FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB 0-1

Fază încâlcită la Ovidiu » Coman a înscris, arbitrul fluierase înainte de șut! Tavi Popescu și-a făcut cruce

Octavian Popescu și-a făcut cruce după faza golului înscris de Coman, dar nevalidat +10   FOTO
Octavian Popescu și-a făcut cruce după faza golului înscris de Coman, dar nevalidat

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2024 22:51 / Actualizat duminica, 31 martie 2024 22:59

Fază încâlcită în minutul 71 al meciului dintre Farul și FCSB, scor final 0-1: arbitrul Marcel Bîrsan a fluierat chiar înainte ca Florinel Coman să introducă mingea în plasă, sancționând o presupusă simulare a lui Octavian Popescu.

În minutul 71 al meciului de la Ovidiu, Florinel Coman l-a lansat pe Alexandru Băluță cu o pasă lungă. Băluță a încercat un dribling, a fost blocat, iar mingea a ricoșat în direcția lui Octavian Popescu.

Decarul fcsbist a strecurat mingea printre 2 adversari, apoi a căzut între aceștia, în speranța că va obține un penalty. Din spate a venit Florinel Coman, care a introdus mingea în poartă cu un șut puternic, apoi a sărbătorit reușita.

Bîrsan fluierase și dictase lovitură liberă pentru Farul înainte ca mingea să intre în plasă
+6 FOTO

Fază încâlcită în Farul - FCSB » Florinel Coman a înscris, arbitrul fluierase înainte de șut!

Golul nu a fost validat, pentru că Bîrsan fluierase chiar înainte ca Florinel să ajungă la minge. „Centralul” a considerat că Octavian Popescu a simulat și l-a sancționat pe acesta în consecință, cu cartonaș galben.

Lui Popescu nu i-a venit să creadă, el și-a făcut cruce și a zâmbit amar. Adrian Șut s-a repezit la arbitru pentru a protesta și a văzut la rândul lui „galben”.

+6 FOTO

Doar 3 minute mai târziu, Octavian l-a faultat pe Mihai Popescu în tușă, în jumătatea Farului, iar oaspeții s-au temut că va primi al doilea cartonaș și, implicit, va fi eliminat.

Tocmai pentru a-l îndupleca pe Bîrsan și a-l calma pe Popescu, fundașul stânga Risto Radunovic i s-a adresat arbitrului. Bîrsan nu l-a eliminat pe Tavi, dar i-a arătat „galbenul” muntenegreanului!

VIDEO. Cum explică Raul Rusescu schimbarea lui Eduard Radaslavescu

Mai multe știri despre Farul - FCSB:

Au jucat 3 minute cu „bomba în casă” » Titularul celor de la FCSB s-a accidentat, a riscat și era să își dea autogol!
Farul - FCSB 0-1
Au jucat 3 minute cu „bomba în casă” » Titularul celor de la FCSB s-a accidentat, a riscat și era să își dea autogol!
De ce a fost umilit Radaslavescu? » Experții Rusescu și Ilie Dumitrescu au oferit propriile versiuni la pauză
FARUL - FCSB
De ce a fost umilit Radaslavescu? » Experții Rusescu și Ilie Dumitrescu au oferit propriile versiuni la pauză

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (10)
eugenrc
eugenrc  •  01 Aprilie 2024, 11:36
Postat de florar pe 31 Martie 2024, 23:46

Digi incapromite că da faza de la anularea meciului !!Este 2346 și nu au dat o !!! Și regia are nevoie de timp nu ???

Au dat pana la urma reluarea in care se vede cum plonjeaza Tavi Popescu insa au intarziat pentru ca a intrat Becali pe fir si au profitat de ocazie sa mai bage un pic de zazanie dar nu prea le-a mers ca a fost Becali calm si s-au cam facut de bascalie dragutii comentatori de la DIGI.

eugenrc
eugenrc  •  01 Aprilie 2024, 11:31

Din pacate simulare a fost ca atata il duce capul. La reluarile de dupa meci s-a vazut cum s-a aruncat ca in bazin incercand sa profite de faptul ca era inconjurat de trei jucatori ai Farului. Octavian Popescu daca ar fi preocupat doar de fotbal fara sa il imbine cu actoria si ar face un efort in plus la antrenamente ar fi un super fotbalist. Pacat de el ca ii sta mintea la altele nu doar la fotbal. Copiii astia care au sansa de a castiga o caruta de bani nu inteleg ca asta nu dureaza la nesfarsit. Daca ar avea toti ambitia lui Filipe Teixeira ar ajunge departe.

ccristian0
ccristian0  •  01 Aprilie 2024, 08:52

Octavian Popescu trebuia sa fie eliminat de doua ori, prima data cand a facut acele gesturi ample si si-a facut cruce ostentativ si a doua oara la acel fault in tuse se impunea al doilea galben fara nici o discutie. De altfel cu simularile celor de la fcsb s-a obisnuit toata lumea, din nefericire si in cupele europene fac la fel, simuleaza fotbalul si se fac de ras peste tot.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează