FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - PETROLUL 2-0

VIDEO Hagi, surprins când își înjură echipa: „Duceți-vă-n p*** mea cu pasele voastre” » Reacție imediată: „E de neacceptat!” + ce au zis MM și Panduru

Gică Hagi, surprins de camere în timp ce își înjură echipa/ foto: captură Orange Sport
Gică Hagi, surprins de camere în timp ce își înjură echipa/ foto: captură Orange Sport

Articol de - Publicat duminica, 19 februarie 2023 11:17 / Actualizat duminica, 19 februarie 2023 11:58

Gică Hagi (58 de ani), antrenorul și patronul Farului, a fost surprins de cameere în timp ce își înjura echipa, la meciul cu Petrolul, 2-0.

În minutul 27 al meciului de la Ovidiu, la o pasă greșită în flancul stâng, Hagi a fost surprins de camere în timp ce își înjura echipa, după ce și-a scos furios șapca. „Duceți-vă-n p*** mea cu pasele voastre”, a spus antrenorul Farului.

VIDEO. Hagi, surprins în timp ce își înjură echipa

„Întrebarea e dacă e OK. Petrescu a fost pus la zid de fiecare dată când a fost surprins că înjură. E adevărat că pasa e foarte proastă, dar reacția e totuși de neacceptat. Ghinionul lui că a fost surprins de camere”, a reacționat Dan Udrea, redacorul șef-adjunct al Gazetei Sporturilor, în emisiunea pe care o moderează la Orange Sport.

Prezenți în studio la „Sport Center”, Mihai Stoica și Basarab Panduru au comentat și ei faza cu Hagi în prim-plan.

Liderii vestiarului, săriți din schemă la FCSB » Căpitan surpriză la derby-ul cu Craiova
FCSB - CSU CRAIOVA
Liderii vestiarului, săriți din schemă la FCSB » Căpitan surpriză la derby-ul cu Craiova

„De ce să nu comentăm? Nu ar fi drept să nu o facem. Când și-a scos șapca din cap, era normal să fie prim-planul pe el. Nu aveai cum să ratezi momentul”, a spus Basarab Panduru.

„Înjurătura nu este îndreptată către un jucător, vorbește la general. Cred că are alertă cameramanul, cum și-a scos Hagi șapca din cap, imediat s-a dus cu zoom-ul”, a spus și Mihai Stoica, managerul general de la FCSB.

Citește și: 

Un titular de la CFR Cluj, pe lista a 4 cluburi din Serie A » Ce scriu italienii despre pariul lui Petrescu

Țintă nouă pentru FCSB? Jucătorul de 20 de ani care l-a impresionat pe MM Stoica: „Are calități să ajungă atacantul naționalei”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (41)
bl0catu
bl0catu  •  20 Februarie 2023, 13:45

imi plac comentariile pe aici, parca am descoperit apa calda! toata lumea injura, hai sa facem pe moralistii ca injura Hagi! voi nu ati zis niciodata "aia *** " cand ceva nu mergea bine? la ipocrizie suntem campioni!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

imgb
imgb  •  20 Februarie 2023, 04:34

De ce oare acest jucator bun de fotbal ,Hagi, injura ca barbatzii ?....

TzurcanuDePitesti
TzurcanuDePitesti  •  20 Februarie 2023, 04:25

ca hagi cu mintea în pioneze pina în 30 de metri și sa facem totul ca sa vedem ce facem în jocul viitor sint din perlele acestui semidoct care nu poate lega o propoziție clara cu subiect și predicat. însă leaga înjurăturile ca unse. nu are nimic de antrenor iar ca jucător a avut norocul sa joace alții pentru el. a avut sclipiri nu spun dar de ușor de anihilat pe cind avea doar un fel de a dribla. Dobrin era genial. chestiunea asta de ev mediu cu grele și printul și cneazul fotbalului romanesc sint reminiscente ale rromilor. hagi ne amenință ca pleacă ca se duce sa facă performanta. a făcut și la Galata care l-a scos ca pe o măsea stricata avind un sfirsit de cariera penibil. au fost jucatori care au muncit mult pentru ca el sa marcheze și Bölöni și Ștefănescu și Lupescu care l-au atenționat sa joace pentru echipa. în rest uite ca noua nevasta nu i-a mai pus miere în cafea. sa creadă cel ca nu știm adevarul. dar el va veni așa cum a încercat acum doi ani gsp.ro sa reia discuția. sa mai amintesc ca Becali isi cerea iertare la tvr ca a mințit la procesul lui? om cu doua fete un dedublaj prost. habar nu are cu ce se conduce o țară și cum nu vede decit mingea pe post de stema. un aromân care ar face bine sa tacă și să-și crească puiul pentru a-l vinde pentru buzunarul lui nu pentru biata țară. Haida de!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează