FOTBAL  »  Superliga  »  PROGRAM

LPF a făcut anunțul în privința orei la care vor fi programate de acum meciurile de Liga 1: „Am vorbit cu televiziunile”

Justin Ștefan, secretarul general LPF
Justin Ștefan, secretarul general LPF

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 decembrie 2021 17:18 / Actualizat vineri, 03 decembrie 2021 17:35

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a vorbit despre situația programării meciurilor din Liga 1, astfel încât fanii să poată fi prezenți pe stadion.

Legea din România, care interzice accesul spectatorilor la evenimente ce încep mai târziu de ora 21:00 și împiedică meciurile FCSB - UTA Arad și Farul - Rapid să se desfășoare cu fani în tribune, din cauză că ambele partide sunt programate începând cu ora 21:30, i-a făcut pe oficialii Ligii Profesioniste să intervină.

Astfel, începând de etapa viitoare, niciun meci din Liga 1 nu va fi programat mai târziu de ora 20:30, pentru ca fanii să poată asista la partidă, a anunțat Justin Ștefan.

În cazul meciurilor din această etapă însă, Liga nu poate face nimic, astfel că cele două meciuri se vor disputa cu tribunele goale.

„A fost o discuție astăzi și orele rămân cele stabilite inițial, urmând ca, din etapa viitoare, meciurile să fie programate cel mai târziu de la ora 20:30. A fost o discuție să fie luate toate meciurile la pachet. Dacă se puteau trage toate meciurile înainte de ora 21:00, făceam lucrul acesta. 

Dacă se puteau trage doar unele meciuri înainte de ora 21:00… am evitat să luăm o astfel de decizie tocmai pentru a nu-i prejudicia pe cei care ar fi jucat după ora 21:00, respectiv pe Farul și pe FCSB. 

FCSB, încă de ieri, a anunțat că joacă fără spectatori și că returnează banii. Dar era discuția cu Farul. Deci, dacă puteam să o tragem pe Clinceni, dar nu puteam să o tragem pe Farul, atunci i-am fi neîndreptățit pe cei de la Farul. Dacă nu am putut să-i tragem pe toți, atunci au rămas programările inițiale. 

Am vorbit cu televiziunile, de etapa viitoare toate meciurile vor fi programate cel mai târziu la 20:30, ca să se plieze pe ceea ce au spus reprezentanții autorităților”, a declarat Florin Ștefan potrivit Fanatik.

Video Tot ce trebuie să știi înainte de FCSB - UTA

Citește alte știri din Liga 1:

Trădarea este completă! Ianis Stoica a semnat cu firma fraților Becali: „Nu noi ne-am dus să-l convingem pe jucător, să-l răpim, ci el a venit la noi”

Dan Petrescu, gata să-l ierte pe Alibec » Ce trebuie să facă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
dodo001
dodo001  •  06 Decembrie 2021, 19:23
Postat de Ion-Nelu Nistor pe 03 Decembrie 2021, 19:48

Jucati dracului la ore in firea lor. Mari echipe precum: Liverpool. Man. City. Chelsea. Bayern. Real. Inter. PSG . etc pot juca si ziua in amiaza mare in Romania nu mai stiu sa joace decat cand se lasa intunericul. Numai superechipe in fotbalul romansc. Dupa ce si asa vin doar cativa spectatori la meciuri ii gonim si pe aceia.

CFR a jucat si de la ora 15.00, chiar in acest week-end.

764468963651742
Ilie Golombioschi  •  03 Decembrie 2021, 19:48

Ora 20 trebuie sa fie standardul pe tot anul competitional pentru ultimul meci al zilei.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  03 Decembrie 2021, 19:48

Jucati dracului la ore in firea lor. Mari echipe precum: Liverpool. Man. City. Chelsea. Bayern. Real. Inter. PSG . etc pot juca si ziua in amiaza mare in Romania nu mai stiu sa joace decat cand se lasa intunericul. Numai superechipe in fotbalul romansc. Dupa ce si asa vin doar cativa spectatori la meciuri ii gonim si pe aceia.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează