FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

3 jucători dintr-o lovitură la Farul: Torje, un fost fundaș de la FCSB și un mijlocaș ivorian

Kevin Doukoure
Kevin Doukoure

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2022 10:12 / Actualizat vineri, 03 iunie 2022 11:38

După ce a renunțat la Laurențiu Brănescu și Florin Purece, Farul a prezentat azi 3 noi transferuri: Torje, Benzar și Kevin Doukoure.

Printr-un comunicat, Farul a anunțat că a ajuns la un acord pentru 3 jucători: extrema Gabriel Torje (32 de ani), fundașul dreapta Romario Benzar (30 de ani) și mijlocașul central ivorian Kevin Doukoure (23 de ani).

Fiecare jucător a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane.

FCSB și Farul sunt cluburile model » Concluzia rapoartelor financiare: 14 din 16 echipe au probleme sau primesc bani publici
FINANCIAR
FCSB și Farul sunt cluburile model » Concluzia rapoartelor financiare: 14 din 16 echipe au probleme sau primesc bani publici

Farul a realizat 3 transferuri: Torje, Benzar și Doukoure

Farul Constanța a obținut astăzi semnătura a trei jucători care vor evolua pentru clubul nostru din sezonul 2022-2023. Fundașul Romario Benzar și mijlocașii Gabriel Torje și Kevin Doukoure au semnat contracte valabile pentru următorii doi ani cu formația alb-albastră!

- comunicat Farul

Kevin Doukoure este un mijlocaș central ivorian, care în sezonul trecut a jucat la Tabor Sezana (Slovenia). În vârstă de 23 de ani, acesta măsoară 1,78 m înălțime, iar în sezonul trecut a bifat 33 de partide.

Doukoure a ajuns în Europa în ianuarie 2020, când a fost adus de la AFAD Djekanou (Coasta de Fildeș). 

Romario Benzar își termină la finalul lunii contractul cu Lecce (Serie B) și revine în Liga 1. El este un produs al Academiei Gheorghe Hagi și, pe lângă Viitorul, a mai jucat la FCSB, Lecce și Perugia. 

Gabriel Torje (32 de ani) și-a reziliat contractul cu Dinamo, după ce echipa a retrogradat, iar acum va lucra din nou cu Gică Hagi, cel care l-a promovat la Poli Timișoara, în urmă cu 15 ani. În sezonul recent încheiat, mijlocașul a bifat 25 de partide, 6 goluri și 3 assist-uri.

VIDEO Mihai Stoichiță, optimist înaintea meciului cu Muntenegru: „Până acum nu am avut probleme”

 Citește și:

„Greșit!” » Gică Hagi ripostează, după ce Dan Șucu a găsit „o problemă” și la Farul: „Sunt două aspecte”

24 de ani de când Stelea le arăta degetele mijlocii spectatorilor, iar Hagi cerea statuie » În 2015, când i s-a făcut un bust, „Regele” declara: „Eu sunt legendă, nu statuie! V-am făcut fericiți”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (13)
forumeer
forumeer  •  03 Iunie 2022, 17:55

"Un fost fundas de la FCSB...". Deci se intoarce la Viitorul un fost jucator al sau si in loc sa scrieti ca revine, voi scrieti ca a fost la FC FaciCeSpuneBecali 2003 :))))))))))? Ba, voi sunteti prosti? Nu era mai relevant daca scriati ca revine un fost jucator de la Viitorul? Nu stiti cum sa mai faceti stiri in care sa-i includeti si pe clonati, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danut.petnaise
danut.petnaise  •  03 Iunie 2022, 16:33

Doar are academie. La fel ca și Clinceni. Sperăm că nu va ajunge ca ei.

danut.petnaise
danut.petnaise  •  03 Iunie 2022, 16:31

În continuare Gică crește tinere speranțe de peste 30 de ani. Investește foarte mult capital .

Vezi toate comentariile (13)
Comentează