FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - RAPID 2-0

Daniel Pancu, dezamăgit de jocul Rapidului: „Văd un regres. Lucrul ăsta ar trebui să-i pună pe gânduri”

Jete Betancor în duel cu Romario Moise
Foto: Imago
Jete Betancor în duel cu Romario Moise Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 decembrie 2021 08:25 / Actualizat duminica, 05 decembrie 2021 09:35

Farul a învins-o pe Rapid, scor 2-0, în runda cu numărul 18 din Liga 1. Daniel Pancu, fost jucător la giuleșteni, a analizat prestația echipei lui Mihai Iosif.

Programul complet al etapei #18

Pancu a remarcat multe probleme de ordin fizic și tactic în jocul Rapidului și s-a arătat dezamăgit de modul în care echipa a jucat.

Mihai Iosif e dezarmat: „Nu mi-a plăcut nimic, meritam să pierdem!”
FARUL - RAPID 2-0
Mihai Iosif e dezarmat: „Nu mi-a plăcut nimic, meritam să pierdem!”

Pancu: „La Rapid sunt multe probleme de ordin fizic, tactic”

„A fost un meci prost pentru Rapid, cu două schimbări forțate până în minutul 20. Un meci început sub semnul echilibrului, apoi a existat o singură echipă pe teren. La Farul lucrurile sunt clare, ținând cont de cultura clubului, filozofia antrenorului: posesie, progresie, finalizare. Normal, era un stil de joc care îi convenea Rapidului, se putea apăra organizat, aproape de poartă.

Probabil că și-au propus să absoarbă presiunea Farului și să poată lovi pe contraatac, dar a existat o singură echipă pe teren, din minutul 15. La Rapid sunt multe probleme de ordin fizic, de ordin tactic. Din declarațiile lor reiese că obiectivul este să adune puncte, mai puțin calitatea jocului. Doar că trebuie să știe că în fotbal, la fel ca-n viață, există conjuncturi. 

Poți să joci slab și să câștigi niște meciuri, după care vine reversul. Tot am vorbit despre un aspect la meciurile Rapidului: centrările astea plouate. Și mai e un aspect, Rapid e clar într-un moment greu, jucătorilor le lipsește entuziasmul. 

Chiar dacă au câștigat clar cu campioana la Mioveni, de când nu mai au parte de suportul fanilor, Rapid suferă foarte mult”, a declarat Daniel Pancu potrivit DigiSport.

Păcat, pentru că sunt jucători talentați la Rapid. Dar încă o dată o spun, cu toată responsabilitatea, văd un regres. Lucrul ăsta ar trebui să-i pună pe gânduri. Mă refer și la jucătorii tineri, Pănoiu, Ilie, Sefer. Nu sunt convingători când intră, nu poți să-ți pui o bază în ei.

- Daniel Pancu

Farul și Rapid luptă pentru play-off

Grație acestui succes, Farul urcă provizoriu până pe 3 în Liga 1, la egalitate de puncte cu FC Voluntari, dar cu un meci în plus. Rapid ocupă și ea loc de play-off, 6, însă poate fi depășită până la finalul rundei.

Citește alte știri din Liga 1:

Dinamo are în acte un imn de 15.000 de euro. Fanii au și uitat de el!

LPF a făcut anunțul în privința orei la care vor fi programate de acum meciurile de Liga 1: „Am vorbit cu televiziunile”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
oskforever
oskforever  •  06 Decembrie 2021, 21:54
Postat de ucluj2011 pe 06 Decembrie 2021, 14:40

Asta din păcate cam așa este , dar se pare că patronul Rapidului nu prea este dispus să bage bani (nici nu prea are prea mulți) și nu prea vrea performanță. Rapidul este o pălărie mult prea mare pentru acel papițoi de patron..... dar sper să mă înșel eu... o-m trăi și-om vedea!!!

prea prea prea....

ucluj2011
ucluj2011  •  06 Decembrie 2021, 14:40
Postat de senin pe 05 Decembrie 2021, 10:38

Dacă Mița va continua ca antrenor principal la Rapid, garantez ca ne duce în B, Mița nu e antrenor nici de Liga 2, a fost o gluma numirea lui ca antrenor la Rapid, e mediocru!

Asta din păcate cam așa este , dar se pare că patronul Rapidului nu prea este dispus să bage bani (nici nu prea are prea mulți) și nu prea vrea performanță. Rapidul este o pălărie mult prea mare pentru acel papițoi de patron..... dar sper să mă înșel eu... o-m trăi și-om vedea!!!

ucluj2011
ucluj2011  •  06 Decembrie 2021, 14:35
Postat de oskforever pe 05 Decembrie 2021, 19:04

Moldovan,portar de 2 bani.

De dopi bani este comentariul tău inapt. Moldovan a fost DECLARAT (pe bună dreptate) cel mai bun fotbalist al meciului , nu al Rapidului ci AL MECIULUI. A fost incredibil iar golurile nu s-au primit din cauza lui. Dar tu nu ești decât un habarnist care nu are ce căuta pe aici pentru că nu faci altceva decât să "faci valuri pe uscat". Stai jos , ai nota UNU!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează