FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

OFICIAL Farul a anunțat o despărțire de ultimă oră! » Fotbalistul a apărut ultima oară pe teren chiar la eșecul cu Petrolul

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de - Publicat marti, 08 august 2023 16:26 / Actualizat marti, 08 august 2023 17:37

Farul Constanța a anunțat că l-a cedat pe brazilianul Mateus Criciuma (24 de ani). Extrema va merge sub formă de împrumut AE Kifisias din Grecia.

Adus în iarnă de constănțeni, Mateus nu a reușit să se impună în formația lui Gică Hagi, astfel că a fost cedat în Grecia.

Avertisment înainte de FCSB - Nordsjaelland: „Să nu se repete «manita»!” + „Rapid nu e de titlu, Dinamo nu știi cât mai rezistă”
LIGA 1
Avertisment înainte de FCSB - Nordsjaelland: „Să nu se repete «manita»!” + „Rapid nu e de titlu, Dinamo nu știi cât mai rezistă”

Farul se desparte de Mateus

Farul Constanță și AE Kifisias (Grecia) au ajuns la un acord privind împrumutul jucătorului Mateus Criciuma la clubul din prima ligă elenă, care va avea și opțiune de cumpărare. Transferat la Farul în luna ianuarie a acestui an, Mateus a evoluat în tricoul alb-albastru în 17 partide, reușind 3 goluri și 1 pasă decisivă”, se anunță în comunicatul clubului. 

Mateus a fost rezervă în ultimul meci jucat de Farul, 2-3 pe terenul Petrolului, partidă în care a intrat pe teren în repriza a doua. 

500.000de euro este cota lui Mateus, potrivit transfermarkt

Nu rămân descoperiți în atac

Deși l-au cedat pe Mateus, dobrogenii nu duc lipsă de jucători în plan ofensiv. În linia celor 3 din atac Hagi poate miza în continuare pe Mazilu (până în iarnă), Alibec, Enes Sali, Rivaldinho sau Benchaib.

Bursa transferurilor la Farul

  • Antrenor: Gheorghe Hagi (confirmat)
  • Veniri: Marco Borgnino (Rafaela), Rivaldinho (CSU Craiova), Nicolae Carnat (CS Mioveni), Fábio Vianna (FC Argeș), Ionuț Vînă (CSU Craiova), Damien Dussaut (Rapid), Zorhan Bassong (FC Argeș), Diogo Queirós (Famalicao), Amine Benchaib (CS Mioveni)
  • Reveniri: Florian Haită (U Cluj), David Maftei (Unirea Dej), Răzvan Matiș (Unirea Dej), Gabriel Buta (Unirea Dej), Robert Mustacă (Slobozia), Denis Bujor (Slobozia), Ștefan Bodișteanu (CSA Steaua)
  • Plecări: Ștefan Bodișteanu (Oțelul), Carlo Casap (liber), Vlad Morar (liber), Rolandas Baravykas (liber), Mateus Criciuma (AE Kifisias)

VIDEO Tot ce trebuie să știi înainte de Farul - Flora Tallinn

Citește și alte știri din Liga 1: 

A demarat în trombă! 3 goluri în primele două etape: „Aici e o provocare, n-am vrut înapoi în România”
UNGARIA
A demarat în trombă! 3 goluri în primele două etape: „Aici e o provocare, n-am vrut înapoi în România”
Impresarul lui Marius Șumudică negociază chiar acum revenirea în Superligă
MESAJ
Impresarul lui Marius Șumudică negociază chiar acum revenirea în Superligă

Citește și:

Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit?  » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League
Europa League
Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit? » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League
Radu Drăgușin a jucat 70 de minute în controversatul Tottenham - Newcastle, pe o arenă de 100.000 de locuri » Ce notă i-au dat englezii
Stranieri
Radu Drăgușin a jucat 70 de minute în controversatul Tottenham - Newcastle, pe o arenă de 100.000 de locuri » Ce notă i-au dat englezii
FCSB a pus ochii pe 4 jucători de la Dinamo: „Mi-au plăcut foarte mult” » Politic NU e printre ei
Superliga
FCSB a pus ochii pe 4 jucători de la Dinamo: „Mi-au plăcut foarte mult” » Politic NU e printre ei

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (9)
vraca56
vraca56  •  09 August 2023, 03:27

ma opresc sa mai citesc și uite de cine dau? de Hagi? ce trăznaie face doctul asta de non antrenor. gura mare și nimic. un campioni luat pe prostia altora și pe delăsarea lor. dar în loc sa profite omul începe a se crede Dumnezeu și fără a avea o noima de carte în capul lui tabăra pe amarritii de jucatori care au visat și ei la niște transferuri ca mai apoi sa nu se mai întoarcă în împărăția lui Hagi. cum se face ca acest non antrenor arata ca doar banul îl interesează. cistiga ceva și apoi vinde cit se poate raminind cu jucatori amatori sau noi veniți fără valoare ce le trebuie timp de acomodare. timp în care omul asta dorește sa asceada prin marile campionate și cupe etc. total abolic. dacă era antrenor la un club era dat afara demult. ce îl mai recomanda pe acest individ? nimic. total fără educație fără vreo psihologie a jucătorului maniac în decizii și atitudine. cred ca și-a arătat din nou impotenta de a gindi de a așterne o trupa constanta nu în funcție de miza. va fi vai și amar ca de obicei. va da afara se va retrage în concediu și va veni cu idei noi. ca deh omul inceaca orice pe banii lui. paranghelie de antrenor...

mihai_capraru
mihai_capraru  •  08 August 2023, 18:39

Inca o intrebare, daca imi permiteti. De ce il fortati pe Nicholas Popescu, care nu face fatza nici la divizia B? Sunteti santajat de taica-su'? Asa, ca paranteza, cati olteni au numele Nicholas? Nume romanesti nu mai exista? Am fost recent la Eforie Nord, am dat numai peste Sascha, Patrick, Dominik, Evelin, Anais si alte asemenea. Nu sunt aurist, nu sunt nationalist, dar cand numele de familie e Gaina, Pigulici, Brabalata, Borodel si tot asa, sa pui asemenea prenume esti penibil din start.

mihai_capraru
mihai_capraru  •  08 August 2023, 18:34

Domnule Hagi, extraordinar fotbalist, mediocru antrenor... La ce ai transferat, in pauza asta te asteptai la grupele Champions League? Decat sa aduci 15 jucatori de la echipe retrogradate, nu mai bine aduceai 3 sau 5 de valoare?Ca ai lot tanar, pot juca din 3 in 3 zile. cei de afara cum joaca? Eu ma duc la munca zilnic 9 ore (o ora pauza de masa), mai fac o ora jumatate pe drum dus intors si nu ma plang. Si nu am o meserie pe care sa o fac din pasiune si nu castig mii de euro pe luna. Dar na, ne laudam cu cea mai tare academie si ne scot transnistrenii... Bina ca nu am jucat cu gagauzii.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează