FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB

VIDEO De ce a fost umilit Radaslavescu? » Experții Rusescu și Ilie Dumitrescu au oferit propriile versiuni la pauză

Raul Rusescu, expertul GSP Live +15   FOTO
Raul Rusescu, expertul GSP Live

Articol de , - Publicat duminica, 31 martie 2024 21:51 / Actualizat duminica, 31 martie 2024 22:14

Raul Rusescu (35 de ani), dublu campion alături de FCSB, a comentat înlocuirea lui Eduard Radaslavescu (19) după numai 28 de minute în meciul dintre Farul și roș-albaștri.

Titularizat în mod surprinzător la Ovidiu, Eduard Radaslavescu a rezistat numai 28 de minute pe teren. Neinspirat în puținele acțiuni pe care le-a avut, tânărul mijlocaș cumpărat chiar de la Farul a fost înlocuit prematur, cu Octavian Popescu.

GALERIE FOTO. Moment umilitor pentru Radaslavescu: înlocuit cu Farul în minutul 28. Coechipierii au încercat să-l consoleze

Radaslavescu, înlocuit în Farul - FCSB / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
Radaslavescu, înlocuit în Farul - FCSB / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
+11 FOTO

La pauza meciului, Raul Rusescu, expertul GSP Live, a încercat să găsească o explicație de natură tactică pentru schimbarea lui Radaslavescu. Este de notorietate că la FCSB toate schimbările sunt dictate de patronul Gigi Becali, care urmărește partidele din fața televizorului.

VIDEO. Raul Rusescu, despre schimbarea lui Eduard Radaslavescu: „Probabil asta a fost ideea”

„Probabil că după meci vom primi explicații din partea antrenorului. Nu a jucat bine cât a fost pe teren, dar nu pot spune mai multe. A fost decizia antrenorului, probabil că lucrurile pe partea dreaptă au arătat rău. La final, antrenorul va trebui să ne spună de ce a trebuit schimbat în minutul 30.

Băluță se sacrifică, a coborât mult mai mult în partea dreaptă, să-l ajute pe Crețu. Probabil asta a fost ideea schimbării, având în vedere că cei de la Farul au zburdat acolo. Cred că ideea a fost să nu-i mai lase să ajungă atât de ușor în poziție periculoasă, de finalizare”, a opinat Rusescu la GSP Live.

Cei de la FCSB au intrat mai greu în meci, apoi s-a văzut experiența, au început să țină de minge, să paseze, să echilibreze puțin balanța, iar pe final au apărut situații, puteau să și marcheze.

Gazonul chiar arată rău și nu înțeleg de ce, de-a lungul timpului gazonul a fost bun acolo, mai ales în această perioadă a anului

- Raul Rusescu, expert GSP Live

Ilie Dumitrescu a „taxat” decizia lui Gigi Becali: „Așa trebuia să mai schimbi 4!”

Ilie Dumitrescu a început cu o ironie atunci când a fost întrebat în direct la DigiSport de ce a fost schimbat Radaslavescu: „N-a făcut diferența în 27 de minute, n-a cerut în profunzime...”.

Componentul Generației de Aur a continuat:

„E o schimbare doar așa, ca să îl pună pe copilul ăsta într-o situație delicată. Nu văd... așa ar fi trebuit să schimbe 3-4 jucători. FCSB n-a avut realizări în prima repriză, Farul a avut o prezență mai bună.

Dacă analizăm doar ce a făcut Radaslavescu, ar fi trebuit schimbați încă 4. Mai lasă-l 15 minute! După ultimul meci, declarase că joacă Radaslavescu. E clar. Dar nu poți să nu îl mai lași, puteai să schimbi la pauză. Radaslavescu n-a fost sub alți jucători”.

Citește mai multe știri din Superligă:

Dorința lui Becali, pusă în aplicare la Farul - FCSB: „O să vedeți voi!” + Chiricheș, revenire după 216 zile în echipa liderului
Farul - FCSB
Dorința lui Becali, pusă în aplicare la Farul - FCSB: „O să vedeți voi!” + Chiricheș, revenire după 216 zile în echipa liderului
Adrian Mititelu Jr. a dezvăluit cauza haosului de la FCU Craiova: „Fură la antrenamente!” » A atacat direct 3 jucători + soarta lui Napoli a fost stabilită
FCU Craiova
Adrian Mititelu Jr. a dezvăluit cauza haosului de la FCU Craiova: „Fură la antrenamente!” » A atacat direct 3 jucători + soarta lui Napoli a fost stabilită

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (34)
istet10
istet10  •  01 Aprilie 2024, 15:33
Postat de concret pe 31 Martie 2024, 23:23

Ce pretentii sa ai de la unul care isi pune istet10 pe un forum? Singur ne-ai aratat cat esti de ports, cat de des ti s-a spus in realitate cat esti de ports. :)))

Mai porst ca tine si neamul tau, nici ca exista!

muzzi1
muzzi1  •  01 Aprilie 2024, 14:37
Postat de florar pe 31 Martie 2024, 23:01

Expertul din Pipera a câștigat meciul !

anul asta e al vostru, dar nu pentru ca sunteti fantastici, o sa se vada in preliminarii de cupe europene, ci pentru ca ceilalti sunt fantastic de slabi! daca o echipa fara antrenor poate castiga titlul in Romania, e clar la ce nivel sunt celelalte competitoare! asta cu Becali antrenor nici macar o gluma proasta nu e, omu nu ar lua titlu` nici la fifa2023! il ia in Romania, ca se poate, asta nu il face vreun antrenor si fsn vreo mare echipa!

Adrian2500
Adrian2500  •  01 Aprilie 2024, 12:59

***. Pentru voi doar banul conteaza! Niciun pic de demnitate! De la Rusescu nici nu poti sa ai pretentii. Dar restul ??? *** ciobanului!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează