper că vor veni și alții. Farul va deveni foarte puternică când va vinde toate acțiunile, așa cum îmi doresc eu. Atunci vom fi puternici, în sensul că va exista un viitor foarte bun pentru club.

Acționarii nu doar că aduc bani la club, dar se pricep, pot aduce păreri despre organizare, administrative. Cred că Farul are nevoie de acest lucru. Obiectivul numărul 1 pentru noi este ca până la anul să vindem aceste acțiuni. Iar pe partea tehnică, să prindem play-off-ul”, a afirmat antrenorul-acționar de la Farul.

Cum sunt împărțite acțiunile de la Farul în prezent:

  • Gică Hagi - 79,9%
  • Rivaldo - 10%
  • Ciprian Marica - 10%
  • Zoltan Iasko - 0,1%

Citește și: 

Elias Charalambous, categoric înainte de Farul - FCSB: „ Asta nu reflectă realitatea” » Pe ce jucător nu poate conta

Lucas Alves, gesturi de lider la debutul oficial la Dinamo » Cum a impresionat căpitanul „câinilor”: „O decizie îndrăzneață”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
euty
euty  •  17 Septembrie 2023, 15:01
Postat de ares2024 pe 16 Septembrie 2023, 18:42

Mai du te pe la școala și după,poți sa ne înjuri cât vrei, susținătorule din umbra pădurii ……..

Orice drop out ajunge sa ne trimita la scosla. Bai ariciule,bai minte lejera,sa inteleg ca toti astia care il injurati pe Hagi aveti scoala? Mesteca molcom bai nimeni

Gamer1981
Gamer1981  •  16 Septembrie 2023, 20:40
Postat de zetanu pe 16 Septembrie 2023, 17:40

Gicane, las-o dreacu, a venit Rivaldo la voi club cu 15 suporteri si inca 500 de aplaudaci care, daca maine ia campionatul CSM Medgidia, sunt CSM-isti de-o viata. CSM Forever, CSM suntem toti. Tu nu vrei sa pricepi ca Farul nu exista in peisajul fotbalistic romanesc. Inteleg, ai luat un campionat asa cum l-ai luat, cu baietii de la butoane dandu-ti aripi, drept dovada ai facut un *** in cupele europene, dar Farul, in Romania, e pe acelasi palier cu Unirea Urziceni, un foc de paie. Ba chiar Urziceni are un plus ca a jucat prin Champions Leage. Tara asta are cateva cluburi de traditie, iar Farul nu e in niciun caz unul dintre ele. Rivaldo a venit sa bage si el 10-15 mii, ca sa aiba si fii-su pe unde sa faca pe fotbalistu', si cand se plictiseste o taie si la gara.

Ce crapă fiere in uni de invidie .. Bv rege singur care are ceva in cap din punct de vedere fotbalistic.. restul o apa și un pamant

VardyParty
VardyParty  •  16 Septembrie 2023, 19:49
Postat de 1945sv0509 pe 16 Septembrie 2023, 19:34

Cei doi cumnati se dovedesc a fi cei mai mari faliti din lumea afacerilor din Romania.

Ia gandeste-te unde erau daca nu scorau hoteluri moca, in 1991-1996. Unu' den yay intrase in greva la Nationala din cauza asta. Dup'aia i-au taiat nasul.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează