FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

VIDEO Adrian Mititelu Jr. a dezvăluit cauza haosului de la FCU Craiova: „Fură la antrenamente!” » A atacat direct 3 jucători + soarta lui Napoli a fost stabilită

Adrian Mititelu Jr. i-a acuzat pe jucătorii lui FCU Craiova că nu se antrenează cum ar trebui. Declarațiile au fost făcute imediat după eșecul cu Oțelul Galați, scor 1-2.
Adrian Mititelu Jr. i-a acuzat pe jucătorii lui FCU Craiova că nu se antrenează cum ar trebui. Declarațiile au fost făcute imediat după eșecul cu Oțelul Galați, scor 1-2.

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2024 19:01 / Actualizat duminica, 31 martie 2024 19:09

După ședința-maraton de 45 de minute din vestiar, Adrian Mititelu Jr., fiul patronului lui FCU Craiova, a recunoscut dezbinarea din vestiar dintre români și străini și i-a acuzat pe jucători că nu se antrenează cum ar trebui. Declarațiile au fost făcute imediat după eșecul cu Oțelul Galați, scor 1-2.

FCU Craiova poate încheia runda secundă a play-out-ului pe loc direct retrogradabil. Prestația din meciul cu Oțelul a adus o ședință la club, chiar în vestiar. Adrian Mititelu Jr. a fost cel care a explicat lucrurile într-o conferință de presă.

Implozie în vestiarul lui FCU! A ieșit în față și i-a acuzat pe coechipieri: „Sunt alte interese la mijloc”
FCU CRAIOVA - OȚELUL 1-2
Implozie în vestiarul lui FCU! A ieșit în față și i-a acuzat pe coechipieri: „Sunt alte interese la mijloc”

Fiul finanțatorului nu i-a menajat pe elevii lui Nicolo Napoli. I-a numit pe Aurelian Chițu, William Baeten și Juan Bauza când a vorbit de pregătirea fizică deficitară.

VIDEO. Adrian Mititelu Jr, după FCU Craiova - Oțelul Galați: „Problema e la jucători, la modul în care se antrenează. Fură la fizic!”

„Situația se complică mai mult decât ne-am și așteptat vreodată, mai ales cu 7-8 etape în urmă, atunci sperăm că putem scoate ceva. Nu trebuie să disperăm. Mai sunt 7 finale de jucat. Avem șanse în continuare să ne salvăm de acest loc de baraj. Suntem la un punct de locul care ne asigură rămânerea în Liga 1.

Sunt niște disensiuni la nivel de jucători. Am crezut că sunt niște probleme rezolvabile, dar uite că nu e așa. Am avut o discuție mai lungă cu jucătorii, cu staff-ul. Fiecare și-a spus părerea. Trebuie să rezolvăm aceste probleme. S-au creat multe bisericuțe. Fiecare reproșează lucruri celuilalt. Asta ne-a adus în punctul acesta.

De la meciul cu Rapid, când ne-au întors în minutul 72, am intrat într-o vrie. Au început reproșurile și s-a accentuat această stare de separare între jucători. Acum noi suntem cei înjurați, noi trebuie să ne asumăm vina. Nici antrenorul, nimeni. Doar noi!

Tatăl meu i-a menajat foarte mult pe jucători. Mereu a căutat scuze în altă parte. Acum nu se mai poate. Poate să vină și Guardiola, dacă jucătorii nu schimbă atitudinea nu avem șanse. Ca buget suntem în primele 4. Astăzi ne-a bătut o formație cu buget la jumătate. Poate le este gândul la plecare. o să rezolvăm această situație”, și-a început Adrian Mititelu Jr. discursul.

Au urmat reproșurile directe, țintite asupra celor mai importanți fotbaliști:

„Le-am spus clar că indiferent ce se va întâmpla, echipa continuă. Nimeni nu va pleca liber în vară. Continuă Nicolo Napoli. Deja avem un nucleu de jucători care se află la al treilea an de Liga 1. E clar că problema nu e la antrenor sau la preparator.

Problema e la ei, la modul în care se antrenează. Această posibilă retrogradare îi afectează și pe ei. Am primit un raport din partea preparatorului fizic și lasă de dorit. Unii jucători nu se antrenează cum trebuie. Nu e nici vina patronului, nici a antrenorului. Fură la antrenamentele fizice! Nu au câștig de cauză în dueluri pentru că nu s-au antrenat 100%.

Asta nu se întâmplă peste noapte, s-au întâmplat în ultimele luni. E vorba despre cei mai importanți jucători din echipă. De ce Chițu, care a dat 10 goluri în prima parte a sezonului nu mai înscrie? De ce Bauza nu mai alergă, de ce Baeten nu mai e la același nivel? Asta e cauza! Jucătorii noștri s-au culcat pe o ureche. Au crezut că pot face performanță doar prin talent”, a transmis Mititelu Jr.

  • Aurelian Chițu a marcat un singur gol în ultimele 17 meciuri pentru FCU Craiova
  • William Baeten, titular incontestabil, a fost rezervă neutilizată în eșecul cu Oțelul
  • Juan Bauza a fost integralist cu Oțelul, a purtat banderola de căpitan și a marcat unicul gol al oltenilor

Adrian Mititelu Jr., mesaj pentru Robert Popa

Portarul Robert Popa a oferit declarații controversate în ultima vreme, inclusiv după meciul de astăzi cu Oțelul. A fost taxat de Adrian Mititelu Jr..

Bine, Popa e obișnuit cu aceste declarații tâmpite. Popa, care susținea că l-am scos din echipă, că am vrut să-l bat. Are niște tulburări de personalitate câteodată. Dar e un portar foarte bun, eu cred în el. Are niște scăpări la interviuri, poate și din frustrare, poate din cauza vârstei. Un semnal de alarmă poate da doar antrenorul sau patronul
- Adrian Mititelu Jr.

Citește și alte știri din Superligă:

După victoria cu FCU Craiova, Dorinel a avut un mesaj neașteptat pentru Edi Iordănescu: „E un jucător care merită mai mult respect!”
FCU Craiova - Oțelul 1-2
După victoria cu FCU Craiova, Dorinel a avut un mesaj neașteptat pentru Edi Iordănescu: „E un jucător care merită mai mult respect!”
Omul care a adus ultimul titlu la FCSB avertizează: „Să nu se păcălească! Încă nu e jucat campionatul” » De ce stă departe de Superligă
FARUL - FCSB
Omul care a adus ultimul titlu la FCSB avertizează: „Să nu se păcălească! Încă nu e jucat campionatul” » De ce stă departe de Superligă

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (43)
Craiova1962forever
Craiova1962forever  •  01 Aprilie 2024, 16:11

Le raspund eu celor care intreaba de ce luam bilete la meci.Pentru ca se intra cu bilet. La alte echipe poate biletele,abonamentele sau deplasarile sint platite de partid sau de altii. Mi se pare obraznicie sa intrebi ce avem in cap. As vrea sa le dau un sfat la unii: Cititi mai mult si nu va mai uitati in gura unora sa va spuna cum e. Altfel va duceti dupa fenta. Spun asta desi nu cred ca se va intimpla. Mititelul Jr .,cu toate derapajele sale intelege mai bine fotbalul decit Preacuratul si mai nou doctor in fotbal M.R.(atentie ,nu sint unul care sa nu vada cit de mult gresesc cei doi). Nu am nici o legatura cu familia Mititelu. Am urmat echipa in ligile inferioare pe banii mei si nu am pretentii. Echipa se iubeste neconditionat(eu voi fi suporterul ei pina cind va disparea sau voi dispare eu). La meciul direct am constatat cu tristete ca hoardele de la P.N ne injurau pe noi cei aflati la PS si tribuna 2 cu minie proletara precum faceau comunistii cu dusmanii poporului la jumatatea secolului 20. Mai spun unii ca pe stadionul cu 2 nume (alt abuz al LOV si al partidului -stat) ar trebui sa jucati doar voi. Spuneti asta pentru ca acum ceva ani , fostul sef de partid al lui LOV spunea ca fac ce fac ,,pentru ca putem,,. Va mai dau un sfat : Nu mai cintati prohodul altora pentru ca nu se stie niciodata ! Sa va intrebati ce se intimpla daca MR si cei de la butoane ,din spatele lui vor considera ca jucaria nu mai e utila?

ccristian0
ccristian0  •  01 Aprilie 2024, 08:54

Cel mai probabil si FCU Craiova si Dinamo vor juca barajul pentru ramanerea in Super liga si dealtfel vor si castiga!

Katalin266
Katalin266  •  01 Aprilie 2024, 04:16

Sigur mergeți în liga 2,????????????

Vezi toate comentariile (43)
Comentează