FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB 0-1

Charalambous, „blocat” de întrebarea despre Radaslavescu: „OK, a fost devreme”

Elias Charalambous, antrenorul FCSB // foto: Cristi Preda, GSP +25   FOTO
Elias Charalambous, antrenorul FCSB // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2024 23:22 / Actualizat duminica, 31 martie 2024 23:37

Întrebat despre înlocuirea timpurie a lui Eduard Radaslavescu, în minutul 28 al meciului dintre Farul și FCSB, scor 0-1, Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul roș-albaștrilor, nu a reușit să ofere un motiv concret.

Doar 28 de minute a jucat Eduard Radaslavescu în Farul - FCSB. Nu a fost vorba despre probleme medicale, doar că Gigi Becali nu a fost mulțumit de felul în care s-a mișcat tânărul mijlocaș.

Radaslavescu, înlocuit în Farul - FCSB / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
Radaslavescu, înlocuit în Farul - FCSB / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
+11 FOTO

Elias Charalambous, „blocat” de întrebarea despre Radaslavescu: „E un meci. OK, a fost devreme”

La finalul meciului, Elias Charalambous, antrenorul principal al celor de la FCSB, a fost întrebat despre decizia înlocuirii lui Radaslavescu cu Octavian Popescu. Cipriotul nu a reușit să ofere un motiv concret.

Este un meci, am decis să schimbăm. În primele minute am suferit puțin. OK, este o schimbare timpurie, dar face parte din joc”, a fost răspunsul oferit de Charalambous la DigiSport.

L-am încurajat pe Radaslavescu, foarte mulți jucători au trecut prin acest moment. Trebuie să ridice capul, să fie puternic, iar aceste momente să-l întărească, iar pe viitor să ne ajute și mai mult

- Adrian Șut, mijlocaș FCSB

Elias Charalambous, despre Farul - FCSB 0-1

Referitor la partida contra campioanei en-titre, Charalambous a spus:

„Felicitări jucătorilor, staff-ului meu. Știam că vom suferit, am înfruntat o echipă foarte bună. Sunt foarte fericit și mândru de jucătorii mei, au trecut prin momente dificile și au dat dovadă de caracter. Este o victorie foarte importantă, acum mergem mai departe. Nu e nimic gata, trebuie să rămânem umili.

Am vorbit cu băieții, am văzut câte goluri am înscris din faze fixe, multe meciuri sunt decise de astfel de faze. Le lucrăm la antrenamente. Târno (n.r. - portarul Ștefan Târnovanu) ne-a salvat în momentele-cheie. Trebuie să fim umili, să lucrăm în continuare, nu sunt multe de spus”.

Ce făcea Radaslavescu, în timp ce colegii lui sărbătoreau victoria de la Ovidiu: „Mai mult decât umilit!”
Farul - FCSB 0-1
Ce făcea Radaslavescu, în timp ce colegii lui sărbătoreau victoria de la Ovidiu: „Mai mult decât umilit!”

Elias Charalambous: „De mâine ne pregătim pentru Craiova”

Rezultatele din primele două etape de play-off au transformat-o pe CSU Craiova în principala rivală la titlu a roș-albaștrilor.

„Când am câștigat la Craiova, am fost întrebat dacă Craiova a ieșit din lupta la titlu. Am răspuns că nu! Lucrurile se schimbă de la o săptămâna la alta, nu ne putem culca pe o ureche. Trebuie să fim concentrați meci de meci, vom avea un meci dificil cu Craiova. Jucătorii pot sărbători în seara asta, de mâine vom pregăti meciul cu Craiova”, spune Charalambous.

V-am spus că Vlad (Chiricheș) este un jucător cu personalitate, ca un antrenor pe teren, ne ajută și pe noi, antrenorii. Este bine că a revenit, nu am primit gol, este foarte important că-l avem din nou alături de noi. Capul jos, să continuăm să lucrăm.

  • Elias Charalambous, antrenor FCSB

Tot despre Farul - FCSB:

Ștefan Târnovanu, sincer după ce FCSB a câștigat cu Farul: „Au fost peste noi, nu prea am contat”
FARUL - FCSB 0-1
Ștefan Târnovanu, sincer după ce FCSB a câștigat cu Farul: „Au fost peste noi, nu prea am contat”
Fază încâlcită la Ovidiu » Coman a înscris, arbitrul fluierase înainte de șut! Tavi Popescu și-a făcut cruce
FARUL - FCSB 0-1
Fază încâlcită la Ovidiu » Coman a înscris, arbitrul fluierase înainte de șut! Tavi Popescu și-a făcut cruce

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
Mitza_Biciclista
Mitza_Biciclista  •  01 Aprilie 2024, 10:01

- Adrian Mutu: La Fiorentina, în 2004, a fost schimbat după doar 23 de minute de joc, în meciul cu Udinese. - Ciprian Marica: La Schalke 04, în 2012, a fost schimbat după 30 de minute în meciul cu Borussia Dortmund. - Alexandru Chipciu: La Anderlecht, în 2017, a fost schimbat după 45 de minute în meciul cu Genk. - Gabriel Torje (Dinamo Moscova, 2014): Schimbat după 16 minute în meciul cu Lokomotiv Moscova. - Dragoș Grigore (Sepsi Sfântu Gheorghe, 2020): Schimbat după 22 de minute în meciul cu FCSB. Motivul: Două greșeli grave care au dus la golurile adversarilor. - Andrei Burcă (CS Mioveni, 2021): Schimbat după 18 minute în meciul cu CFR Cluj. - Claudiu Keșerü (Ludogorets Razgrad, 2023): Schimbat după 15 minute în meciul cu CSKA Sofia. - Cristian Tănase (FCSB, 2015): Schimbat după 30 de minute în meciul cu Dinamo București. - Mihai Bordeianu (CFR Cluj, 2012): Schimbat după 25 de minute în meciul cu Steaua București. - Jose Mourinho l-a scos dupa 18 minute pe Renato Sanches, abia intrat la pauza in meciul cu Bologna. Sanches jucase ca o cizma. - Dan Petrescu l-a scos pe Alin Fica dupa 30 de secunde, in meciul cu Gaz Metan. - Victor Piturca l-a scos pe Luis Nitu dupa 19 minute, in meciul cu FCSB. - Daniel Isaila l-a scos pe Abdoul Karim Yoda dupa 25 minute, desi intrase la pauza, in meciul cu U Cluj. Abdoul Karim Yoda jucase ca o cizma. - Jorge Costa l-a scos pe Ovidiu Horsia dupa 27 minute, in meciul cu Gaz Metan. Cu toate astea Becali este un tiran si isi b

grassu_46
grassu_46  •  01 Aprilie 2024, 08:09

ok RADASLAVESCU a injurat si jiji e in post,dar aproape toti jucatori au injurat ca asa e pe terenul de fotbal,trebuia sa l schimbe si pe mbape

mr90
mr90  •  31 Martie 2024, 23:56

Presa noastra minunata: "... nu a reușit să ofere un motiv concret"

Vezi toate comentariile (4)
Comentează