FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - OȚELUL 1-2

Implozie în vestiarul lui FCU! A ieșit în față și i-a acuzat pe coechipieri: „Sunt alte interese la mijloc”

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2024 17:39 / Actualizat duminica, 31 martie 2024 18:06

Robert Popa (21 de ani), portarul lui FCU Craiova, integralist astăzi în înfrângerea cu Oțelul (1-2), a comentat eșecul contra gălățenilor, al patrulea la rând pentru olteni, simțind că vestiarul este dezbinat.

FCU Craiova a pierdut și cu Oțelul, 1-2, și se scufundă în subsolul clasamentului, având doar două puncte peste ultima clasată, FC Botoșani.

A fost al patrulea eșec la rând pentru olteni și a opta etapă consecutivă fără victorie, serie care l-a îndemnat pe finanțatorul Adrian Mititelu să ia măsuri. După fluierul final, el a ținut o ședință-maraton în vestiar.

Adrian Mititelu, furios după eșecul cu Oțelul » A mers în vestiar și a anunțat o decizie fără precedent! Apoi s-a răzgândit de teama Ligii
FCU Craiova - Oțelul 1-2
Adrian Mititelu, furios după eșecul cu Oțelul » A mers în vestiar și a anunțat o decizie fără precedent! Apoi s-a răzgândit de teama Ligii

După întrunirea din vestiar, portarul Robert Popa, integralist astăzi la FCU, a apărut primul la interviuri. El simte o implozie în vestiar, acuză că unii colegi de-ai lui sunt individualiști, aflându-se în căutarea de contracte noi pentru sezonul viitor.

Implozie la FCU Craiova! Robert Popa: „Sunt și alte interese la mijloc, nu mai avem numitor comun în vestiar”

„Era normală această ședință pentru că... (n.r. se referă la apariția în vestiar a lui Mititelu, după meci) Nu prea vreau să comentez, sunt fără cuvinte, chiar dacă de obicei am cuvintele la mine. Acum chiar nu mai am. Poate ne-a lipsit mai multă dăruire, atitudine. În primele 5 minute Oțelul a avut 3-4 ocazii de gol. Mi se pare incredibil!

Sunt afectat pentru că suntem unde suntem. În 2024 avem o singură victorie, un egal cu Iași, în rest numai înfrângeri. La cum arată echipa în momentul de față suntem destul de rău. Cred că asta este problema, câteodată suntem poate individualiști, nu jucăm pentru echipă.

Nu vreau să zic așa, dar sunt și alte interese la mijloc, nu mai avem numitor comun. În vestiar, da. Poate unii se gândesc să plece, că li se termină contractul. Nu vreau să... Asta consider eu. Încercăm să facem o echipă, dar unii sunt individualiști.

Vorbesc despre ce se întâmplă pe teren, nu în afara lui. Poate e și din cauza nereușitelor, poate e frica să nu mai greșească. Sunt mai multe lucruri, nu neapărat unitatea, că n-am fi o echipă. Sunt momente în care poate nu iau deciziile cele mai bune. Așa văd eu lucrurile”, a spus Popa la DigiSport.

O bună parte dintre jucătorii din lotul actual au contractul scadent în vară, la finalul sezonului. Printre aceștia, conform evidențelor Transfermarkt, se numără Leo Lacroix, Aurelian Chițu, Andrea Padula, Mascarenhas, Compagnucci, Dragoș Albu și Yassine Bahassa.

Ultimul din această listă a refuzat orice propunere de prelungire din partea lui Adrian Mititelu.

Implozie în vestiarul lui FCU! A ieșit în față și i-a acuzat pe coechipieri: „Sunt alte interese la mijloc”
Viitorul lui Yassine Bahassa este „în aer” // foto: Imago

Victoriile aduc victorii, trebuie să câștigăm în Cupă cu Voluntari. Mai avem șanse și acolo.

- Robert Popa, portar FCU Craiova

Citește mai multe știri din Superligă:

Un „Pitbull” pentru vestiar » Cum arată cariera de antrenor a lui Tony da Silva, noul „principal” din Superliga
POLI IAȘI
Un „Pitbull” pentru vestiar » Cum arată cariera de antrenor a lui Tony da Silva, noul „principal” din Superliga
Omul care a adus ultimul titlu la FCSB avertizează: „Să nu se păcălească! Încă nu e jucat campionatul” » De ce stă departe de Superligă
FARUL - FCSB
Omul care a adus ultimul titlu la FCSB avertizează: „Să nu se păcălească! Încă nu e jucat campionatul” » De ce stă departe de Superligă

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
vilito
vilito  •  31 Martie 2024, 18:37

asta nu e ala care anul trecut plangea ca nu e titular si nu a mai venit la antrenamente...apoi cand l-a bagat in poarta ca nu au u21 sau alt portar decent isi lua de la 3 in sus, el gresind in general la 2 din ele?! imi aduce aminte de calcan ala de la fc arges...se apucase sa se ia de straini(avea dreptate ca erau slabi), dar el era chiar mai praf decat restul

Extraterestrul_2023
Extraterestrul_2023  •  31 Martie 2024, 18:23

cred ca tit vestiarul daca retrogradeaza e liber de contract! in afara de Napoli care il reinnoieste cand vrea! Fuzionati si aveti de castigat! Se gasesc bani de fuzionare la Primarie si UNITI CRAIOVA SI CRAIOVENII !

baimareanul
baimareanul  •  31 Martie 2024, 18:22

O echipa in suferinta, fara valori, in care si perla coroanei Bauza s-a aliniat in rand cu cei mediocri iar antrenorii care s-au perindat la FCU n-au putut impune nici un stil sau tactica de joc. Dar vorba patronului MITITELU, exista viata si in liga a doua.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează