FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Charalambous nu se joacă! Ce solicitare a avut, imediat după victoria cu Farul » Ar fi un moment istoric

Elias Charalambous, tehnicianul cipriot al celor de la FCSB, așteaptă un stadion arhiplin la derby-ul cu Universitatea Craiova de duminică. Antrenorul liderului a avut un mesaj pentru suporteri în conferința de presă de la finalul meciului cu Farul, 1-0. +25   FOTO
Elias Charalambous, tehnicianul cipriot al celor de la FCSB, așteaptă un stadion arhiplin la derby-ul cu Universitatea Craiova de duminică. Antrenorul liderului a avut un mesaj pentru suporteri în conferința de presă de la finalul meciului cu Farul, 1-0.

Articol de - Publicat luni, 01 aprilie 2024 15:58 / Actualizat luni, 01 aprilie 2024 17:59

Elias Charalambous, tehnicianul cipriot al celor de la FCSB, așteaptă un stadion arhiplin la derby-ul cu Universitatea Craiova de duminică. Antrenorul liderului a avut un mesaj pentru suporteri în conferința de presă de la finalul meciului cu Farul, 1-0.

Roș-albaștrii au mai făcut un pas important spre titlu, iar afacerea campionatului s-ar putea tranșa definitiv în weekend, când bucureștenii primesc vizita Universității Craiova. Charalambous și-ar dori nici mai mult nici mai puțin decât o arenă neîncăpătoare duminică.

Exemplul Chiricheș! GSP a surprins toată scena: ce făcea liderul roș-albaștrilor în stadion, singur, la 20 de minute după ce FCSB a câștigat cu Farul
FARUL - FCSB 0-1
Exemplul Chiricheș! GSP a surprins toată scena: ce făcea liderul roș-albaștrilor în stadion, singur, la 20 de minute după ce FCSB a câștigat cu Farul

Elias Charalambous cheamă suporterii la stadion: „Sper să fie plin cu Craiova!”

Reporterul GSP l-a întrebat pe Charalambous pe ce asistență mizează la derby-ul de la finalul săptămânii, iar cipriotul n-a stat pe gânduri:

Sper să fie plin! Fanii mi-au demonstrat din prima zi de când sunt aici că, mai ales în momentele dificile, sunt alături de jucători. Sunt sigur că jucătorii le dau înapoi acum ceea ce-și doresc. Sunt sigur că vom avea mulți fani în stadion la meciul cu Craiova. Avem nevoie ca ei să fie lângă echipă”, a punctat antrenorul cipriot.

Duminică, de la 20:30, FCSB primește vizita locului secund din Superligă, Universitatea Craiova. Șapte puncte le separă pe cele două, iar un eventual succes al roș-albaștrilor ar rezolva, într-o bună măsură, calculele pentru titlu.

Câți spectatori a avut FCSB la ultimele meciuri de acasă cu CS Universitatea:

  • 2 septembrie 2023, Ghencea: 21.304;
  • 18 martie 2023, Arena Națională: 20.121;
  • 19 februarie 2023, Arena Națională: 23.427;
  • 3 aprilie 2022, Arena Națională, 24.752;
  • 25 iulie 2021, Arena Națională: 10.123

Campionat încheiat? Nu s-a mai întâmplat niciodată așa ceva în istoria primei ligi

După 1-0 cu Farul, FCSB pare tot mai aproape de un nou titlu de campioană, primul după cel din 2015. După două etape din play-off, e cea mai mare diferență între primele două clasate: 7 puncte.

La începutul play-off-ului, FCSB a intrat cu 32 de puncte, cu 4 peste Rapid, locul 2. Și 5 peste CFR Cluj (locul 3) și 7 peste Universitatea Craiova (4). Acum, distanța față de locul 2, pe care acum e Universitatea Craiova, s-a mărit. Sunt 7 puncte între cele două. Cea mai mare diferență înregistrată între primele două clasate, de la înființarea sistemului cu play-off și play-out.

FCSB are în acest moment 38 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova are 31, cele două fiind și singurele cu punctaj maxim în play-off. Pe 3 e Rapid, cu 28 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj. Iar diferența poate crește etapa viitoare, când FCSB o va întâlni chiar pe Universitatea Craiova.

VIDEO Imaginile bucuriei: roș-albaștrii au sărbătorit victoria alături de galerie

Citește și alte știri despre FCSB:

Iată raportul » Cât de slab a fost Radaslavescu aseară: un detaliu e FRAPANT

FOTO+VIDEO 3 detalii de la Farul - FCSB » Conflictul declanșat în stadion + „Copiii” lui Hagi, luați tare! Unul a răspuns provocărilor

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
istet10
istet10  •  01 Aprilie 2024, 23:58
Postat de Hund pe 01 Aprilie 2024, 23:55

Iar ești...fcsebist)) dacă spun că ești pr.0.s 7mă cenzurează redacția))

Tu chiar esti. Te macina griji care nu te privesc.

Hund
Hund  •  01 Aprilie 2024, 23:55
Postat de istet10 pe 01 Aprilie 2024, 23:13

Ce griji ai tu!

Iar ești...fcsebist)) dacă spun că ești pr.0.s 7mă cenzurează redacția))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  01 Aprilie 2024, 23:13
Postat de Hund pe 01 Aprilie 2024, 21:26

Vei vedea cum va juca Craiolguta cu FCSB ))) poate în liga 1 păcălești fotbalul dar când ai scos capul în Europa..... ))) de 34 de ani vă furați singuri căciula și va mai mirați de ce sunteți ultimii din Europa la orice ):D

Ce griji ai tu!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează