FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB

EXCLUSIV Toți ochii sunt pe Farul - FCSB: „Gigi Becali nu face permanent echipa! Știu din surse”

Articol de - Publicat duminica, 21 mai 2023 10:00 / Actualizat duminica, 21 mai 2023 10:31

Cornel Șfaițer, președintele lui Poli Iași, a mărturisit că diseară va fi cu ochii pe partida Farul - FCSB, pe care a numit-o o confruntare între Hagi - Coman/Olaru.

  • Farul - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport 1. 

Astăzi, 21 mai, este ziua decisivă în Liga 2, vizavi de a doua promovată direct, Oțelul Galați sau Dinamo București, iar seara este finala campionatului în primul eșalon, la Ovidiu, între Farul și FCSB.

În liga a doua este clar că Poli Iași a promovat matematic, are locul 1 asigurat, iar azi va primi medaliile din partea președintelui FRF, Răzvan Burleanu, la stadionul „Emil Alexandrescu". Dacă Poli Iași - Dinamo și Oțelul - Unirea Dej este încălzirea pentru duminica fotbalului românesc, Farul - FCSB este marele duel.

Președintele lui Poli Iași, Cornel Șfaițer, a readus Iașiul în Liga 1, după ani în care a făcut performanță la FC Botoșani și Sepsi. După ce a reiterat faptul că echipa sa nu se va preda în fața „câinilor", mai ales în fața propriilor fani, Șfaițer a spus pentru Gazeta Sporturilor ce așteptări are de la Farul - FCSB.

Fotbalistul din Liga 1 cu două facultăți: „Am mers și la Olimpiade
FC BOTOȘANI
Fotbalistul din Liga 1 cu două facultăți: „Am mers și la Olimpiade" » Patronul speră să obțină peste un milion de euro pe el

Cornel Șfaițer regretă absența unui fotbalist important de la Farul - FCSB

„Vedeam pe cei de la FCSB, credeam în ei, într-o revenire în forță. An de an am crezut în CFR Cluj, dar am sesizat o echipă obosită, uzată, dar acum este o finală meritată, Farul - FCSB. Poate fi 1, X, 2, orice se poate întâmpla. Farul îl are pe Hagi, FCSB pe Coman și pe Olaru, se poate întâmpla orice.

Nu cred că Gigi Becali face echipa permanent. Da, se implică. Știu din multe surse că a dat și credit antrenorului. E clar că se consultă... Am văzut și prin instalarea noului antrenor echipa a crescut de la meci la meci.

Forma excelentă a lui Alibec l-a recomandat și pentru națională. Era un jucător important, nu trebuie să lipsească de la confruntările cu FCSB și cu CFR Cluj. Și Hagi i-a recunoscut meritele", a comentat oficialul ieșenilor.

Îl vede pe Burcă liderul naționalei

După ce se încheie duelurile interne pentru supremație, revine în prim plan echipa națională. Șfaițer a însoțit formația reprezentativă la ultimele deplasări.

„Îmi doresc Euro pe stadion, vreau să fiu prezent. Cred că ne putem califica. Îl vedem pe Burcă, de a fost și căpitan, naționala are nevoie de un lider. Și un fundaș central poate fi lider", a declarat Șfaițer.

Va conta mult ce va face Dinamo în acest ultime zile, săptămâni poate, din campionat. Am înțeles că actualii conducători vor binele clubului, se implică, sunt oameni dedicați

Am fost și la finalele de Cupa României din anii 80, în fața a 60.000 de oameni, inclusiv când Dinamo învingea în 1984 pe Steaua, când a dat Custov gol. Mi-au plăcut prea multe legende dinamoviste ca să enumăr doar câteva.

- Cornel Șfaițer

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Dinamo vrea doi atacanți din play-off!

„Petrescu nu va rămâne la CFR Cluj” » A explicat în direct motivele: „Nu e omul potrivit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Cormiz
Cormiz  •  21 Mai 2023, 14:41

Eu zic ca este un meci Nedelcu Baluță versus Gigi Becali.

muzica
muzica  •  21 Mai 2023, 13:02

Gica Hagi ,TO REMEMBER :Farul-FCSB O-4 !!Farul-CFR O-3 !!Farul-FCSB O-2 !!Sau..Hermannstadt-Farul 4-O !!! IAR FCSB-farul 2-1.Sau VIKING-FCSB 1-3 !si calificare in GR.CONF.LEAGUE !STREDA (SLK)-FCSB O-1. Asta,CA SA REVII CU PICIORELE (si mai ales cu capul)...PE PAMANT!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează