FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Video Dan Petrescu, gata să-l ierte pe Alibec » Ce trebuie să facă

Denis Alibec
Denis Alibec

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 decembrie 2021 16:06 / Actualizat vineri, 03 decembrie 2021 16:49

Dan Petrescu (53 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, a vorbit despre Denis Alibec (30), fotbalist suspendat după gestul din timpul meciului cu Academica Clinceni.

  • Atacantul a plecat de pe banca de rezerve în minutul 70 al meciului cu Clinceni (2-0), fără să ceară permisiunea, nemulțumit că Dan Petrescu nu intenționează să îl trimită pe teren.
  • Alibec nu s-a mai întors de la vestiare, iar scuza de la final nu a fost mulțumitoare pentru conducerea campioanei: „Am avut nevoie la baie”.

Tehnicianul campioanei a vorbit despre situația atacantului și anunță că este gata să-l ierte și să-l reprimească în lot, dacă acesta își va cere scuze.

„A fost o decizie a clubului. Priviți cazurile Debeljuh, Omrani, băieții când greșesc, își cer scuze și vin înapoi. Dacă își va cere scuze, va fi reprimit și totul va fi normal, ca înainte. Mai sunt 5 jocuri, el e încă sub contract. 

Dacă dorește să joace, e binevenit. Dacă nu, e decizia lui”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă premergătoare meciului cu Chindia.

Denis Alibec, criticat pentru gestul său

Gestul atacantului i-a făcut pe Ilie Dumitrescu și Mihai Stoica să reacționeze, ambii fiind de părere că Alibec a greșit.

„Așteptările sunt mai mari la Alibec. El trebuie să își ceară scuze pentru ce a făcut, după care să demonstreze la antrenament, să muncească foarte mult și să îi arate antrenorului că este o soluție. Așa s-a întâmplat și cu Debeljuh și Omrani. 

Cum să pleci de pe bancă? Ai o problemă, te duci repede, rezolvi... Nu ai cum.. Nu îți convine statutul ăsta, nu te simți confortabil, dar nu poți să faci așa ceva. În Anglia, în minutul 15, trebuie să ieși la încălzire. Chiar dacă nu intri, trebuie să ieși la încălzire”, a declarat Ilie Dumitrescu

Când îl aduci pe Alibec, trebuie să știi că se pot ivi și episoade de acest gen. El nu e un băiat rău, e un băiat excepțional, dar e copilăros. Are gesturi de copil. Alibec dă randament pe contraatac, cum juca Șumudică la Astra. E un jucător puternic, de moral. Dacă îi știi «PIN-ul», îl câștigi! CFR joacă pe contraatac doar în Europa, nu și în Liga 1
-Mihai Stoica, manager FCSB

Citește alte știri din Liga 1:

Nelu Varga, avertizat: „Cred cu tărie în Mutu, dar nu e pregătit să antreneze CFR-ului, rezultatele sale lasă de dorit”

Universitatea Craiova, sancționată din cauza incidentelor de la derby-ul cu FCSB

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
121329733671539
Constantin Chidu  •  03 Decembrie 2021, 17:24
Postat de senin pe 03 Decembrie 2021, 17:05

Cui ii pasa?!

vrem stiri despre Becali si doamna Anamaria, dar cel mai mult despre fcsb si Mustata si MM, iar numele lui Alibec, D Petrescu si CFR sa nu mai apara vreodata, au luat titlurile cu Kovacs si Dancu, vrem fcsb campioana, iar ardelenii sa-si faca campionatul lor.

senin
senin  •  03 Decembrie 2021, 17:05

Cui ii pasa?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează