FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Pe cine a scos Hagi în evidență după ce a devenit campion: „Sunt niște numere «wow»!”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 24 mai 2023 19:54 / Actualizat miercuri, 24 mai 2023 20:16

După ce a devenit campion a doua oară în Liga 1, Gică Hagi și-a lăudat staff-ul care l-a ajutat.

 Managerul tehnic al Farului l-a evidențiat pe Ștefan Anghel, preparatorul fizic al echipei, și spune că jucătorii săi au o pregătire fizică incredibilă, cu numere demne de Liga Campionilor. 

Gică Hagi poate da o lovitură de proporții la Farul: să atragă o societate despre care Ziarul Financiar scrie că are aprobate de la Guvern investiții de peste 650 de milioane de euro!
FARUL
Gică Hagi poate da o lovitură de proporții la Farul: să atragă o societate despre care Ziarul Financiar scrie că are aprobate de la Guvern investiții de peste 650 de milioane de euro!

Gică Hagi laudă preparatorul fizic de la Farul 

„Ștefan e un băiat tânăr, care a crescut la noi în academie. 

Cel care supervizează toată partea fizică e Gabi Zaharia. Dar Ștefan e cu noi la echipa mare. L-am adus aici. Dar toată pregătirea fizică e în relație cu mingea. Mai mult sau mai puțin, chiar și partea fizică. E făcută în așa fel încât să alergi, dar să vezi și mingea. 

Echipa aleargă foarte mulți kilometri. Vă speriați daca vă zic cât au alergat! Alibec și atacanții la meciul cu Rapid. Alibec și Munteanu vreo 11, iar mijlocașii vreo 12. 

Alergăm pe meci între 115 și 120 kilometri, ca volum total. Jucătorii trec de 10 kilometri. Alergare de Champions League. Sunt niște numere «wow»!”, a spus Gică Hagi, potrivit digisport.ro.

Pe cine a scos Hagi în evidență după ce a devenit campion: „Sunt niște numere «wow»!”

Prime uluitoare după ce Farul a câștigat titlul! 

Farul a câștigat titlul având cel mai mic buget salarial dintre cele 6 echipe prezente în play-off, însă performanța atinsă de Denis Alibec și compania va fi premiată pe măsură. Gică Hagi a luat o decizie care i-a uimit până și pe oamenii din club, în privința modului în care își va premia fotbaliștii.

Managerul-antrenor a decis să le ofere jucătorilor toți banii care vor veni din drepturile TV, peste nivelul din campionatul trecut. În sezonul 2021-2022, constănțenii au terminat pe locul 5, ceea le-a adus în jur de 2,1 milioane de euro.  

Acum, Farul a câștigat titlul și va încasa cea mai mare sumă din Liga 1, în jur de 2,64 milioane de euro. Rezultă o diferență de peste o jumătate de milion de euro, care va ajunge în conturile fotbaliștilor. 

Cuantumul primei pentru fiecare în parte va fi stabilit în funcție de meciurile și minutele jucate, dar și de statutul avut în respectivele jocuri: titular sau intrat din postura de rezervă. Noi nu putem să avem salarii foarte mari, dar le oferim bonusuri jucătorilor. Nu pot să-i promit un salariu fix de la început, practic să ia totul la start și după aceea eu să am probleme în partea administrativă. Dacă produci însă banii, atunci o să-i iei. Cum se întâmplă acum. Au ieșit campioni? Toți banii care sunt de la locul 5, de anul trecut, până la locul 1 sunt ai lor. Performanța aduce performanță. O reușești, ai și banii 

- Gică Hagi, la OrangeSport

VIDEO Parada campionilor » Sărbătoare cu mii de oameni în Constanța, după ce Farul a cucerit titlul

Citește și: 

Vară tumultoasă la Farul » Gică Popescu: „Ieri am avut o discuție de două ore cu Gică. Ăsta e obiectivul nostru”

Hagi dă din casă: „Soția are noțiuni de fotbal, dar nu se bagă. Ar fi chiar culmea!” » Dezvăluie cum se relaxează acasă și ce va face în vacanța din Mallorca

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  24 Mai 2023, 21:35

...nu interesaza pe nimeni acest articol cu lauda de sine nu miroase a bine ...mai dati articole cu jiji ...jiji pilot de vanatoare ...jiji si F16 ...jiji si arbitrii ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează