FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB 0-1

Fotbalistul de la FCSB care l-a încântat pe Gică Hagi: „Excepțional! Rar se întâmplă asta”

Învins de FCSB, 0-1, Gică Hagi, managerul tehnic al Farului, s-a declarat impresionat de portarul Ștefan Târnovanu (23 de ani). +25   FOTO
Învins de FCSB, 0-1, Gică Hagi, managerul tehnic al Farului, s-a declarat impresionat de portarul Ștefan Târnovanu (23 de ani).

Articol de - Publicat luni, 01 aprilie 2024 16:05 / Actualizat luni, 01 aprilie 2024 18:24

Învins de FCSB, 0-1, Gică Hagi, managerul tehnic al Farului, s-a declarat impresionat de portarul Ștefan Târnovanu (23 de ani).

Goalkeeper-ul roș-albaștrilor, care speră să prindă un loc la EURO 2024, a impresionat în meciul contra Farului, iar evoluția lui a fost lăudată de Gică Hagi.

Charalambous nu se joacă! Ce solicitare a avut, imediat după victoria cu Farul » Ar fi un moment istoric
FCSB
Charalambous nu se joacă! Ce solicitare a avut, imediat după victoria cu Farul » Ar fi un moment istoric

Gică Hagi a fost încântat de Ștefan Târnovanu

„Am avut ocazii, dar portarul a scos tot. Târnovanu nu a fost foarte bun, ci excepţional. Putem să spunem că a avut o zi excepţională, fantastică. Mai bine de atât ce poate să facă un portar? Doar să scoată de oriunde.

Oriunde s-a dus mingea, el era acolo. Rar se întâmplă asta. Felicitările mele, a ajutat foarte mult FCSB-ul să câştige”, a spus Gică Hagi după meci, potrivit OrangeSport.

Târnovanu, printre cei mai buni

Evoluția lui Ștefan Târnovanu a fost remarcată și de reporterii Gazetei Sporturilor, care i-au dat nota 8, la egalitate cu Șut.

„S-a întors de la națională cu reflexele la el, a fost atent în primele minute, la „blitzkrieg-ul” declanșat de gazde. Foarte sigur pe el, a gestionat bine debandada din startul de meci, apoi și-a continuat recitalul paradelor și în repriza secundă”, a notat GSP.

Felicitări jucătorilor, staff-ului meu. Știam că vom suferit, am înfruntat o echipă foarte bună. Sunt foarte fericit și mândru de jucătorii mei, au trecut prin momente dificile și au dat dovadă de caracter. Este o victorie foarte importantă, acum mergem mai departe. Nu e nimic gata, trebuie să rămânem umili.

Am vorbit cu băieții, am văzut câte goluri am înscris din faze fixe, multe meciuri sunt decise de astfel de faze. Le lucrăm la antrenamente. Târno (n.r. - portarul Ștefan Târnovanu) ne-a salvat în momentele-cheie. Trebuie să fim umili, să lucrăm în continuare, nu sunt multe de spus.

- Elias Charalambous

VIDEO. IOANIȚOAIA LA ZI » Directorul Gazetei Sporturilor e sigur: „Dacă FCSB învinge Craiova, duminică, lupta pentru titlu e terminată!”

Citește mai multe știri din Superligă:

Discurs ferm al selecționerului, în direct, despre Radaslavescu: „Ce vrei să fii? Du-te în tribune și înjură-te cu fanii!”
FCSB
Discurs ferm al selecționerului, în direct, despre Radaslavescu: „Ce vrei să fii? Du-te în tribune și înjură-te cu fanii!”
Rotaru, noul rival al lui Becali în Superligă: „Nu are cum să îmi fie frică după ce îl bat 6-0!”
FCSB - CSU CRAIOVA
Rotaru, noul rival al lui Becali în Superligă: „Nu are cum să îmi fie frică după ce îl bat 6-0!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (16)
hopsiasa
hopsiasa  •  06 Aprilie 2024, 17:44
Postat de fecere2 pe 01 Aprilie 2024, 16:37

mai bine taceai ...aia ne bat anu trecut si ne iau titlul in ultima etapa ,daca tu crezi ca jj il ceda pt hagi ,te inseli ,trolule...

Ar fi bine sa si intelegi ce citesti .Anul trecut au fost in competitie directa normal ca au jucat si unii si altii. Nu trebuie sa imi dai dreptate ,numai tine pt tine pe viitor cand nu e miza pt unii sa vezi ce se intimpla ( pierd dupa mare lupata)

MaxiP
MaxiP  •  02 Aprilie 2024, 12:29
Postat de vivi.napoca1_ pe 01 Aprilie 2024, 17:32

Alta data la orice meci este " foc și para " acum lauda adversarii ( pardon echipa finului sau ce mai sant ei în marea lor familie de makedoni ! Prietenie mare sub ochii noștri, pasivi și îngăduitori! Doar recent își selectau adversarii din play off și le era frica ( Oare?) de Omenii ! Au uitat de ; Ce ți-e nu- ți place Altuia nu- i face !

Ce imi place cum un moment pentru voi anuleaza tot ce s-a intamplat in 10 ani. Pai Farul a facut mai repede omenii cu CFR cand le-a suflat titlul lui FCSB, in 2 randuri au luat ei, i-au incurcat si anul asta cat au putut, au incercat si in ultimul meci, l-au pierdut pe final, la limita. Nu se inteleg absolut deloc, e cat se poate de evident, nimeni din play-off-ul ala nu o vrea pe FCSB campioana, i-au batjocorit pe toti astia ai lui Becali. Hagi a fost dat afara repede de Becali, el a vrut proiectul Viitorul la clubul nasului/finului (ce o fi), de acolo cei 2 nu au nicio prietenie unul cu celalalt. Dar daca restul sunt complet incompetenti, ce poti face? Sa intri la 4 puncte in play-off si sa te trezesti la 10 dupa 2 etape... Cu Rapid, Hagi a bagat cativa pusti, titularizati prima data in viata lor, au ratat sansa. Cu Craiova au avut avans si om in plus, au ratat. Oricum toti le vor dona punctele Craiovei daca raman ei in lupta cu FCSB, daca pierd si ei insa, e clar, au fost mult sub echipa lui Becali. Nu a fost FCSB peste, nu joaca nimic, dar sunt altii si mai slabi. E trist de cum arata nivelul campionatului, cu ce joaca asa zisele echipe de titlu, nu mai prindem nici play-off pentru Conference League, efectiv nu cred ca exista adversar usor pentru ele in Europa la momentul actual.

danutcornel
danutcornel  •  01 Aprilie 2024, 20:10

un blat ordinar hagi rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează