FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL CONSTANȚA

Farul a mai bifat o achiziție: a semnat jucătorul dorit de FCSB și Dinamo

Hagi a primit noi întăriri la Farul / Sursă foto: farulconstanta.com
Hagi a primit noi întăriri la Farul / Sursă foto: farulconstanta.com

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 iulie 2021 11:19 / Actualizat vineri, 09 iulie 2021 11:52

Farul Constanța a anunțat astăzi transferul spaniolului Jefte Betancor, adus de „marinari” de la FC Voluntari, unde a avut evoluții apreciate în stagiunea precedentă .

Atacantul în vârstă de 28 de ani a fost ochit și de granzii FCSB și Dinamo, însă a optat în cele din urmă pentru o experiență la malul mării. Astăzi, Betancor a fost prezentat oficial.

„Atacantul spaniol Jefte Betancor este, începând de astăzi, noul jucător al echipei noastre. În vârstă de 28 de ani, pe care i-a împlinit în urmă cu trei zile, Jefte Betancor a semnat un contract valabil pentru 2 ani cu Farul Constanța. 

În cariera sa a evoluat în ultimul sezon pentru FC Voluntari, reușind 10 goluri. În sezonul 2019/2020 a marcst 16 goluri pentru SV Ried (Austria). Bine ai venit, Jefte, și mult succes în tricoul alb-albastru”, se arată în comunicatul emis de „marinari”.

Farul a mai bifat o achiziție: a semnat jucătorul dorit de FCSB și Dinamo
Jefte Betancor a ajuns la malul Mării / Sursă foto: farulconstanta.com

Betancor a impresionat la FC Voluntari 

Unul dintre jucătorii străini cu evoluții solide în sezonul trecut a fost Jefte Betancor, vârful Voluntariului.

După mai mulți ani petrecuți la diferite echipe din Spania și Austria, dintre care cele mai importante au fost Las Palmas și SV Ried, spaniolul în vârstă de 27 de ani a ajuns la formația ilfoveană unde a terminat primul sezon din postura de cel mai bun marcator al echipei, cu 8 reușite.

Interesant este faptul că Betancor a contribuit direct la 10 puncte câștigate de ilfoveni, marcând golurile decisive în cele două victorii cu Viitorul, în meciul câștigat în fața Clinceniului, precum și golul egalizator din meciul cu Dinamo, reușite fără de care ilfovenii s-ar fi aflat astăzi în Liga 2.

Farul Constanța - bursa transferurilor

  • Antrenor: Gheorghe Hagi (nou)
  • VENIRI: Larie (Gaz Metan), Ad. Petre (UTA Arad), Aioani (Chindia), R. Pires (Hermannstadt), Florin Purece (liber), Jefte Betancor (Voluntari)
  • REVENIRI: A. Vlad (CSA Steaua), Neciu (U Cluj), Perju (Buzău), Leca (Constanța 1920), D. Mureșan (Aerostar), Agachi (Constanța 1920), Dur-Bozoanca (Constanța 1920), Tordai (Fehervar), De Nooikjer (Vorskla Poltava), Șt. Mușat (CSA Steaua)
  • PLECĂRI: R. Benzar (Lecce), A. Crăciun (Honved), Jo Santos (Al Riffa), Marquinhos (liber), Babunski (liber), Tsoumou (liber), Căbuz (Chindia), Gaztanaga (CyD Leonesa), P. Iacob (Chindia), M. Dulca (Chindia), Perju (Slobozia), R. Grădinaru (liber), C. Matei (liber), Matis (Chindia), Crivac (FC Argeș), Căpușă (Chindia), Haită (U Cluj), Cojocaru (SK Dnipro)

VIDEO Petre Grigoraș vede cu ochi buni fuziunea dintre Farul și Viitorul

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Dinamo mai primește și vești bune! Victorie la TAS pentru „câini”

EXCLUSIV „Eu nu l-am văzut pe Mutu antrenând!” » „Briliantul”, luat în vizor: „Știi de ce ai nevoie ca să demonstrezi că ești antrenor?”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  09 Iulie 2021, 19:15

ii bun /// singurul bun de la Voluntari...in afara lui Tamas

piet
piet  •  09 Iulie 2021, 16:54

Ăsta are valoarea ravasitorilor, imperialilor,diamantelor,Ianis= Grameni, Pitu,Barzu ,Malama,Popescu ?

dora
dora  •  09 Iulie 2021, 13:30

Daaaa...ăsta e titlul clasic ... Echipa X l-a achiziționat pe jucatorul Y dorit de FCSB si de .... Daca FCSB il dorea - mai ales ca era liber de contract - il lua, de multa vreme. Jucatorul este bunicel, a dat cateva goluri, cred ca jumătate din ele le-a dat in play-out impotriva unor echipe modeste.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează