FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA

EXCLUSIV Liderii vestiarului, săriți din schemă la FCSB » Căpitan surpriză la derby-ul cu Craiova

FCSB va avea un căpitan surpriză la meciul cu Universitatea Craiova, în absența lui Darius Olaru. Mijlocașul central Adrian Șut va purta banderola, din informațiile GSP/ foto Imago Images
FCSB va avea un căpitan surpriză la meciul cu Universitatea Craiova, în absența lui Darius Olaru. Mijlocașul central Adrian Șut va purta banderola, din informațiile GSP/ foto Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 19 februarie 2023 10:57 / Actualizat duminica, 19 februarie 2023 11:25

FCSB va avea un căpitan surpriză la meciul cu Universitatea Craiova, în absența lui Darius Olaru. Mijlocașul central Adrian Șut va purta banderola, din informațiile GSP.

  • FCSB - CS Universitatea Craiova se dispută azi, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1

Alegerea roș-albaștrilor este cu atât mai surprinzătoare cu cât Șut nici măcar nu se afla în primii 4 căpitani anunțați pe parcursul sezonului. Ierarhia obișnuită de la FCSB era: Olaru, Coman, Cordea, Tavi Popescu.

Țintă nouă pentru FCSB? Jucătorul de 20 de ani care l-a impresionat pe MM Stoica: „Are calități să ajungă atacantul naționalei”
FARUL
Țintă nouă pentru FCSB? Jucătorul de 20 de ani care l-a impresionat pe MM Stoica: „Are calități să ajungă atacantul naționalei”

Adrian Șut, căpitan cu CSU Craiova

Olaru va absenta la meciul cu Universitatea Craiova, din cauza cumulului de cartonașe galbene. El a fost avertizat în ultimele momente ale meciului din etapa trecută, 2-1 cu Voluntari, după ce a întârziat executarea unei lovituri libere de către ilfoveni.

Deși Florinel Coman, Andrei Cordea și Octavian Popescu sunt anunțați titulari cu CSU Craiova, căpitanul roș-albaștrilor va fi Adrian Șut.

El este răsplătit astfel cu banderola, după evoluțiile solide din acest an. A fost crucial în victoriile obținute de FCSB cu CFR, 1-0, și FC Voluntari, 2-1, în precedentele două etape din Superliga.

FCSB - CS Universitatea Craiova, echipe probabile:

FCSB: 32. Târnovanu - 22. Sorescu, 17. I. Cristea, 16. Tamm, 33. Radunovici - 18. Edjouma, 8. Șut, 10. Oct. Popescu - 98. Cordea, 19. Omrani, 7. Fl. Coman 
Rezerve: 99. A. Vlad, 2. Crețu, 5. Dawa, 6. Haruț, 11. Miculescu, 24. Nikolov, 26. Oaidă, 80. Radaslavescu 
Absenți: Panțâru, Ov. Popescu, Compagno (accidentați), Olaru (suspendat) 
Antrenor: Mihai Pintilii 

CS Universitatea Craiova: 1. L. Popescu - 5. Vătăjelu, 26. Zajkov, 34. R. Silva, 12. Ndong - 8. Mateiu, 6. Screciu - 7. Câmpanu, 31. Ișfan, 9. A. Ivan - 20. Markovici 
Rezerve: 1. Lazar, 3. Mitrea, 4. A. Crețu, 15. Badelj, 17. Rivaldinho, 19. Koljici, 25. Găman, 33. Hanca, 35. Sala 
Absenți: Bancu, Baiaram (accidentați), Roguljici (incert) 
Antrenor: Eugen Neagoe

Liderii vestiarului, săriți din schemă la FCSB » Căpitan surpriză la derby-ul cu Craiova
Adrian Șut

VIDEO. Toate informațiile înainte de FCSB - Universitatea Craiova

Citește și alte știri din Superliga:

Rotaru, mesaj războinic înainte de meciul cu FCSB: „Nu mă tem de arbitraj. I-am bătut fără drept de apel în tur, cu tot cu penalty inventat”

Decizie finală a staff-ului de la FCSB în cazul Compagno » Italianul ratează meciul cu CSU Craiova + 5 jucători în mare pericol!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
Chess
Chess  •  19 Februarie 2023, 17:35
Postat de Chess pe 19 Februarie 2023, 12:52

***

Dacai spui unui fost condamnat *** este acuzatie graca ! Nu mai cenzurati mincinosilor !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

legio.sud
legio.sud  •  19 Februarie 2023, 17:14
Postat de elefterie pe 19 Februarie 2023, 12:00

Nu creeed!! Tavi Popescu este unul dintre "liderii vestiarului"?? (Nu era de ajuns imaginea cu Tavi ținându-și cu greu banderola pe brațul numai fibră, acum ne facem o idee și despre capacitatea lui de a-și domina si mobiliza coechipierii...)

Trebuia să și-o pună pe picior .

dacia_berlina
dacia_berlina  •  19 Februarie 2023, 16:35

Octacvan Popescu mijlocas stanga... Nu cred ca va fi capabil sa-l inlocuiasca pe Olaru. Nici celelate variante nu sunt cu mult mai bune: Oaida e mai defensiv; Nicolov e in ultimele luni de contract si de obicei e destul de "sters"; Radaslavescu, nu ar da o pasa, da cu mingea la poarta mereu, fara sa marcheze vreodata.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează