FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB 3-1

EXCLUSIV „Ăsta e antrenorul care îi trebuie lui Gigi Becali! Abia atunci va fi fericit” » Verdict după eșecul usturător al FCSB-ului cu Farul

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2022 08:04 / Actualizat joi, 01 septembrie 2022 10:01

În direct la GSP LIVE, Ciprian Panait, a comentat victoria Farului cu FCSB, 3-1, în etapa a 8-a din Liga 1. Fost antrenor principal în Golf și „secund” la echipe precum Ceahlăul sau FC Vaslui, tehnicianul consideră că Dică nu va reuși să se impună în vestiarul roș-albastru și că Becali ar trebui să aducă „un antrenor cu greutate”. 

Antrenorul a explicat care a fost principala diferență dintre cele două formații și a spus de ce consideră că FCSB are probleme în acest început de sezon.

S-a terminat liniștea lui Dică! Becali, iureș la TV: „E principalul vinovat! Mă impun de-acum, îi dau ordin!”
Farul - FCSB 3-1
S-a terminat liniștea lui Dică! Becali, iureș la TV: „E principalul vinovat! Mă impun de-acum, îi dau ordin!”

Concluzii după Farul - FCSB: „Antrenorii de la FCSB nu au avut puterea și personalitatea pentru a se impune”

„A fost o diferență clară de atitudine, organizare și personalitate. Farul a expus în teren personalitate lui Hagi. A fost o echipă organizată, care a știut mereu ce trebuie să facă. FCSB e o echipă plină de talent, dar capricioasă. S-a mulțumit cu foarte puțin. Nu doar în acest meci, ci în acest început de campionat. 

În acest meci, diferența a făcut-o antrenorul. Hagi e un antrenor care se impune. La FCSB sunt jucători de mare valoare, dar nu interpretează un plan tactic, ci joacă în funcție de situație. 

Antrenorii de la FCSB nu au avut puterea și personalitatea pentru a se impune. E foarte ușor să spui că patronul decide, dar nu el face pregătirea și strategia. El doar impune unul sau doi jucători. În rest, antrenorul se ocupă de strategia de dezvoltare și de pregătirea jucătorilor. 

Orice ar veni la FCSB nu s-ar putea impune în fața acestor jucători. Lor le trebuie un nume greu care să le spună «Ai făcut asta? OK. Nu ai făcut? Gata!». Când jucătorii vor avea un antrenor greu, nu vor mai avea nicio problemă. Patronul va fi fericit, jucătorii vor fi fericiți...”, a spus Ciprian Panait la GSP LIVE.

La Steaua trebuie să ataci, să ai posesie, să-ți creezi multe ocazii de gol. Le-am cerut de când am venit, dar mai ales după ce ne-am calificat în grupe, vreau să văd că au o plăcere de a juca. Mie îmi plac jucătorii cu personalitate, cu curaj. Ei sunt prea tensionați, nu am reușit să-i mobilizez destul. 

Am jucat foarte slab, nu înțeleg de ce. Avem ca obiectiv câștigarea campionatului, dar pentru jucători probabil că s-a terminat sezonul după calificarea în Conference League. Trebuie să ne concentrăm pe ambele competiții. 

În campionat ne prezentăm așa, doar ca să fim pe teren? Această echipă a jucat în trecut în Champions League, noi asta ne propunem, să ajungem din nou acolo

- Nicolae Dică, antrenor FCSB

VIDEO Andrea Compagno rămâne optimist: „Sunt sigur că vom reveni sus”

Citește și: 

Dumitru Dragomir râde de doi fotbaliști de la FCSB: „N-am văzut așa ceva! Maximum de Divizia B”

Discurs de adio?! Dică, declarațiile momentului pentru fanii FCSB: „Sunt primul care plătesc”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
Cornelwilde
Cornelwilde  •  01 Septembrie 2022, 18:43

Cata vreme este mimi acolo nu vedem noi antrenori mari.

parintele.gurgui
parintele.gurgui  •  01 Septembrie 2022, 15:20
Postat de digei pe 01 Septembrie 2022, 11:02

Mai Dica, tu habar n-ai nici la ce club antrenezi. Cum sa ai si rezultate cand esti atat de confuz? Daca ti-e rusine sa pronunti numele clubului tau inseamna ca ai un mare dispret fata de el, de FCSB, cum sa mai faci si treaba acolo? Becali spune FCSB, MM la fel.... daca nu te simti ca facand parte din familia asta... du-te.

Famiglia FCSB!??.... Un *** nedorit al fotbalului european! Nu aveți niciun pic de rușine voi gigistii fcsbisti!!!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexiosas
alexiosas  •  01 Septembrie 2022, 14:49
Postat de parintele.gurgui pe 01 Septembrie 2022, 13:51

Dacă ești gigist intri într-o altă lume! O altă realitate.... Trebuie să câștigi numai tu! Indiferent de metode, consecințe, mediu înconjurător sau reguli de conduită! Trebuie sa fii mârlan, sa cenzurezi și da jignești fara rost și fără motiv! Ăsta înseamnă să fii fcsbist!

Respect

Vezi toate comentariile (26)
Comentează