FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - HERMANNSTADT 0-0

VIDEO S-au anulat reciproc » Farul și Hermannstadt, remiză cu două bare și două goluri anulate de VAR

Farul - Hermannstadt, live
Farul - Hermannstadt, live

Articol de GSP - Publicat luni, 15 august 2022 21:32 / Actualizat luni, 15 august 2022 21:32

Farul și Hermannstadt au remizat, scor 0-0, într-un meci din etapa #5 a Ligii 1.

Rezultatele etapei din Liga 1 - AICI

Neînvinse în Liga 1 înaintea partidei, Farul și Hermannstadt nu s-au menajat în meciul de la Ovidiu. Prima ocazie mare au avut-o „marinarii” în minutul 7, dar Morar a luftat incredibil la centrarea lui Kiki în fața porții. 

Același Morar a fost aproape de gol în minutul 20, dar șutul său cu stângul din careu a fost respins de Antoche în corner. Hermannstadt a avut prima ocazie importantă în minutul 36 prin Mino Sota. Japonezul a reluat slab însă din voleu în urma unei centrări a lui Balaure din corner. Intrat la pauză, Alibec a fost aproape de gol. 

Atacantul Farului a pivotat bine în careu, dar execuția sa a trecut puțin pe lângă poartă. Minutul 62 a adus o fază a meciului. Lansat de Sota, Baba Alhasan a scăpat singur cu Aioani și a marcat, dar reușita sa a fost anulată pe motiv de ofsaid. Decizia a fost analizată la VAR timp de aproximativ 4 minute, în final golul fiind anulat. 

Farul și Hermannstadt rămân neînvinse

Același lucru s-a întâmplat și la cealaltă poartă. Alibec a punctat cu capul, dar reușita a fost anulată pentru ofsaid. Din nou VAR a analizat situația, din nou jocul fiind întrerupt mai multe minute pentru a se da decizia. Constănțenii au avut cea mai mare ocazie imediat după, când Alibec a trimis de la 25 de metri în bară. 

Și oaspeții au trimis mingea în bară. Oroian a trimis în fața porții de unde Paraschiv a trimis în transversală. S-a terminat 0-0, iar cele două echipe rămân neînvinse și ocupă podiumul, ambele cu câte 9 puncte, la 2 distanță de liderul Botoșani.

FINAL » Farul - Hermannstadt 0-0

3167 spectatorisunt prezenți la Ovidiu

Farul - Hermannstadt, echipe de start:

Farul: Aioani - Benzar,Larie, M. Popescu, Kiki - Artean, Nedelcu, Casap - Torje, V. Morar, A. Pitu 
Rezerve: Buzbuchi, Sîrbu, Grameni, Alibec, Borza, K. Doucoure, R. Moldoveanu, T. Băluță, Sali 
Antrenor: Gheorghe Hagi 

Hermannstadt: P. Iliev - Butean, Antoche, I. Stoica, Opruț - Răuță, Mino Sota - Balaure, Alhassan, C. Popescu - I. Hora 
Rezerve: Medina - Bejan, Issah, Năstăsie, P. Petrescu, Biceanu, Oroian, D. Paraschiv, V. Muțiu 
Antrenor: Marius Măldărășanu

Stadion: Academia „Gheorghe Hagi”
Arbitru: Antonie Andrei (Bucureşti), A1: Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel - Argeş), A2: Slabu Stelian (Braşov), Arbitru VAR: Dima Iulian (Bucureşti), Arbitru AVAR: Vornicu Adrian (Iaşi)

Citește și alte știri din Liga 1:

Analiza fostului fundaș al Stelei, după victoria lui FCSB cu Chindia: „Trebuie să învețe principiile jocului de fotbal”

Inundație în tribunele Arenei Naționale în timpul meciului FCSB - Chindia » Imaginile falimentului de la cel mai mare și mai scump stadion din țară

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
razvan99x
razvan99x  •  16 August 2022, 00:06

avem niste arbitrii batrani in gandire si in fapte. trebuia ca farul sa termine cu 2 jucatori mai putin iar hermannstadt cu 1 mai putin. a fost un fault grosolan in care un jucator al fch a fost calcat pe cap dintro piruieta nereusita si apoi a fost calcat si cu crampoanele pe gat undeva putea sa ii rupa gatul sau sa ii rupa oasele de la umar iar apoi alhasan a fost clar calcat urat fara sa se dea nici macar fault ca si la prima faza unde nu s-a dat nici macar fault pentru fch. apoi un jucator al farului a fost aproape de asi pierde un picior dupa ce japonezul mino sota s-a oprit pe tibia lui cu crampoanele fara sa primeasca nici el fault. dureros ca nici cu var arbitrii romani nu sunt capabili sa arbitreze un meci

dorelus
dorelus  •  15 August 2022, 23:50

Greu Hagi cu Var, greu de primit pomene...

Paksi
Paksi  •  15 August 2022, 22:02

S-au chinuit cei de la VAR să anuleze cumva golul lui Hermanstadt! Plastic vorbind, Varul =Farul

Vezi toate comentariile (21)
Comentează